Pletenina za komprimiranje Medi suknje Mediven Elegance - opoziv

Kompresija pletiva odnosi se na pomoćne metode liječenja varikoznih vena, jer je zahvaljujući tome opterećenje ravnomjerno raspoređeno na udove, što omogućuje zaustavljanje napretka bolesti.

Takav terapeutski lanac omogućava normalizaciju opterećenja i pritiska na udove koji djeluju na varikozu, što omogućuje održavanje rezultata dobivenih iz liječenja izvan medicinske ustanove. Osim toga, pletenina ima važnu ulogu u prevenciji proširenih vena i srodnih bolesti.

Postoji nekoliko vrsta kompresijskog posteljine:

Kratki obrazovni program: tri pitanja - tri odgovora

Tri uobičajena mitova o komprimiranom platnu:

  1. Mit broj 1. Kompresija dres ne pomaže. U medicinskoj praksi bilo je slučajeva kada elastična kompresija nije donijela nikakve rezultate. Ali sve ovisi o fiziološkim karakteristikama pacijenta.
  2. Mit broj 2. Bilo koja vrsta donjeg rublja, bez obzira jesu li čarape ili čarape koljena, jednako pomaže i nema apsolutno nikakve razlike što točno treba stići pacijentu, jer će rezultat liječenja biti isti. Treba imati na umu da svaka vrsta komprimiranog pletiva pogađa samo određeno područje.
  3. Mit broj 3. Nema razlike kakav proizvod kupiti. Zapravo, to nije slučaj, jer ovisno o vrsti proizvoda koju kupac kupuje, kvaliteta komprimiranog donjeg rublja ovisit će o tome.

Do danas su mnoge medicinske tvrtke za proizvodnju komprimiranog platna i na tom tržištu dugogodišnje radne tvrtke MEDI, čiji proizvodi najčešće odabiru liječnici i pacijenti.

Bakar je jedan od bezuvjetnih lidera na tržištu

Za ovaj dan, ostaje pitanje Medi prednost u odnosu na druge proizvođače, jer je u današnjem tržištu medicinske odjeće, može se vidjeti ne broji različitih proizvođača, koji proizvode kompresije čarapa.

Stoga, proučavajući opis robe jednog ili drugog proizvođača, mnogi misle da su svi isti i da pacijent plaća samo za ime.

U stvari, to nije slučaj, iako je većina komprimiranog platna slična jedni drugima, ali tijekom svoje operacije utvrđeno je da su radikalno različite jedna od druge.

Na primjer, ako usporedite kompresijski dres tvrtke Medi s jeftinijim proizvodom, ispada da se troši dvaput dulje i da ne podliježe vanjskom trošenju.

Dakle, ovaj proizvođač ostaje jedan od najboljih već dugi niz godina zbog sljedećih razloga:

  • visoka kvaliteta proizvedenih proizvoda;
  • lijep izgled i udobno nošenje elastičnog donjeg rublja;
  • pristupačne cijene, zahvaljujući kojima Medijski proizvodi mogu biti dostupni svima;
  • vlastite jedinstvene tehnologije i razvoj koji se koriste u proizvodnji proizvoda;
  • budući da se za proizvodnju elastičnih pletiva isključivo koriste prirodni materijali, isključena je pojava alergije na rublje pacijenta;
  • zahvaljujući posebnom šavu, noge disati i ne znoj;
  • razne proizvode za muškarce i žene.

Što nudi službena web stranica?

Službena web stranica tvrtke, koja je prisutna u Ukrajini i Rusiji, nudi prilično širok raspon proizvedenih proizvoda, razmotrit ćemo glavne grupe proizvoda:

  • mj-1 - svestrana linija namijenjena ženama i muškarcima koji žele izgledati lijepo i osjećati se više nego udobno;
  • mj-1 metropola - zahvaljujući silikonskoj gumi ove prozirne hulahopke 1. klase kompresije, fino sjedi na moju nogu, a poseban pushap efekt stvara više ukusan i ženske oblike, cijene proizvoda u regiji od 3000 rubalja;
  • mj-1 metropola 2 - neproziran čipkaste čarape ženska crna opremljena silikonske gume i kompresije prve klase, tako da oni savršeno sjediti na nozi, cijena - 2800 rubalja;
  • mj-1 formacija - klasične crne komprimirane čarape iz Medi s dijamantnim umetcima, silikonskom gumenom trakom i prvom klasom prikrivanja, trošak - 3000 rubalja;
  • mj-1 cato - Muški neprozirni golfovi 2. klase kompresije, cijena je 2500 rubalja.

Flebološka pletiva od proizvođača prisutna je u nekoliko redaka:

  • mediven elegancija - unisex čarape druge klase kompresije, cijena - 3600 rubalja.
  • mediven plus - Unisex čarape prve klase kompresije s otvorenim prstom, cijena je 3200 rubalja.
  • mediven udobnost - unisex suknje prve klase kompresije, cijena - 6000 rubalja.
  • duomed - ženske čarape prve klase kompresije, cijena - 3110 rubalja.
  • mediven forte - Žensko čarape sa zatezanjem na struku 2. klase kompresije, cijena je 5100 rubalja.

