Gepatrombin

Upute za uporabu:

Cijene u mrežnim ljekarnama:

Farmakološko djelovanje

Hepatrombin je kombinirani pripravak za vanjsku primjenu, koji ima antitrombozu, regeneraciju, antikoagulans (inhibira zgrušavanje krvi), anti-edematous i protuupalno svojstvo.

Sastav hepatomina uključuje natrij heparin, dexapantenol i alantoin.

Heparin je antikoagulant izravne akcije, što je objašnjeno njegovim depresivnim učinkom izravno na čimbenike zgrušavanja. Ova tvar je izvađena iz pluća stoke. Heparin inhibira reakcije koje uzrokuju zgrušavanje krvi i krvne ugruške, poboljšava cirkulaciju krvi, potiče ispiranje tekućine ustajala tkiva i štetnih produkata koji nastaju kao posljedica razmjene tvari.

Dvije druge komponente heprotrombina povećavaju djelovanje heparina, poboljšavaju njegovu penetraciju i štite kožu.

Hepatrombin G je protivogemorroidalno agent.

Sastav ovog lijeka uključuje heparin, prednisolon acetat i polidokanol.

Heparin uzrokuje antitrombozu, protuupalno i antieksudativno (uklanja tekućinu nastalu na mjestu upale) učinak Hepatrombina G.

Heparin sprječava koagulaciju krvi u hemoroidima, sudjeluje u regeneraciji vezivnog tkiva. Prednizolon, sadržan u Gepatrombin G, pojačava djelovanje heparina, a također smanjuje upalni proces, osjećaj boli, spaljivanje i svrbež u anorektalnom području. Hvala polidoknolu Gepatrombin G promiče sklerozu hemoroida (lijepljenje zidova čvora sa naknadnim sušenjem) i ima lokalni anestetički učinak.

Upozorenja za uporabu

Korištenje lijeka Gepatrombin preporučuje se kada:

  • tromboza (stvaranje krvnih ugrušaka u lumenu krvnih žila);
  • tromboflebitis (tromboza s formiranjem tromba koja zatvara lumen vene);
  • varikozne vene;
  • trofični ulkusi donje noge;
  • tenosynovitis (upala vezivnog tkiva membrane tetive);
  • upalni infiltrati (akumulacija staničnih elemenata s dodatkom limfe i krvi u tkivima tijela);
  • limfagnitis (upala limfnih čvorova);
  • mastitis (upala dojke);
  • furuncle (akutna upala vrećice za kosu i okolnog tkiva)
  • (purulentno-nekrotična upala oko skupine vrećica za kosu).

Kao što se očituje kliničkim studijama i pregledima, hepatatrombin je učinkovit u sportskim ozljedama.

Gepatrombin G je propisan za vanjske i unutarnje hemoroide; ekcemi, fistule (kanali s izlučenom tekućinom) i svrbež u anusu; tromboflebitis vene anusa; pukne anus.

Upute za uporabu Hepatrombina

Gepatrombin je dostupan u obliku gela i masti, koji su namijenjeni za vanjsku upotrebu.

Mast Gepatrombin se primjenjuje u obliku stupca (oko 5 cm) od 1 do 3 puta dnevno izravno na zahvaćena područja. Za bolesti vene, mast Gepatrombin se koristi s zavojem. Liječenje trofičnih ulkusa uključuje primjenu masti u obliku prstena s promjerom od oko 4 centimetra. Kada se liječe vene donjih ekstremiteta, lijek treba trljati gore sa laganim pokretima, dok uputa za Gepatrombin preporučuje primjenu jedne doze u odvojenim dijelovima. U liječenju čira i ugljikohidrata, prema pregledima gepatrombina, veći učinak je uporaba komaraca gaze s pomastom od uobičajene primjene lijeka.

Za razliku od masti, gepatrombin u obliku gela treba primijeniti samo na neoštećenu kožu.

Preporučljivo je da se gel koristi nekoliko puta dnevno, trljanje odozdo s masažnim pokretima. Lijek u obliku gela, kao i mast Gepatrombin, s trombozom i tromboflebitisom, mora se nanijeti bez trljanja i masiranja.

Hepatrombin G može se koristiti u obliku masti ili rektalnih supozitorija. Mast treba nanijeti tanki sloj 2-4 puta dnevno na zahvaćena područja. Nakon što bol nestaje, lijek se primjenjuje 1 puta na dan tjedan dana. Svijeće Gepatrombin G se ubrizgava u analni prolaz poslije izlijevanja 1-2 puta dnevno. Za uvođenje masti potrebno je upotrijebiti priloženi vrh koji olakšava upotrebu pripravka.

Masti i supozitoriji Gepatrombin G se ne preporučuje za uporabu dulje od dva tjedna, jer dugotrajna uporaba ovog lijeka može potaknuti razvoj sistemskih nuspojava.

Nuspojave

Procjene gepatrombina potvrđuju svoju dobru podnošljivost, ali u nekim slučajevima moguće su alergijske reakcije (osip, osip kože, angioedem).

Hepatrombin G može također biti uzrok hiperemije kože ili alergijskih reakcija.

kontraindikacije

Prije primjene masti ili gela potrebno je pažljivo proučiti instrukciju gepatrombina jer je u nekim slučajevima ovaj lijek kontraindiciran:

  • preosjetljivost na aktivne tvari lijeka;
  • kršenje integriteta kože (kada se koristi gel);
  • zaražene kožne lezije;
  • trombocitopenija (smanjenje koncentracije trombocita u krvi);
  • povećana krvarenja (hemoragična dijaza);
  • hemofilija (nasljedna bolest karakterizirana povećanim krvarenjem).

Upotreba hepatrromija trudnicama i dojilja je moguća samo na strogim pokazateljima nakon savjetovanja s liječnikom.

Mast i supozitoriji Gepatrombin G se ne može koristiti kada:

  • preosjetljivosti;
  • virusnih, bakterijskih ili gljivičnih lezija kože;
  • tuberkuloze;
  • sifilis;
  • tumori kože;
  • predispozicija za krvarenje;
  • reakcije na uvođenje cjepiva;
  • trudnoća (I trimestra).

Dodatne informacije

Prema uputama, Gepatrombin i Gepatrombin G trebaju biti pohranjeni na temperaturi koja odgovara 15-25 0 S. Rok trajanja lijekova je 3 godine.

Hepatrombin gel 300 mg + 2,5 mg 40 g

Gepatrombin krem ​​30000 jedinica 40 g

Gepatrombin g mast 20 g

Gepatrombin G mast 20 g

Hepatrombin g supp. Recto. N10

Gepatrombin G mast 20g

Hepatrombin gel 30000 jedinica 40 g

Informacije o pripremi su generalizirane, pružene u informativne svrhe i ne zamjenjuju službene upute. Samozlađivanje je opasno za zdravlje!