Limfna pletenina predstavlja dva proizvoda:

  • rukavica s otvorenim prstima 2. razreda kompresije - mediven sklad, cijena je 3100 rubalja.

Golfs Mediven ulcera kit

Pletenina za liječenje čira na želucu (pletiva također koristi za dijeljenje čireva koji su uzrokovani proširenih vena) Mediven čir kit - pletene čarape, koje cijene 3000 rubalja.

Pribor za pletenje:

  • posebni uređaj za stavljanje komprimiranog dresa pod imenom Medi Butler Big. vrijedan 3000 rubalja.
  • pojas za čarape na četiri elastične vrpce, cijena je 700 rubalja.

Kako odabrati ono što vam treba

Postoji nekoliko pravila za odabir donje rublje kompresije, koje treba uzeti u obzir prilikom kupnje:

  1. Prije svega, potrebno je obratiti pažnju samo na one robe koje su potrebne za pacijenta stupanj kompresije.
  2. Također je važan pokazatelj kvalitete proizvoda materijal, iz kojeg je napravljena. U pravilu, visokokvalitetni elastični rublje ima pamučnu podlogu i silikonsku gumenu traku (potrebno je čvrsto popraviti rublje na tijelu i smanjiti njezin odnos).
  3. Potrebno je obratiti pažnju ne samo na stupanj kompresije, već i na veličina. Na primjer, ako pacijent ima proširene vene na razini sline, onda morate kupiti elastične čarape.

Dimenzija mreže bakrene elegancije

Značajke upotrebe i njege posteljine

U svakodnevnoj upotrebi nošene komprimirane čarape ili torbice ne daju nikakve neugodnosti. Vezanje elastičnog donjeg rublja prilično je jednostavno:

  • za početak, posebnu kliznu čarapu stavlja se na nogu, a tek nakon toga možete staviti elastično donje rublje;
  • sada ostaje samo izravnati rublje i ponoviti ovaj postupak na drugoj nozi (ako pacijent koristi kompresne čarape, čarape ili čarape koljena).

Također, za praktičnost, možete kupiti posebnu opremu koja vam omogućuje značajno olakšavanje stavljanja komprimiranog platna.

Da biste ga koristili nije jako teško, za to morate privući poseban proizvod vješanja (tako da se ispostavi da je okrenuta iznutra). Zatim samo stavite nogu i povucite pletenu donju rubu uz pomoć posebnih ručica. Takav pribor uvelike će olakšati život pacijenta, a proces stavljanja pletenog proizvoda neće dugo trajati, kao što se događa s konvencionalnim preljevom.

Medi Butler Veliki na poslu:

Čuvanje elastičnog donjeg rublja je jednostavno i u mnogim je aspektima skrb slična, kao i za uobičajene proizvode. Dosta s vremena na vrijeme oprati ih, a kako bi se osiguralo da se proizvod ne pruži najbolje je oprati ručno, što je čak i najosjetljivije ciklusa pranja u perilici, može povrijediti stvar.

Osim toga, važno je pravilno pohranjivati ​​proizvode iz medicinske pletenine. Takve odjeće moraju se čuvati na suhom, tamnom mjestu na sobnoj temperaturi (od +15 do +25 ° C). Maksimalni rok trajanja je 3 godine.

Treba imati na umu da, ako slijedite upute o korištenju i pohranjivanju kompresijskih proizvoda, možete znatno produljiti život svojih proizvoda.

Sušenje takvog pletiva načinjeno je u vodoravnom obliku, jer silikonske trake koje se nalaze na čarapama zahtijevaju pažljivi i poseban odnos.

Praktična uporaba rublja

Iz pregleda ljudi koji su u praksi pokušali kompresija pletiva Medi.

Olga Nikol'skiy

Nikita Morozov

Sažimanje ili uklanjanje svih sumnji

Dakle, kompresija pletiva ima sljedeća svojstva:

  • normalizacija prehrane tkiva, rad posuda i krvotok;
  • distribucija opterećenja na nogama.

Već dugi niz godina elastična kompresija smatra se jednim od najboljih metoda liječenja i prevencije proširenih vena.

Naravno, postoji mnogo metoda liječenja proširenih vena, ali unatoč tome, kompresija pletiva smatra se izvrsnom pomoćnom terapijom.

Ali, treba shvatiti da je nemoguće potpuno izliječiti takvu bolest kao i varikozne vene uz pomoć samo jednog tkiva koje povlači. Posve je moguće zaustaviti razvoj bolesti i poboljšati stanje udova.

Takav proizvođač elastičnog donjeg rublja, kao što je bakar, nudi razne modele terapeutske pletenine za cijenu koja je pristupačna svima.

Za kupnju kompresijskog jerseya Medi moguće je naručiti, tako da naručujete potrebnu robu, moguće je putem službenog salona web-mjesta.

Suknje kompresija

Kompresija pantyhose se koristi u medicini već dugi niz godina. Njihov nezamjenjivi terapeutski učinak dokazan je u praksi. Pantyhose se preporučuje za pacijente s varikoznim žilama, slabim krvnim žilama i trudnicama. Kompresija donje rublje se koristi tijekom operacije i isporuke tako da krv ne stagnira u venama.

Značajke i prednosti

Suknje od komprimiranja, unatoč imenu, pogodne su za muškarce i žene. Oni su poput običnih čarapa, ali imaju terapijska svojstva. Donje rublje kompresija poboljšava cirkulaciju krvi, zagrijava, podržava ton donjih ekstremiteta, olakšava kretanje, ublažava bol, oteklinu i neugodu u nogama. Te pantyhose stvaraju poseban pritisak na područja kože, zbog čega se povećava brzina cirkulacije krvi u venama.

Tlak pantyhose se ravnomjerno raspoređuje. Jači u području gležnjeva i gležnjeva, u bedrima je minimalan, apsolutno nema abdomen. Ako na nogama ima krvnih tragova, dobijte profilaktičke kompresijske čarape. Oni će zaštititi od ozbiljnijih problema. Odabir rublja je potrebno zbog problema i veličine.

Klase kompresije

Tkanina za komprimiranje ima svoju klasifikaciju. To ovisi o svojstvima primjene i bolesti.

  • 1 klase. Profilaktičke torbice propisane su ako se potkožne vene povećavaju, male noge se pojavljuju na nogama. Prvorazredno platno stvara minimalni pritisak, ublažava umor, malu oteklinu, održava normalni pritisak u venama.
  • 2 klase. Preporučuju se torbice za medicinsku kompresiju ako se bolest venske bolesti pogorša. Tlak je veći od prvog razreda. Propisati nošenje varikoze u početnoj fazi.
  • 3 klase. Donje rublje kompresije bolnice koristi se za vrijeme / poslije operacije, s umjerenom težinom varikoznih vena i za sprečavanje venske tromboze. Izrađuje najučinkovitiji pritisak na površinu vene.
  • 4 klase. Suknje za kompresiju propisane su za teške faze vene s varikozom, tromboflebitis, trofični ulkus i posljedice tromboze.

Možete kupiti torbice za kompresiju samo ako primijetite početne faze vene s varikozom. Odaberite stupanj kompresije - od 8 do 15 mm. živi stupac, označen je na pakiranju proizvoda. Takav kompresijski rublje koristi se u preventivne svrhe.

Indikacije i kontraindikacije

Kompresija pantyhose je terapeutski agens koji ima kontraindikacije. Ne možete kupiti platno i nositi ga sami ako liječnik ne preporučuje takav tretman. Kupnja i nošenje pantyhose zabranjena je za pacijente s arterijskim bolestima, otvorenim ranim nogama, kožnim bolestima (dermatitis, ekcem), visokom osjetljivošću kože i osjetljivosti na alergijske reakcije.

  • S varikoznim venama. Varikozne vene, bez obzira na stupanj ozbiljnosti, izravna su indikacija za nošenje komprimiranog platna. Liječnik odabire ispravnu klasu, uzimajući u obzir sliku bolesti.
  • Prevencija. Koristi se ako se pacijent bavi teškim fizičkim radom ili mora puno toga sjediti tijekom dana. Čarape učinkovito oslobađaju oticanje, umor. Preventivna kompresija je propisana ako postoji nasljedna predispozicija za varikozne vene.
  • Liječenje. Čarape kompresije s terapeutskim učinkom propisane su za pacijente koji su podvrgnuti kirurgiji, pacijentima s varikoznim žilama, trombozom i drugim bolestima donjih ekstremiteta. Općenito, indikacije za terapeutsku kompresiju predstavljaju kršenje protoka krvi u venama.
  • Trudnoća. U drugom i trećem tromjesečju s ubrzanim rastom fetusa, žena može osjetiti umor u nogama i napredovanje proširenih vena, čak i ako prethodno žena nije imala problema s venama. Pokret tijekom trudnoće ponekad je težak, pa stručnjak preporučuje nošenje trikotažnih trikova za održavanje zdravlja nogu. Oni su anatomski udobni, imaju poseban pritisak koji ne dopušta vene da se nabubri. Suknje ne stisnu i olakšavaju pokret, sprječavaju pojavu strijama na koži.

Kako odabrati

Izbor kompresijskih pantyhose je ogroman. Modeli se mogu razlikovati jedni od drugih u stupnju kompresije, dizajna i otpornosti na habanje. Najkvalitetniji smatraju se medicinski proizvodi proizvedeni u Njemačkoj. Zapamtite da pantyhose stvara pritisak, što uzrokuje nelagodu kod zdravih ljudi. Prije nego što odlučite potrošiti novac na komprimirani rublje, obratite se specijalisti.

Izbor medicinskih čarapa za žene mnogo je veći. Oni proizvode proizvode ne samo monokromne, već i uz uzorke, različite boje. Za muškarce, komprimirani pletenina standardnih strogih nijansi. Kada kupujete čarape, zaustavite svoj odabir na onim modelima koji traju duže i ne gube svoje ljekovite osobine.