Prema mnogim znanstvenicima, kompleksi vitamina praktički su beskorisni za ljude.

U Velikoj Britaniji postoji zakon prema kojem kirurg može odbiti operaciju pacijentu ako puši ili ima prekomjernu težinu. Osoba mora odreći loše navike, a možda, možda, neće trebati operaciju.

Postoje vrlo znatiželjni medicinski sindromi, na primjer, ometajući gutanje predmeta. U želucu jednog pacijenta koji pati od ove manije, pronađeno je 2500 predmeta.

Prosječni životni vijek lefties manji je od desničara.

Redovitim posjetom solariju, šanse za razvoj raka kože povećavaju se za 60%.

74-godišnji stanovnik Australije, James Harrison, postao je krvni darivatelj oko 1000 puta. Ima rijetku skupinu krvi, čija protutijela pomažu preživjeti novorođenčad s teškom anemijom. Tako je Australac spasio oko dva milijuna djece.

Prema WHO studijama, dnevni polusatni razgovor na mobilnom telefonu povećava vjerojatnost razvoja tumora na mozgu za 40%.

Ljudska krv "prolazi" kroz posude pod ogromnim pritiskom i, ako je njihova cjelovitost povrijeđena, sposobna je pucati na udaljenosti do 10 metara.

U četiri kriške tamne čokolade sadrži oko dvije stotine kalorija. Dakle, ako ne želite dobiti dobro, bolje je ne jesti više od dva komada dnevno.

Na droge za alergije samo u SAD-u, potroši više od 500 milijuna dolara godišnje. Vjerujete li da će se naći način da konačno porazimo alergiju?

Mnogi lijekovi su izvorno bili na tržištu kao lijekovi. Heroin, na primjer, izvorno je uveden na tržište kao lijek za dječji kašalj. A kokain je preporučio liječnik kao anestetik i kao sredstvo povećanja izdržljivosti.

Poznati lijek "Viagra" je izvorno razvijen za liječenje arterijske hipertenzije.

Znanstvenici sa Sveučilišta Oxford proveli su niz istraživanja, tijekom kojih su zaključili da vegetarijanstvo može biti štetno za ljudski mozak, jer dovodi do smanjenja njegove mase. Stoga znanstvenici preporučuju da u potpunosti ne isključe ribu i meso iz njihove prehrane.

Ako se osmjehnete samo dva puta dnevno - možete smanjiti krvni tlak i smanjiti rizik od srčanih udara i moždanog udara.

U našim se crijevima milijuni bakterija rađaju, žive i umiru. Mogu se vidjeti jedino s jakim porastom, ali ako bi se okupili, oni bi se uklopili u redovnu šalicu kave.

Uvjereni smo da žena može biti lijepa u bilo kojoj dobi. Uostalom, dob nije broj življenih godina. Dob je fizičko stanje tijela, koje.

Gepatrombin

Oblici otpuštanja

Upute za gepatrombin

gepatrombin lijek srpske farmaceutske tvrtke „Hemofarma” je u lice lijeka s protivotrombicheskim i anti-upalni učinak, te promiče popravak tkiva nakon svih vrsta oštećenja. Se koristi za liječenje i prevenciju, tromboflebitisa (kada je spojen na tromboze upale vena zida), proširenih vena i drugim srodnim „” bolesti. Gepatrombin - kombinirani lijek čija svojstva su određena mogućnostima svakog od njegovih komponenti, koje, ako uzmemo u obzir samo „strastven” farmakološki aktivne tvari, ima čak tri, odnosno heparin, alantoin i dekspantenol. Heparin je direktni antikoagulant koji pripada grupi molekularnih heparina. Cjelokupni rad na suzbijanju koagulacije krvi vrši se "rukama" antitrombina III, aktivirajući ga i potičući djelovanje. Heparin ometa prijelaz protrombina u trombin, inhibira aktivnost trombina i aktiviranog X faktora. Kada se primjenjuje lokalno inhibira proces nastajanje tromba, protuupalno i anti-edem učinak, stimulirajući protok krvi u mikrovaskulaturi. Alantoin - adstringentno (u odnosu na koži bi bilo ispravno reći opor) i keratolitički (omekšavanje i odbacuje rožnatom sloju epiderme) alat. Ima protuupalni učinak, potiče proces metabolizma tkiva, regeneraciju tkiva, potiče umnožavanje stanica. Često se koristi u različitim kombinacijama za farmakološko liječenje kožnih bolesti, hemoroida, erozije-ulcerozni lezija u anus, lezije sluznice usne šupljine. A posljednja aktivna komponenta hepatrombina je dexpanthenol: to je derivat pantotenske kiseline i pripada vitaminama skupine B.

Bez dexpanthenola, procesi acetilacije i oksidacije se ne zaobilaze. Također sudjeluje u metabolizmu masti i ugljikohidrata, sintezi kortikosteroida, acetilkolina, porfirina. Ona igra važnu ulogu u formiranju i funkcioniranju epitelnog tkiva (potiče proces granulacije i epitelizacije), potiče brzu apsorpciju heparina s površine kože. Ima slab protuupalni učinak.

Gepatrombin je dostupan u dva oblika doziranja: mast i gel za vanjsku upotrebu. Nakon lokalnu primjenu prema bilo kojem od tih formulacija na zahvaćenim područjima kože dovoljno brzo heparina (uz pomoć dekspantenola) prodire kroz epidermis i nagomilavanja u vanjskim slojevima kože, naznačen time, da je aktivna vežu s proteinima kože. Od tkiva, to je izrazito nevoljko, razdoblje njegova puštanje je oko 1 sat. Gepatrombin u obliku masti primjenjuje kako slijedi: Sastojak stupac 5 cm nanosi na zahvaćeno područje 1-3 puta dnevno. Za bolesti vene, hepatrombin se upotrebljava u obliku zavoja s mastima koji se primjenjuju na njih. Kada trofičke ulkusa treba primijeniti mast na sebe zahvaćena područja, a oko širine prstena oko 4 cm. Ako je udario vene na nogama, mast treba primijeniti lagano (kao u masažu) u smjeru odozdo prema gore, s jedne doze ne upotrijebi odmah, ali u odvojenim dijelovima. Sada - o gelu: treba ga nanositi u tankom sloju, trljanje, kao u slučaju masti, odozdo prema gore s laganim masažnim pokretima. Jedina iznimka je tromboza i tromboflebitis, kada se masiranje mora napustiti. Za razliku od masti, sastav gela uključuje eterična ulja - borove igle i borove šume, kao i limunov ulje. Ovaj "bonus" daje gel hepatrombina dodatni antibakterijski i analgetski učinak.