Prije kupnje, odaberite veličinu. Izmjerite unutarnji obujam kukova, struka, gornjeg i donjeg gležnja, duljinu noge od kukca do stopala, a također duljina od koljena do stopala. Nemojte zaboraviti da se u stranim proizvođačima veličina rešetka razlikuje od domaće, pa pažljivo proučite ambalažu. Plus kompresijski modeli su oni koji proizvode suknje od vrlo velikih veličina.

Kako nositi i odijevati

U kompresijskim pantyhose se ne preporuča spavati. Treba ih nositi nakon što se probudite. Učinite to ispravno: bez izlaska iz kreveta, uredno sakupljaše suknje u harmonici, kao i obično, stavite ruke unutar proizvoda i povucite ih na stopalo. Stavljanje na pantyhose se preporučuje da leži. Odijelo treba biti ravnomjerno raspodijeljeno preko nogu, podignuto do kukova, a zatim do struka.

Nosite komprimirane suknje u posebnim rukavicama koje treba kupiti unaprijed u ljekarnama. Oni će zaštititi od oštećenja tkanine, strija i ogrebotina. Navečer, počistite pete i kožu stopala: trebala bi biti glatka, bez hrapavosti. Nosite suknje ili čarape na čistim i suhim nogama.

Pregled robne marke

Kvaliteta i cijena u velikoj mjeri ovise o zemlji podrijetla i tehnologiji, koja se koristi u stvaranju medicinske pletenine.

  • Medi (Medi). Njemački proizvođač koji proizvodi medicinsku pleteninu. Proizvodi od izvrsnog bakra u potpunosti odgovaraju deklariranoj vrijednosti. Lako se brinuti o komprimiranom dresu bakra, otporan je na habanje.
  • Opuštanje (Relaxsan). Talijanska kompresija dres, koja je popularna među pacijentima zbog niske cijene. Nedostatak Relaxanovih proizvoda je to što se brzo pogoršava. Čarape kompresije gube svojstva nakon mjesec dana nošenja.
  • Venoteks (Venotex). Popularni američki komprimirani dres, zahvaljujući širokom rasponu, modelima i veličinama. Trošak i rok trajanja su prosječni.
  • Orto. Španjolski medicinski dres, koji ima prosječnu cijenu i visoku kvalitetu. Terapijska svojstva sukcesivnih čarapa zadržavaju se do četiri mjeseca svakodnevnog nošenja.
  • Ergoform (Ergoforma). Talijanske kompresijske torbice izrađene su od prirodnih vlakana, što omogućuje prolaz zraka. Obično se preporučuju za sport i trudnice. Torbe su udobne, imaju veliku otpornost na trošenje.
  • Solidea (Solidea). Talijanska pantyhose terapeutska svrha izvana se ne razlikuje od običnih suknje. Izdaju se u raznim bojama.
  • Sigvaric. Švicarski proizvođač bavi se proizvodnjom kompresijskog pletiva elitne kvalitete. Proizvodi imaju lijep dizajn, cijena je visoka.

Koliko su

Tkanina za komprimiranje prodaje se samo u lancu ljekarne i nije jeftina. Zbog toga se preporučuje da se torbice s kurativnim učinkom kupuju samo prema receptu liječnika. Moguće je naručiti komprimirani platno, koji će biti proizveden pojedinačnim mjerama. Trošak torbica kreće se od petsto rubalja u regijama. U Moskvi, prosječna cijena kompresije je od tri tisuće rubalja. Cijena ovisi o kvaliteti, klasi i veličini kompresijskog dresa.

Recenzije

Sudeći prema povratnim informacijama korisnika, komprimirani platno zaista uklanja umor nogu, ublažava grčeve, oteklina jutra i večeri. Oni su udobni, nemojte ometati pokrete, ali ih morate pažljivo odabrati. Većina kupaca je cijenila njihov terapeutski učinak. Pantyhose smanjuje bol u nogama, stvara efekt korzeta koji održava ton žila i žila.

Ispitivane su kompresijske pantyhose i trudnice koje se teško kreću tijekom zadnjih mjeseci trudnoće. Mnogi kupci vole preventivno djelovanje torbice kompresije i čarapa. Oni poboljšavaju dobrobit, bore se s težinom u nogama. Od nedostataka zabilježen je visok trošak stlačenog platna. Tijekom vremena, cijena se nadoknađuje efektom lijeka.

Zanimljivi modeli

Medicinske čarape s medicinskim učinkom su dizajnirane za muškarce i žene. Terapeutski proizvodi se prodaju u obliku golfa, gaitera, čarapa. Na taj se način izvode suknje od posebnog materijala koji je sposoban oponašati obični kapron. Žena može nositi kompresirajuće rublje bez neugodnosti, jer medicinski dres izgleda stilski i odgovara čak i za večernju haljinu. Boja pantyhose klasičnog - meso i crna. Na zahtjev, postoji mogućnost kupnje svijetlih nijansi, modela s uzorcima i uzorcima.