Recenzije liječnika o gepatrombinu

  • Hemofarm, Srbija
  • Rok trajanja: do 01.11.2020
  • Hemofarm, Srbija
  • Rok trajanja: do 01.09.2020
  • Hemofarm, Srbija
  • Rok trajanja: do 01.11.2020
  • Hemofarm, Srbija
  • Rok trajanja: do 01.02.2020
  • Hemofarm, Srbija
  • Rok trajanja: do 01.11.2020
  • Hemofarm, Srbija
  • Rok trajanja: do 01.11.2020

Stručni komentari o gepatrombinu

Pokušali smo mast. Djeluje brzo, pomaže uklanjanju akutnog stanja 2-3 dana, u slučaju da nema kritičnih slučajeva, dovoljno je 1-2 aplikacija. Vrlo štedi!

Registrirao je liječnika u paru s religijom i deximidazonom u akutnom stanju (bez krvi, ali je bolesno na suze). Sve zajedno, da dijeta je dijeta - to radi jako cool! Nakon isporuke uklonite akutne, ali bez deximetazon.

Evo sjedim i ne znam što su emocije sada me više: radost činjenicom da mast pomogla ili nezadovoljstvo je da se ranije nije to izguglati. rnYa negdje oko 1,5-2 godina muče s činjenicom da je moj, oprosti, peta točka živio u ciklusu „šuga => crvenilo => iritacija => Bol => sve ide => sve počinje iznova nakon par dana ”. Za liječnik nije posebno želi obratiti, ja pokušati tražiti simptome na internetu, ali bez ikakvih rezultata do na kraju to me nije smetalo jednom, a ja ne naryl isti forum sa liste Predložene pomasti. Počeo sam čitati opis, usporedite, prvo htio uzeti nešto jeftinije (kao što je heparin mast), ali onda se zaustavio na opciju srednje cijene - Gepatrombin F, kao volio je popis farmakoloških djelovanja. Općenito, rezultat je da su gotovo svi prošli za nekoliko primjena (pitaju se: i zašto mi treba takva cijev?). Sada se bol ponekad događa nakon što je otišao u WC, ali 10 posto snage onoga što je bilo prije, i opet, dovoljno je koristiti mast, kako sve ide. Općenito, nisam očekivao da će sve biti tako jednostavno (za mene, život nije baš sretan s tempom liječenja bolesti), ali. činjenica je činjenica. Općenito, sretan sam kao slon.

S akutnim hemoroidima nedjelotvornim, nažalost.

Izvrsna priprema gepatrombina g! Spasio me je. Na kome je unutarnje krvarenje s tim krvarenjem upravo tu svijeću. Već drugi dan nakon druge svijeće krvi u stolici nije bilo svrbeža i mogao sam sigurno otići do toaleta. Čiji se hemoroidi s krvlju neće požaliti. Te svijeće brzo zaustavljaju krvarenje. Također sam htio reći da su to vrlo mekane svijeće i ne uzrokuju nikakve nelagode. Uzmi ga neće požaliti. Stavio sam najvišu ocjenu na ove svijeće. Zahvaljujemo Gepatrombin g! rnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrn

Uz hemoroide super! Noću 1 svijeća i tako 2-3 dana, i zdrava.

Gepatrombin G recenzije

Mast ili supozitoriji Gepatrombin G je propisan da bi imao antitrombotsku i venoskleziruususchie akciju na hemoroide, a također pomaže ukloniti upalu.

Je li lijek registriran?: provjerite ☜

Lijek je dodan: 2010-02-04.
Upute ažurirane: 2018-04-02

Analogni i zamjenski

☠ Pažnja molim te! Liječnici pacifiers - kako uzgajati Rusi ili što ne možete trošiti novac!

Kratke upute za uporabu, kontraindikacije, sastav

Indikacije (iz što pomaže?)
Gepatrombin G je propisan:
- s vanjskim i unutarnjim bolestima povezanim s povećanjem vena donjeg dijela rektuma, ti dijelovi mogu formirati čvorove koji ponekad krvare;
- kada postoji tromboza, koja je popraćena upalom vene;
- kada postoje akutne upalne bolesti kože u anusu;
- s fistulom i svrbežom anusa;
- kada je prsten u donjem dijelu probavnog trakta.

kontraindikacije
Lijek je kontraindiciran:
- kada prodiranje kože na kožu bakterija, virusa i gljivica;
- s tuberkulozom, koja utječe na pluća, zatim zglobove i kosti;
- s bolesti zaraznih rodnih bolesti;
- s povećanom oteklinom kože;
- s povećanom reakcijom na uvođenje antigenskog materijala, čiji je zadatak povećati imunitet na bolesti;
- s tendencijom velikog gubitka krvi;
- ako je žena u prvom tromjesečju trudnoće;
- s povećanim koeficijentom percepcije primarnih i dodatnih sastojaka lijeka.

Način primjene (doziranje)
Kada se nanosi lokalno na bolno područjima tijela mast nanosi čak, labave sloj kao duljine kolone od pet centimetara, od dva do tri puta dnevno, nakon povuku boli, mast se primjenjuje jednom dnevno za tjedan dana.
Kada se sredstvo primjenjuje u rektum u obliku svijeća, tijek liječenja propisan je ne više od dva puta dnevno nakon pražnjenja rektuma;
Za provedbu mast u rektum zahtijevaju poseban tip, koji je montiran na cijevi sa sredstvima, a zatim stavi u crijevo i postupno stisnutu pritiskom određenu količinu masti.
Ako je potrebno liječenje vena, mast se primjenjuje u obliku podmazanih zavoja.

Posebne upute (upozorenja)
Ako se pacijent bavi liječenjem sluznice ili otvorenih rana, tada se lijek ne može koristiti, može doći do komplikacija. Ako primijenite veliku količinu masti na zahvaćena područja, postupak oporavka bit će sporiji.

Oblik izdavanja
Lijek je dostupan u obliku masti (gel) i u obliku svijeća.

Preporuke / recenziji liječnika: imamo na licu mjesta veliki dio konzultacija, gdje 16 pacijenata i liječnika raspravlja o lijeku Gepatrombin G - vidi

Recenzije Gepatrombin G

Proizvod: Mast, supozitoriji

Nastya (Neutralna recenzija)

Odličan alat u borbi protiv hemoroida. Upotrijebite početak odmah nakon rođenja bebe jer su problemi počeli već od prvog mjeseca trudnoće - pore, hemoroidi, pukotine u anusu. Ali u prva tri mjeseca je kontraindicirana, a tijekom cijele trudnoće bojala sam se pitati, razmazivati ​​itd. Nakon što je rodila, odmah je počela primjenjivati ​​tu pomast. Postoje i supozitoriji gepatrombina. U kompletu s pomastom postoji posebna mlaznica s kojom se lako nanosi mast unutar anusa. Tijek liječenja trajao je više od dva tjedna. Ali u ovom slučaju, nemojte bacati lijekove, čak i ako ne vidite neposredne rezultate. Trenutno neće biti ništa.