Kompresija bakrenih bakarskih recenzija

2 Irochka o sukobima. Trudnoća i porod

Moje su noge bolna točka. Porast kapilara. I sad se bojim da će općenito biti problema. Ja stvarno dobivam. Recite mi kako pronaći flebološko središte, gdje kupujete tajne!

Otchotik. Trudnoća i porod

Sad sam došla s zakazanog posjeta LCD-u. Kao i uvijek zadovoljni s liječnikom, a ona me) testovi imamo odličan, nema protutijela, savršen moždani udar. Dobro raste, to je prodaju za 18 tjedana (iako smo sutra i kucam koliko). 21 ide u SAD, u vezi s kojim se pitanje: da ono što doktor da je bolje da ide u Art-med (negdje po prosječnoj cijeni)

o pantyhose. Trudnoća i porod

Djevojke, pa, došla je hladnoća. U petak sam se zakvačio na suknje, sve bi bilo u redu, ali gumeni pojas je tako žestok u želucu da je odvratno kad sjednete, da ste odlučili napisati. Koristite li sve trikove za trudnice (ili koriste) ili nekako upravljaju drugačije? i što su oni?

Pregled | recenzije s prijateljske stranice

Smrznuta u ovim odijelima u prošlim sezonama - nije pronađena. Na opće je uvijek bilo moguće sresti nekoga u odijelu :) Mi smo svi isti kostim hlače i jakne: 2u1 tanji i otstezhnoy prsluk i hollofayber teplyuschie deblji bez prsluka. Imam obje jakne veličine XXL na OG = do 100 cm. Hlače za rast 182 su kratke: (stane na OB do 108. --------------------- --------------- kako je membranska jakna 2 u 1 Tkanine s Tefonom obloženim, potpuno vodonepropusne, ne.

Kompresija pletiva. Trudnoća i porod

Djevojke, koje su koristile? vene se popele, vjerojatno je potrebno. i baiusss)))). Reci ili reci stvarno - pomaže ili pomaže? bajus - jer sam u prvoj trudnoći bio ispražnjen kompresijskim čarapama. shvatili su da su me samo oštetili - prošli su i izvukli vene inguinalne proširene vene. sobsno, djelomično, vjerojatno su pomogle nogama, ali i jako ranjene. bilo je vrlo zastrašujuće. Sada je ovdje unutarnja barijera pred komprimiranim dresom. i vene počinju izlaziti, identitet je loš. voobchhem-to učiniti ili napraviti?

Kompresija dres je pitanje. JV: okupljanja

Da li netko ima muževe i braću? Zanima li jesu li čarape iznad koljena, guste i kakve su kvalitete? Ima li kakvih smisla u njima, ne klize? Chet Inet je šumio i ne razumijem.

Pitanje je onima koji nose komprimirani dres. JV: okupljanja

Tada je već tako toplo, ali još nije ljeto što nosiš? Čarape ili suknje i kakva boja? Cijelo pletivo od bakra čak i Elegance svjetlosnih tonova izgleda strašno, s dnevnim svjetlom na ulici samo sramota. Pod trapericama mogu vidjeti rubove čarapa; Jeans gornji dio nogu obično lizati čvrsto, a čarape nisu 15 dens, ali debeli. Je li to ono što treba nositi? Tražim suknju za dunu za sada pa je to problem, previše je tanak, opet sve prolazi, previše je toplo. I kako izlaziš iz ove situacije. Potrebno je.

Trudnice i trudnoća.

Dobar dan, draga! Ja s pitanjem - preporučuje mi se u LCD antivarjikoznye čarape Sigvaris. Cijena na njima umjesto da grize, sama je mislila da upravlja relativno humanim Relaksanom za trudnice za 600 rubalja. S druge strane, imam problema s venama. : (Jednom riječju, molim vas, hvale / psovao Sigvaris ili preporučite što drugo privući pozornost. Hvala!

o kompresijskim suknjama. Trudnoća i porod

Nešto mi je teško poći, noge su umorne nakon sat vremena hoda negdje. Postoje vaskularne zvjezdice i dugo vremena. Ne želim započeti proces, pa sam počela razmišljati o kupnji komprimiranog pantyhose. Kako odrediti stupanj kompresije suknje za sebe? potrebno je ići na flebolog / konzultirati liječnika LCD ili metodu uzorkovanja kako bi odabrali suknje od manjeg stupnja na više. Ja sam općenito nula u tome, jer uopće ne znam

Suknje za trudnice. JV: okupljanja

Tko je doveo mjesto? Što savjetovati? Htjela sam dobro, prof. Sigvaris je izgledao, sve je super, samo me je cijena 8.200 rubalja ubila na licu mjesta.

Čarape za isporuku Sigvaris. Trudnoća i porod

Lope su? Možete li kupiti?

Čvrste kompresije ili zdravo nema, tamo.