Dasha (pozitivna povratna informacija)

Pomaže riješiti osjetljivi problem, koji mnogi šute!

Proctosan, koji me dugo spasio, prestao je služiti kao vjera i istina. Mislim da se dogodila ovisnost, pa sam hitno morala tražiti zamjenu za lijek. Liječnik je imenovao ili imenovao Gepatrombin G. Da bi stavio ili dao mast vrlo lako, a glavna stvar - to je zgodan. Općenito, sretan sam s drogom, ali još uvijek postoji mali But. Ako iz nekog razloga nakon izlijevanja ne dobije mast, ponovno postoje bolna senzacija. Također je prikladno da je mast zapakirana u malu cijev i možete ga uzeti na putu bez problema. Djelovanje masti dolazi brzo, to jest, ne mora se trpjeti danima i pričekati olakšanje.

Oksana (pozitivna povratna informacija)

Tijekom trudnoće, u drugom tromjesečju, naišao sam na takav problem kao hemoroide. Liječnik-ginekolog propisao je svijeće za ublažavanje upale i masti - za vanjsku upotrebu. Ovaj set mi je koštao uredan iznos, ali rezultat je bio vidljiv tjedan dana. Meni je mnogo lakše, mjesec dana kasnije sve prošlo. Moja radost nije bila bočni oltar. Ali nakon rođenja, opet sam se susreo s tom nesrećom. Ravno u bolnicu i počeo liječiti. Nakon što je liječenje bilo godinu dana, nije me briga, već sam zaboravio da imam takav problem. Nije bilo nuspojava za mene i moje dijete.

Irina (pozitivna povratna informacija)

Nisam znao nikakvih problema sa svojom petošću sve dok nisam rodio treće dijete. Prije rođenja nisam dobio klistir, nisam imao vremena, a nakon rođenja imao sam strašnu zatvor. Mogao sam ići samo nakon lude doze laksativa, rektalno i usmeno. Tada je imala analnu pukotinu i jednom mjesečno hemoroide. Jednom kad sam bio slab svrbež, i brzo prošao sam mislio da je iz uklanjanje dlaka, ali kada je počela krvarenja i užasno peckanje - požurila do liječnika. Gotovo godinu dana koristila sam reljef za svijeće, ali simptomi će nestati i to je sve. Tada mjesec dana kasnije, sve je novo. A posljednji put Relief nije kupio gepatrombin. Iskreno, to je kao da se ponovno rodi. Već ovdje 3 mjeseca kod mene je sve dobro. Ja sam normalan i sjedim, idem na zahod i kupaju se. A ako koristite reljef skoro sedam dana, te 4 i jedan za profilaktiki.Tsena, naravno, puno veći, ali rezultat je puno važnije.

Victoria (pozitivna povratna informacija)

Ova mast mi je spasila od postpartumnih hemoroida

Slučaj kad koristim mast Gepatrombin F delikatna, ali mislim da je bolje reći ako netko nije korisno, a tko ne zna o tome. Neposredno nakon porođaja nekoliko dana kasnije postao mi je bolno da odem na zahod na velikom, a iz anusa počne krvariti. U početku bi se činilo, i bilo je sramota kome reći, ali toliko je ozlijeđeno da je to podijelila s majkom. Jednom mi je rekao da je postpartum hemoroide, a zauzvrat je dobio poznati medicinsku sestru, a ona i savjetovao mast. Učinak mi je drago drago, ne mogu ga čak ni prenijeti riječima, ali nakon nekoliko dana sve je otišlo i mogla bih bez boli otići u WC.

Hepatrombin - recenzije

Hepatrombin je pomogao kod varikoze tijekom trudnoće.

Tijekom trudnoće, oporavila sam se za 40 kg. Vrlo je teško vjerovati, ali prije toga sam težila 46 kg, au posljednjem mjesecu trudnoće težina mi je iznosila 86 kg. Liječnici su me krali, vikali, prisilili me na dijetu, ali sve je bilo uzalud. Znao sam da bi ovo bilo loše za moje zdravlje, ali nisam mogao ništa učiniti. Prekomjerna tjelesna težina se osjećao, noge su se pojavile na varikozu. Bio sam propisan trombless, ali nije dao očekivani učinak. Zatim sam savjetovao da koristim lijek Gepatrombin.

U kontraindikacijama nisam pronašao riječ o trudnoći, ali ipak sam bio prestrašen. Činjenica je da se u dozi heparin Gepatrombin - aktivne tvari je znatno više nego u drugim oblicima, što je nepoželjno za vrijeme trudnoće. Međutim, u opisu, čitam da pomaže kod mastitisa, što znači da je moguće kada je trudnoća. No, nije bilo kamo otići, čitati recenzije, konzultirati se s liječnikom i počeli se prijavljivati. Pomoglo je!

Varikozne vene počele su se smanjivati, oteklina je nestala. I Gepatrombin mast se primjenjuje na mjesto dva ili tri puta na dan, gdje je oteklina i proširene vene (ispod koljena je jak i na dnu). Nježno utrljati, od dna prema gore, u malim obrocima. Ponekad sam čak i primio zavoj s pomastom, ako je vena postala vrlo upaljena. Zahvaljujući heparinu, protok krvi poboljšan. Hepatrombin posjeduje anti-edematous djelovanje i protuupalno, osim toga sprečava nastanak trombi. Sadrži panthenol i eterična ulja (imaju analgetsko i antiseptičko djelovanje). Proizveden u obliku masti i gela. Gel se ne bi trebao nanositi na područja oštećene kože. Puštena je bez recepta, ali prije korištenja vrijedi konzultirajte s liječnikom.

Trenutačno sam vagati 53 kg, nemam proširene vene, ali još uvijek koristim Gepatrombin. Pomaže ukloniti zamor nogu krajem dana. Ja se primjenjujem s modricama, modrice. Stvarno mi se sviđa droga. Nisam vidio nuspojave i alergijske reakcije. Kupio je ili kupio Gepatrombin majci i baki. Sviđaju mu se i oni.

Mast "Gepatrombin": upute za uporabu, recenzije

Do danas mnogi su se suočili s takvim problemom poput hemoroida. Uzroci ove patologije mogu biti mnogi, kao i metode za njihovo uklanjanje. U ovom ćemo članku razmotriti jedan od lijekova namijenjenih liječenju ove bolesti. Takav lijek je "gepatrombin". Upute, indikacije i kontraindikacije, kao i sastav i recenzije opisani su u ovom članku. Pažljivo pročitajte sve informacije kako biste se što više oružali.

Nekoliko riječi o sastavu i obliku puštanja

Uputstvo "gepatrombin" (mast) opisuje kao vrlo učinkovit lijek, čiji glavni aktivni sastojak je heparin natrij. Osim toga, također možete naći alantoin i dexpanthenol. Proizvod je dostupan u obliku gela ili masti, koji se pakira u cijevi koje sadrže četrdeset grama lijeka.

farmakologija

Uputstvo "gepatrombin" (mast) karakterizira djelotvorno sredstvo protiv hemoroida zbog učinaka koje lijek ima na tijelo. Prije svega, sredstvo sprječava formiranje krvnih ugrušaka, a također ubrzava proces regeneracije. Kada se pravilno koristi, lijek će učinkovito ukloniti natečenost i upalu. Također, "gepatrombin" (mast) uputa odnosi se na antikoagulantne lijekove.

Mast se vrlo brzo apsorbira pa se sve aktivne komponente apsorbiraju prilično brzo. Uključeno u sastav heparina vrlo se brzo nakuplja, kao i prodrijeti u krvne žile. To dovodi do činjenice da se cirkulacija krvi kroz tijelo poboljšava.

U kojim se slučajevima mogu prijaviti?

"Gepatrombin" (mast), uputa za koju je opisana u ovom članku, ima prilično širok raspon primjena. Prije svega, preporučuje se osobama koje pate od hemoroida. Također, sredstvo je indicirano za sve vrste tromboflebitisa i tromboze, te za varikozne vene. Lijek se pokazao vrlo dobro u prisutnosti modrica i krvarenja tijekom športa, ili kod primanja domaćih ozljeda. Također se agens savršeno suprotstavlja raznim upalnim procesima koji se odvijaju u organizmu. Ovdje je moguće nositi mastitis, furuncle, upale limfona, pluća i ligamenta.

Uputa "Gepatrombin G" (mast) preporučuje uporabu i za preventivne svrhe. Primjenom lijeka za vene, spriječiti stvaranje krvnih ugrušaka u njima. Također, lijek preporučuje kirurzi nakon kirurške intervencije kako bi se uklonile proširene vene. Redovito korištenje ove masti možete povećati postoperativne regeneracijske procese.

Značajke doziranja

"Gepatrombin" - pomast, upute, recenzije opisane u ovom članku primjenjuju se samo na zahvaćena područja tijela. Iscijedite mast, ostavljajući na koži traku od pet centimetara. Obrišite proizvod dobro u koži i pričekajte da se potpuno apsorbira. Tek nakon toga možete nositi odjeću. Stručnjaci preporučuju primjenu ovog aktivnog spoja ne više od dva do tri puta dnevno. Obično je tijek liječenja oko dva tjedna. No, ako je potrebno, može se povećati na mjesec dana. Međutim, samo vaše PCP bi trebao odlučiti o trajanju uporabe. Nemojte zaboraviti da nekontrolirana uporaba lijekova može uzrokovati ozbiljnu štetu za vaše zdravlje.

"Gepatrombin" (mast): upute za uporabu

Povratne informacije od pacijenata i liječnika potvrđuju da je ovaj lijek vrlo učinkovit. Međutim, to će imati pozitivan učinak na tijelo samo ako se pravilno koristi, vođeni svim preporukama navedenim u uputama.

Ako namjeravate koristiti agens za liječenje ozbiljnih bolesti vene, onda liječnici preporučuju liječenje masti.

Ako pate od hemoroida ili pukotina u rektumu, tada se u ovom slučaju lijek treba primijeniti na područje anusa. Ovaj postupak treba izvesti najmanje tri do četiri puta dnevno. Svakako obavite ovaj postupak ujutro, prije odlaska u krevet i nakon svakog posjeta toaletu. Sredstvo se također može davati rektalno. Međutim, to možete učiniti samo pomoću posebnog alata.

Ako se alat koristi za uklanjanje takvih upalnih procesa poput potkožnih čireva, mastitis i čireva, kako bi se postigao maksimalne rezultate, liječnici preporučuju radi gaza zavoje, te ih bacio u oštećenim dijelovima kože. U tom slučaju, postupak se može izvesti samo jednom dnevno, i to sve dok se ne obnovi koža.

Pacijenti koji pate od varikoznih vena, kao i pretjerano stvaranje trombi, preporuča se nanijeti tanki sloj na koži. Učinite to dva puta dnevno - odmah nakon buđenja i prije spavanja.

"Gepatrombin" (mast): upute za uporabu u trudnoći i laktaciji

Ova mast je dostupna u dvije doze - 50.000 i 30.000 jedinica. Prva od njih u svakom slučaju ne bi trebala koristiti trudnice jer je agent vrlo brzo raspoređen po tijelu. I to može dovesti do razvoja teških krvarenja, pa čak i do smrti. Tijekom razdoblja laktacije, ova doza se također ne smije koristiti, jer to može dovesti do lošeg zdravlja djeteta.

Doziranje od 30.000 jedinica može koristiti trudnice od trećeg mjeseca trudnoće. U tom slučaju mast se može koristiti protiv hemoroida. Ako je lijek u ovoj dozi propisan ženama, onda liječnik mora uzeti u obzir da je dobrobit majke daleko veća od rizika od pogoršanja zdravlja djeteta. Najbolje je prenijeti djetetu na dojenje dok koristite ovaj lijek.

Važne upute za pacijente

„Gepatrombin” (mast vodič hemoroidi opisane u ovom članku), ima sastav različitih eteričnih ulja, koji imaju na ljudsko tijelo je vrlo dobar analgetik i anti-upalni učinak.

Ako koristite ovaj alat za liječenje hemoroida, onda to možete učiniti duže od dva tjedna. Ako nakon tog razdoblja niste primijetili bilo kakav pozitivan učinak, obavezno se obratite bolnici. U tom slučaju, morat ćete proći dodatne testove za utvrđivanje najtočnije dijagnoze, kao i za pronalaženje razloga za njegovu pojavu. U tom slučaju liječnik će imenovati prikladniji lijek.

Postoje li kontraindikacije za upotrebu?

Kao i svaki drugi lijek, mast "Gepatrombin" ne može se koristiti cijelo vrijeme. Ne koristite ovaj lijek ako ste preosjetljivi na bilo koji od sastojaka ovog lijeka. Ne primjenjujte se na oštećenu, kao i na inficiranu kožu, kao i na bolesti koje su popraćene povećanim krvarenjem. Također, lijek ne smije se koristiti u bolesnika koji imaju premalo trombocita u krvi.