A tko razumije sve vrste varikoznih vena? Također sam poslao phlebologist "upravo u slučaju". U riječi, rekao je da nije vidio ništa strašno. I na komadiću papira napisao je neke psovke i rekao mi da nosim cijeli kompresijski dojam "prvog stupnja kompresije", što god to značilo. Ne razumijem kako to uopće odabrati. Želite li kupiti u ljekarnama? Rekao je čarape ili pantyhose, što god želiš. Kako mogu znati kako želim :)) I kako se nositi, kad imam treći trimestar tek u ljeto, ja sam u lipnju i srpnju.

Kompresija pantyhose ili čarape, što je bolje? Trudnoća.

Ja ću naručiti. kakvu klasu kompresije treba uzeti, sudoras se popeo nakon prvog rođenja. sada kada je nešto snažno na vanjskoj strani bedara i koljena ispod koljena.

Koje su pantyhose najbolje za vas. JV: okupljanja

Ovdje smo na poslu koji naručuje u rasutom pantyhose, oči su rasute po brandovima i modelima. Za jednu veličinu, boju i model trebate uzeti od 5 do 10 parova, ne želim izgubiti s kupnjom. Želim vaš savjet. Odabiram od Filodora, Zlatne dame i Omse. Ipak, postoji Philippe Matignon, ali u 2-2,5 puta veću cijenu, to opravdava takvu cijenu? Na ludim danima u Stockmannu, te pantyhose 450rub.. ovdje 225r, dva puta.. Za proljeće 15-20 dana. I 8 dana za ljeto koji je nit? za jednokratnu upotrebu? Možda je netko lijepa boja.

Povratne informacije sudionika o Altai MEDU + proizvodima.

SVJEDOKI o našem medu!,,, beHappy 02.03.2015 u 16:51 Hvala za med, djeca su se jako svidjela kukuruzu, ja ću vam više ponijeti. Kukuruzno voće, oooochen ukusan. OrangeJuice 24.01.2015 21:46:24 Kukuruzno zapanjivanje :)) ostali nisu pokušali sve dok se ne osvrnuli na oly129 12/01/2015 16:40:50 Pozdrav! Kupio sam od vas prije NY med Vasilkovy i Diagilny, puno hvala, med je prekrasan. Ostala na podu staklenke. Olche 07.12.2014 17:48:35 Hvala na duši, posebno djeci.

O komprimiranom pantyhose tko zna! Trudnoća i porod

Još uvijek su ono što treba poduzeti (mislim na tvrtku). ili je bolje / gore? Yaprosto suknje uopće nosim žicu, posebno ispod hlača - sve to itches, iritira užasno.. Općenito bi bilo poželjno pokupiti kad god je to moguće najviše udoban.

Povratne informacije o L * a * n * S * a. Chatteov blog na 7

Ako imate nešto za reći - podijelite ga!

Chia sjemenke kupiti | mišljenja.

Chia sjemenke, ključ sjemena kupuju, chia sjeme pregleda to je ono što u rujnu su u potrazi za naš slabi ženski spol češće. Od nedavno se govori o tzv. "Chia sjemenki", odlučili su proučiti ovaj čudotvorni stroj, kao što neki kažu. I zato idemo. Sada ćemo analizirati što je chia sjemena Kako koristiti Contraindications Gdje kupiti chia sjeme Recenzije dietician about chia sjemena Što je chia sjeme? To je jedna od mnogih vrsta masnoće plamenika, to je oko za dugo vremena.

Aqualor za djecu je moj savjet.

Aqualor za djecu je izvrstan lijek za grlo ili za prehladu. Nedavno sam se upoznala s njim, kad je moja kćer pokupila laganu hladnoću. Imala je groznicu i hladnoću. Ne volim odgoditi bolest pa sam se odmah okrenula pedijatru općine. Nakon pregleda, liječnik je rekao da je grlo crveno. Imenovala je ili imenovala supozitorije viferon. Moja je grla savjetovala da se tretiraju s aerosolnim raspršivačem. Naravno, kupio sam ga u apoteku, pokušao ga primijeniti. Onda odmah poštovati sve pogodnosti i.

Vrećica u rodilištu: kakva će odjeća biti potrebna nakon isporuke.

. Tijekom tog razdoblja, tijelo žene, uključujući i posude njezinih nogu, doživljava veće opterećenje. Zbog teškog protoka krvi, noge se mogu nabubriti, umoriti i ozlijediti. Često postoje noćni konvulzije i vaskularne zvijezde, varikozne vene. Da biste izbjegli ove i druge probleme tijekom trudnoće, morate koristiti kompresijske čarape ili pantyhose. - Prije odlaska u bolnicu morate kupiti posebne čarape za rođenje (tzv. Bolnički pletiva) - kaže Sergej Konstantinovich. - Smanjuju vjerojatnost razvoja venske tromboze tijekom i nakon porođaja. Treba imati na umu da se kurativni učinak kompresijskih proizvoda postiže samo pri konstanti.

3 načina kako biste dobili osloboditi od pauk vene na nogama.