Moguće nuspojave

Prema pregledima bolesnika, mast "Gepatrombin" dobro obavlja svoj posao, a vrlo rijetko vodi neželjenim učincima. Lijek se dobro pokazao u liječenju bolesti vena, kao i hemoroida. Ako koristite proizvod, jasno vođeni uputama za uporabu, nuspojave se vjerojatno neće pojaviti. Ali s prekomjernom i dugotrajnom primjenom pacijenata zapaženih na osip na koži, osip, pa čak i natečenost. Ako primijetite bilo kakve nuspojave, svakako potražite liječnika. U ovom slučaju, ne smijete koristiti mast.

Uvjeti kupnje i pohrane

Lijek se može kupiti apsolutno u bilo kojoj ljekarni, bez recepta od liječnika. Međutim, preporuča se ne da se uključe u samo-lijekove. Obavezno se posavjetujte s liječnikom kako biste odredili točnu dijagnozu. Uostalom, vjerojatno je neprikladno za korištenje ovog alata.

Čuvajte mast najbolje na mračnom i hladnom mjestu, izvan dječjih ruku. Rok trajanja lijeka je tri godine od datuma navedenog na pakiranju. Imajte na umu da, ako neispravno pohranite proizvod, njegovo skladištenje bit će znatno smanjeno.

Pregled pacijenata i liječnika

"Gepatrombin" - mast iz hemoroida, uputa o kojoj se aplikacija opisuje na ovom resursu. Lijek je vrlo popularan, budući da dobro rješava svoje dužnosti. Liječnici vrlo često propisuju ovaj lijek svojim pacijentima, jer su sigurni u njegovu učinkovitost. Lijek dobro uklanja upalu, anestezira i sprječava razvoj krvnih ugrušaka. Također, lijek se pokazao vrlo dobro u liječenju hemoroida.

Pacijenti su također vrlo zadovoljni učincima "gepatrombinske" masti. Za dva tjedna redovite uporabe proizvod ima nevjerojatan terapeutski učinak. I ono što je vrlo važno, to je sigurno za korištenje, pa rijetko vodi nuspojavama. Također, pacijenti su zadovoljni s niskim troškovima masti. Za jedan paket morate platiti samo oko dvije stotine rubalja.

nalazi

Hemoroidi i vene još nisu rečenica. Ti se problemi mogu riješiti posebnim lijekovima. Pomast "Gepatrombin" savršeno se suprotstavlja svojoj svrsi, a pregled bolesnika i liječnika to potvrđuje.

Zapamtite, što ranije započnete liječenje, to će biti učinkovitije. Stoga nemojte voditi vlastito zdravlje i odmah se pobrinuti za sebe. Promijenite svoj način života i primijetit ćete kako se vaše zdravlje svakodnevno poboljšava i poboljšava. Pazite na sebe, budite zdravi i ne zaboravite da sve ovisi o vama.

Hepatrombin s pregledima

Lijekovi postoje u različitim oblicima: gel, mast, supozitoriji.

Uz varikozne vene, lijek je propisan kao mast ili gel. Doze su 30.000 ili 50.000 IU. Pomaže kod bolesti mekih tkiva i krvnih žila.
Kada se koriste vanjski i unutarnji hemoroidi, Gepatrombin G. Koristite rektalne masti ili supozitorije.

Kao što sam nakon show bio povrijeđen i liječio varikozne vene!

Kao što sam nakon show dobio ozlijeđen i trajno je dobio osloboditi od varikoznih vena! Rosa Syabitova je podijelila svoju tajnu u OVOM ČLANKU!

Zemlja podrijetla

Lijek proizvodi poznatu tvrtku Hemofarm AD iz Srbije. Izgrađen 1960. godine u Vršcu, nalazi se glavni ured. Zastupstva diljem svijeta, a također iu Rusiji.

Tijek liječenja

Koliko dugo nanositi mast ili svijeću. Tijek liječenja i doza ovisi o bolesti koja je pretekla pacijenta. U većini slučajeva liječenje traje do nestanka upalnih procesa, od 2 tjedna do mjeseca.

Oblik izdavanja

Otpuštanje lijeka u nekoliko oblika radi praktičnosti pacijenta:

  • mast ili gel (s dozom od 50.000 ili 30.000);
  • rektalna svijeća.

Oblik svijeće je u potražnji. Počelo ih je preciznije proizvesti.

Struktura pripreme

Heparin Natrij, Prednizolon acetat, Lauromacrogol su tri aktivna sastojka na kojima se temelji lijek. Za pomoć se također koriste čvrsta mast, parafin, silicijev dioksid, trigliceridi, gliceril. Sažetak je povezan s uputama.

Nakon 1 tečaja, vene za proširenje odlaze zauvijek!

Već dugo tražim kako izliječiti varikozne vene. Pokušao sam sve metode i volio sam ovu metodu. Moje rezultate u OVOM ČLANKU!

Farmakološko djelovanje

Lijek ima višenamjenski učinak.

Prva komponenta koja je dio heparina je antikoagulant. Regenerira dermis, ima antithrombotic učinak, prodire u krvne žile i čini mikrocirkulaciju bolje.

Drugi Prednisolum - uklanja upalu i neutralizira alergijske reakcije. Smanjuje natečenost, smanjuje iritaciju svrabe i gori.

Treći Lauromacrogol je anestetik. Uklanja osjetljivost, uklanja bol.

Način primjene

Ako pacijent ima vanjske manifestacije hemoroida, liječnik propisuje mast ili gel 3-4 puta dnevno. Tanki sloj lijeka se primjenjuje na hemoroide sve dok se upalni proces ne zaustavi. Onda nekoliko dana za primjenu lijeka 1 puta dnevno. Postupak se provodi nakon higijenskih postupaka, češće noću.

Ako se hemoroidi prepoznaju unutar analnog kanala, možete unijeti malu količinu masti. U tu svrhu je uključen poseban aplikator. Prikladne rektalne supozitorije. Svijeće se preporuča koristiti u kompleksu mini klistirima koji će pomoći u jasnom prolasku prije uvođenja. Postupak se vrši 1 do 2 puta dnevno do mjesec dana.

U varikoznim žilama, mast ili gel se protežu od dna do vrha zahvaćene površine.

Postupak se ponavlja 3 - 4 puta dnevno prije uklanjanja upalnih manifestacija.

Kada tromboza ili tromboflebitis primjenjuju gaze zavoj. Primjenjuje se na mast. Vezica je fiksirana na nozi i promijenila je nekoliko puta dnevno.

Mast se koristi za kuhanje. Stavite kompresiju na noć. Ponovite do olakšavanja simptoma.