. Moderna kompresija pletiva je kurativna i preventivna. U različitim fazama bolesti pojavljuje se kompresija određene sile. Imajte na umu da samo flebolog može odabrati pravi rublje koji odgovara osobinama pojedinca. Za preventivne svrhe korisno je nositi kompresirajuće čarape i suknje sa sjedalom, sjedeći način života, tijekom trudnoće, s nasljednim predispozicijama ili s produljenim tjelesnim naporom. Kao potpora u složenom tretmanu, koristi se terapija lijekom koja može smanjiti bol, oticanje, smanjiti nelagodu, ali ne može potpuno zaustaviti bolest bez drugih mjera. Preporučeni lijekovi obično potiskuju upalne intravaskularne reakcije, smanjuju propusnost venskog st.

Nemojte kupovati Relaxan čarape. Trudnoća i porod

Sada, vjerojatno, bit ću smrznut. Ali oni su me dobili. Kupili su ih za 735 rubalja prije dva tjedna. Prvi tjedan bilo je sve dobro - noge do večeri manje ili više normalne, odjevene ujutro je nestvarno, ali da će vam pomoći, gotovo ne vruće ni. Tjedan dana kasnije, na istom početku uviti gumicu na vrhu - u šarmantan Rulik, prstohvat gornji dio potpuno nogi.Ponachalu uspio dovesti u smislu guma za 15 minuta, pri odabiru svog položaja na nozi. Danas je konačno dobio.

kompresija pantyhose, što? Trudnoća i porod

Djevojke, terapeut mi je napisao sukispers kozpressionnye za trudnice "1 kopressija". Pisao sam posebno ovoj tvrtki: http://www.medshop-sigvaris.ru/ Postoji nekoliko pitanja. Kakva tvrtka i kakva je njihova kvaliteta? Može li biti bolje od nekih drugih? je li još uvijek potrebno konzultirati phlebologist? Nikada nije nosila ništa.

Promatranje trudnoće i porođaja u klinici Euro-Med (Moskva).

Trudnoća se zove najljepše vrijeme, ovo je vrlo poseban uvjet! Ja, kao i mnoge buduće majke, vrlo se pažljivo približavamo mjestu gdje se treba promatrati u ovom važnom i važnom vremenu. Odabrala sam Euro-Med kliniku, za koju se uopće ne žalim, a ja sam vrlo drago što sam došao k njima i svom liječniku. Moj ginekolog je Arlashina Olga Anatolyevna. Bila je briga za mene tijekom trudnoće i isporučila. Potpisala sam ugovor. U njemu je sve zapisano. Moglo bi se saznati kakvi ispiti i dalje.

Kompresija dres. Moda i ljepota

Herles, mučenje! Što je bolje kupiti za letove - kompresijske koljena ili pantyhose? Golfovi se mogu koristiti za sjenčanje, a čini se da se pantyhose bolje mogu nositi sa zadatkom.. i je li dovoljno za avion 1. klase kompresije? Nema varikoze, ttchns

Recenzije meda. MamaMashina blog na 7y.ru

Hvala na duši! 09.12.2012 19:06:30, IrinkaMalinka HONEY izvrsno! Puno hvala za svoj rad i stav! 09.12.2012 17:33:38, slava1989 Jedna takva crvenokosa: Ukratko, tako. Orga treba upozoriti sudionike unaprijed o tome što ih čeka. Prekomjerna težina, mučenje savjesti i dodatni sastanak na Tuli. :) Dodatna težina - jer prestati i prestati jesti ovaj med je nemoguće. I također trebate razmaziti na nešto! Bokovi savjesti - jer dijete do ponedjeljka na baku, a ne činjenicu da mu je.

Anketa o medu

Sudjelujte, plz, u anketi o medu! Anketa korisnika PoLe Med Volite li meda? Ne sviđa mi se ne znam. Kakve vrste meda najviše volite? akacija lime heljda kopronoja prije svibnja planinska planinska šuma taiga livada stepe ostali Koliko često jedete med? redovito ponekad rijetko ikada Trenutni rezultati Ostala anketa Ankete na www.7ya.ru

K * A * H * A * D * Recenzije. Batoshenka blog na 7ya.ru

Na ovom vrhu molim sve sudionike da napuste komentare o odjeći proizvodnje K * a * n * a * d * a. Zainteresirani ste za temu kvalitete i dimenzije. Također, nije neophodno obavijestiti da bi bilo moguće dodati korisne informacije ovom ili tom modelu. Hvala vam!

Trudnoća i oticanje: uzroci i liječenje. Što i koliko piti?

. Zavoj će osloboditi leđa, podupirati trbuh, olakšati opterećenje na donjim donjim ekstremitetima. Kompresija čarapa i pantyhose spriječiti razvoj vene varikoznih - dakle, osloboditi osjećaj težine i oteklina u nogama. Donje rublje, dizajnirano posebno za trudnice, štiti posuđe od prekomjerne nakupljanja i stagnacije tekućine u njima. Kako vježbati? Obloga treba odabrati u skladu s veličinom, i potrebno ga je prilagoditi tako da ne istiskuje, već podržava. Stupanj kompresije suknje (slab ili jak) će biti potaknut od strane phlebologist, nakon proučavanja problema. Važno: Oblozi, kompresijske čarape treba nositi lagano, tako da je opterećenje ispravno raspoređeno. Liječiti.