Riješite se proširenih vena i dogovorite osobni život!

Kako prevladam problem s likom i riješio se varikoznih vena! Moja je metoda dokazana i točna. Moja priča u mom BLOG OVDJE!

Upozorenja za uporabu

Što pomaže pomasti?

Liječnici propisuju lijek za varikozne vene. U sastavu masti je heparin, on ima primjetan učinak u liječenju ove bolesti. Ne dopušta stvaranje krvnih ugrušaka, potiskuje već postojeće formacije i regulira cirkulaciju krvi.

Lijekove učinkovite u vanjskih i unutarnjih hemeroida, tromboflebitis vena anusa i rektuma, kada pukotine u analni kanal, prednje i postoperativne terapije.

Indikacije za upotrebu još imaju furunculosis, lijek ima izražen protuupalni učinak.

kontraindikacije

Gepatrombin G je kontraindiciran:

  1. S gljivičnim ili bakterijskim lezijama kože.
  2. S lošom koagulacijom krvi.
  3. Onkološke bolesti.
  4. U ranoj fazi trudnoće.
  5. Žene koje imaju teže krvarenje nakon pobačaja ili drugih kirurških zahvata, zabranjene su upotrebom lijeka sve dok se menstrualni ciklus ne prilagodi.
  6. Djeca.
  7. Kada je netolerantnost jedne od komponenti lijeka.

Nuspojave

Postoje i posljedice poput alergije, u bilo kojoj manifestaciji. Osip, pečenje, oteklina kože, svrbež, blistere.

Ako nanosite više masti nego što trebate, onda možete uzrokovati usporavanje zacjeljivanja tkiva. Regeneracija prestaje.

U iznimno rijetkim slučajevima može se pojaviti Quinckeov edem. Potrebno je dostaviti pacijenta što je prije moguće liječniku. Ili čeka hitnu pomoć da pruži prvu pomoć. Dajte aktivni ugljen, uklonite alergen iz tijela. Oprati mast ili ukloniti svijeću i isprati analni prolaz.

Da biste izbjegli nuspojave, bolje je primijeniti probnu količinu masti u prvoj aplikaciji.

Ako se ne pojavljuju alergijske pojave, ovaj lijek možete koristiti u daljnjem liječenju.

U trudnoći i laktaciji

Bilo je moguće za trudnice. Medicinski proizvod može poremetiti formiranje fetusa tijekom trudnoće. Zabraniti korištenje u prvom tromjesečju. U drugom i trećem trimestru imenovati, kao alternativu kirurškoj intervenciji.

Kada se laktiranje droga koristi pod nadzorom liječnika.

S hemoroidima nakon što je rođen majke skrbi

Mame s dojenjem moraju se sjetiti da je bilo koji lijek tijekom dojenja neželjan. Ovaj lijek može se koristiti samo pod najstrožim nadzorom liječnika. Moramo razumjeti zašto i zašto je potrebno liječenje.

Kod alergijskih prikaza kod djeteta - liječnik će zamijeniti medicinsku pripravu na analogan način i objasniti kako ga koristiti.

Često pitajte hormonsku mast ili ne? Lijek je hormonalno, dugo se ne preporučuje majki za njegu.

Datum isteka

Rok trajanja je 3 godine od datuma proizvodnje.

Uvjeti skladištenja izvan dosega djeteta. Na temperaturi koja ne prelazi 25 ° C

Fotografiranje

Što je bolje od modrica

Masti ili gelovi koji sadrže heparinu pomažu bolje od modrica. Heparin mast, Gaparin-acrigue 1000 ili naš lijek.

Razlikuju se u sadržaju aktivne tvari heparina. Glavna stvar je znati što se koristi za svaku od njih.

Kreme ili supozitoriji: Koji je najbolji izbor?

Da bismo odgovorili na pitanje kako je bolje razumjeti kakva je bolest uključena.

Ako je bolest vanjska - varikoza, kuhati, modrice, onda će sigurno biti mast ili vanjski gel.

Ako govorimo o hemoroidima, moramo shvatiti kakav vid se promatra kod pacijenta. Vanjski hemoroidi lakše se liječe uz pomoć nanošenja masti na zavoju od gaze.

Unutarnje vrste hemoroida tretirane su uvođenjem masti u analni prolaz.

Za ovaj postupak je predviđen aplikator koji je popunjen pomastom. No, mnogi se žale zbog neugodnosti uvođenja masti s aplikatorom. Stoga se u takvim slučajevima često koriste svijeće. Svijeće su prikladnije za upotrebu. Po potrebi je lako doći do ceste. A postupak traje manje vremena nego kod aplikatora.

Zato izbor pada više na svijeće.

Gepatrombin G mast: upute za uporabu

Cijena u Rusiji: gdje kupiti u Moskvi, St. Petersburg, Nizhny Novgorod

Lijek možete kupiti u ljekarnama glavnog grada i u drogerijama zemlje. Također možete kupiti posjetom online trgovini. Svaka mrežna ljekarna može ponuditi dostavu. Morate nazvati ili naručiti lijek na internetu. Unutar Moskve isporuka je besplatna, u regiji je obično jeftina dostava. I dalje postoji isporuka u kuću. Ako lijek nije dostupan, možete vidjeti prijedloge drugih ljekarni.

Moskva i St. Petersburg (St. Petersburg) se ne razlikuju po cjenovnoj politici:

  1. 20 gr - 155 - 165 rubalja za cijev.
  2. 10pc. (svijeće) - 170 - 180 rubalja.

Nizhny Novgorod, Ekaterinburg, Novosibirsk i drugi gradovi Rusije nude takvu cijenu:

  1. 20 g - 140 - 155 str. za cijev.
  2. 10pc. (svijeće) - 150 - 165 rubalja.

U drogerijama Mogilev nema lijekova, lijek se nudi zamijeniti Otpušten ili posteriziran.
U Kazahstanu, također, možete kupiti lijek ili nalog na internetu.

Zaključak, lijekovi s prosječnom cijenom, pristupačni za pacijenta. U ukrajinskim gradovima, kao što su Kijev, Odessa, Kharkov, Zaporozhye, cijena varira od 80 do 120 grivna.

Analozi su jeftiniji

Gepatrombin G nije skup lijek za hemoroide i varikozne vene. Postoje analozi koji su jeftinije za ovu mast iz heparina, ali nedostatak je mala količina heparina u sastavu. Učinak masti na to je u velikoj mjeri pogođen.

Kada hemoroidi često postoje takvi analozi kao: Relief, Aurobin, Proctosan, Proctoglivenol.

Relativna rektalna priprava. Ima protuupalni učinak s vanjskim hemoroidima, ublažava svrab s unutarnjim hemoroidima. Ali razlika u vrijednosti, gotovo 2 puta više.

Aurobin je hemoroidni lijek. Namijenjen je isključivo rješavanju problema anusa. Trošak je nešto veći.

Proctosan i Proctoglyenol također su dizajnirani za liječenje hemoroida u svim njegovim manifestacijama. Trošak je također nekoliko puta veći od cijene.

S varikoznim žilama preporuča se Detralex, Troxevasin ili Flebodia 600.

Detralex je učinkovit lijek. Namijenjen je liječenju kroničnih bolesti vene i akutnih manifestacija hemoroida. Tablete pomažu u prevladavanju problema iznutra. Skupa je, ali učinkovit.

Troxevasin vjerojatno najpoznatiji od analoga. Pomaže kod traumatičnih boli, tromboflebitisa i varikoznih vena, rješava trombije, čak i propisuje kozmetologiju.

Kako izliječiti varikozne vene! Zapanjujuće otkriće u povijesti medicine.

Pravi primjer kako se riješiti varikoze zauvijek! Dokazana metoda u povijesti poznatog blogera na ovoj stranici!

Dragi od navedenog - Flebodia 600. Lijek se oslobađa u obliku tableta. Učinkovito s krvarenjem hemoroida ili akutnih varikoznih vena. Izvrsne recenzije, ali vrijedne više od 1000 rubalja. Ako je njegova svrha opravdana, onda vrijedi svoj novac.

Gepatrombin

hepatrombin G

Djevojke Gemora poražene su (((((natalisidne, morske bakrene svijeće, hepatrombin

Imam problem :( Pa imenovan svijeće s propolisom! Postoje samo šest komada u paketu u vrijednosti oko 300rub ali pomoći (barem za mene) je vrlo dobar. Samo nakon drugog boli svijeća prestao i on je postao mnogo manje. Za 3 paketa koji se koristi, gotovo ništa ostavio vani. jednom sam otići u kupaonicu, neznatno je povećan, ali onda ide dalje opet. za mene, to je još uvijek jedini spas

Sada to neće imati vremena za liječenje, nakon rodov.V bolnica svijeća masti berite.Pasterizan svijeće nakon svijeća defikatsii.Nepegan jutarnje vecher.Gepatrombin mast ne samo širiti i učinkovitije primijeniti na blazinicom i primijeniti-kao što možete često mijenjati, a bezornil mast Nakon porođaja tako potpuno uklonjena nije mala

Reljef bez aditiva koje! Vashche stvar.

GEPATROMBIN GEL. brz

Supozitorije Gepatrombin G

hepatrombin g s gv

Hepatrombin G

Postoje lijekovi koji se ne preporučuju primjenom bilješki, ali ginekolozi imaju vlastitu praksu... Ne znam o hepatrombi. Ali ista je priča bila s mojim Persen. No vidio je, iako je navodno zabranjen tijekom b

I ja, naravno ne samo po sebi postalo pouku... idem na moj 23, ažurirat će, također, i pisao je svojoj rođakinji))) Kao što se ispostavilo, možete ostvariti svoj cilj?

Mariska, pitam se je li netko to iskoristio, je li dobro ili ne?)))

Hepatrombin G u prvom tromjesečju

Mislim, kako će se pogoršanje zaustaviti, prestat ću razmazivati ​​... prenijeti ću svijeće na moru

da... već pokušao Reljef, Natasid, ne pomaže

Imate li hemoroide? Može, drugi agent?

Svijeće Gepatrombin G s dojenjem

Svijeće Gepatrombin G nakon carskog s GV

Masti hepatrombina G i dioksigena u B.

Hepatrombin G

Radi se o hemoroidima koje pitate? Ako jest, izradio sam svijeće iz propolisa i umetnuo ih. 3 dana i sve je pomoglo

Kažu da si sirovo krumpir u propolisu pomaže

Bolje je imati ga kao posterizer, točno sam ga upotrijebio

Hepatrombin koji je koristio

Hepatrombin G

Idete bolje liječniku. Postoje hemorrhoidi, a postoji i tromboza hemoroidnog čvora. To su različiti problemi... geratrombin mi kasnije od TSU, to je dobro, ali se ne preporučuje puno koristiti, to bi trebalo biti pažljivo. Nemojte samo mrviti, već na pamučnoj ploči i dugo pričvrstiti. Obavezno napravite kontrastni tuš. Ne koristite toaletni papir, samo vlažne maramice. Svako jutro - kaša ili zobena mekinja svaki dan idu u WC. I budite strpljivi. Ovo je vaš TSU, ali se može dugo tretirati, pretrpjela sam mjesec dana: (((((

Koliko ja znam, to je kontraindiciran tijekom beremennosti.samy najbolja opcija ići na Proktolog, a ne povući ovo, ali on će dodijeliti pravu odluku, također sam počela imati problema na 6 mjeseci nakon što je doktor i pravo liječenje je otišao! i tretman treba biti integriran

Da, zamrljam se 4-5 puta dnevno, a sljedeći dan bol je otišao.

Hepatrombin G

Lijek Hepatrombin G (Pogledajte mišljenja.) - je antikoagulans sredstvo koje se koristi za liječenje unutarnje i vanjske hemoroide, tromboflebitisa anus hemeroida venu, njegova pucanja, ekcemi i svrbež u području za proizvodne radnje u anorektalnog području.

Sastav i oblik otpuštanja

U sastav Hepatrombina G kao aktivne tvari su: a) heparin natrij, koja je antikoagulant direktne akcije i ima antitrombotsku, anti-exudativnu i protuupalno svojstva; b) prednizolon (Atsitat) koji ima protuupalno, antialergijsko i protivoekssudativnoe svojstva, smanjuje peckanje i bol u području anorektalnog, smanjenje od svrbeža; c) Lauromacrogol 600, koji ima svojstva lokalnog anestetika i potiče sklerozu hemoroida. Oblici pripreme: mast za rektalnu i vanjsku upotrebu, supozitorije rektalno (supozitorije).

Kontraindikacije i nuspojave

Kontraindikacije uporabe heprotrombina G su: tuberkuloza, sifilis, bakterijske, gljivične ili virusne lezije kože. Nemojte koristiti ovaj antikoagulant s predispozicijom za krvarenje i u prisutnosti tumora kože u anorektalnom području. Gepatrombin G je kontraindiciran u trudnoći (I trimestra), kao i u prisutnosti preosjetljivosti bolesnika na njegove komponente. Uz oprez treba se koristiti ovaj anti-hemoroidi u djetinjstvu, u II i III trimestrima trudnoće i tijekom dojenja. Moguća nuspojava: hiperemija kože, alergijske reakcije.

Članci O Varikozitete