Odjeća za trudnice: traperice. 5 najudobnijih modela.

. Zato ne gubite dodatni novac. Bolje je odabrati model klasičnog rezanja. Estetika i praktičnost Nekoliko preporuka korisno je ne samo za one koji odaberu "trudne traperice" - oni se primjenjuju na sve modele trapera. Široke hlače. Ili, barem, klasični ili blago raspršeni modeli. Činjenica je da kožne noge "mršave" mogu poremetiti cirkulaciju krvi u nogama, teško je staviti kompresijske pantyhose pod "drugu kožu". Suženi traperice kontraindicirani su za djevojčice, čiji su parametri barem malo drugačiji od modela. Vrlo široke hlače sada su na modi, dočaravaju misli o stilu mora i idu sve. Strmene hlače su također dobre, vizualno produžuju noge. Ali stil rezanja "banana" naprotiv, pun. Točnost. Jedna je stvar ako je buduća majka hrabra.

Kako se riješiti vaskularnih zvijezda na nogama?, Leg zdravlje

Prevencija varikoznih vena, ili Zašto ne možete sjediti na nozi. Phlebologist savjet.

Što imamo ispod suknje. garderoba

. Nemojte kupiti manju odjeću nego što nose, jer će vam prvo izgledati deblje, a drugo, brzo će propasti. Pokušajte odmah kupiti odjeću s setovima - vrh i dno ili ih sami odabrati. Donje rublje drugačijeg stila, a posebno boja, izgleda smiješno smiješno i potpuno nesputano. Posteljina, kao što su pantyhose, nema dug životni vijek, pa stoga osigurava kupnju odgovarajućih mjesečnih troškova u svom proračunu. Ako imate "financira pjevanje romantike", onda i dalje tražite zalihe i stalno ažurirajte donje rublje. Na primjer, možete kupiti praonicu, kao poklon vašem vitezu za odmor. Eksperiment. Posteljina ne bi trebala biti isti tip, na primjer, uvijek otvoreno otvorena ili obratno. Isprobajte različite boje, a ne samo bijele.

Vožemo, lete, plovimo. pravila za putnike trudnica.

Ljeto je - vrijeme blagdana. Odmor je, u pravilu, povezan s nama s udaljenim putovanjima. Tema našeg razgovora bit će prijevoz, kroz koji možete doći do mjesta odmora, jer sada, dok čekaju dijete, bit će nametnuta posebna sredstva na prijevoznim sredstvima.

Dušo je duša užitka. O hrani

. Da biste dobili žličicu meda, dvjesto pčela mora raditi cijeli dan, prikupljajući nektar iz tisuća cvijeća. Pa, kako bi se zalihe na kilogramu, zbirka nektara neće ići na stotine, već na tisuću vojnika pčela koja će morati letjeti oko milijuna biljaka meda. Velika za mjeru rada! Ali sam plijen nektara nije ograničen samo na njega - mora se i dalje pretvoriti u med. Zato se obitelj pčela zove neovisna tvornica.
. Povijest zna mnoge primjere trovanja medom. Udžbenik je postala priča o atenske opće Ksenofont od „pijan” meda, knock out nekoliko tisuća vojnika iz njegove vojske. Ovo je povijesni događaj u nekim detaljima opisano u knjizi Ksenofont je „Anabaza”, koji govori o vojnim pohodima Grka. Dolazak u Kolhide, gdje je, prema mišljenju zapovjednika „nije bilo ništa neobično, osim velikog broja košnica,” vojnici okus dobar i. ozbiljno bolestan: „jesti med, onesvijestio: oni povraćao, rade proljev, i nitko nije bio u stanju stajati na nogama, no med jede pomalo kao pijanica i jede puno - ometati ili čak umiru” od.Nikto da med nije umro, treći ili četvrti dan vojnici su bili na nogama, ali, može se pretpostaviti da je nakon toga.

Drugo tromjesečje: što liječnici savjetuju. Mjeseci trudnoće

. Poboljšane dolje bluze i haljine ne ustručavajte se svoje poteze i da će pokriti trbuh lijepe nabore, naglašavajući svoju ženstvenost i posebnu čar trudnoće. Poželjno je koristiti čarape i suknje s svojstvima malog kompresije. Ako ste imali prije trudnoće ili je nastao s podešenom venske insuficijencije, nakon konzultacija s kirurgom trebao kupiti posebne kompresije čarape ili tajice. Nositi golf, povlačenjem sjenice, može pogoršati kršenje venskog odljeva iz donjih ekstremiteta. Noge će i dalje biti malo nabubri u večernjim satima, tako da je cipela ne bi trebala biti široka, ali odustati mali stabilan peta nije potrebno, jer se povećava opterećenje na luk stopala, a kad nosi ravne cipele mogu poyavits.

Moramo se pobrinuti za sebe. Dodaci hrani, vitaminima i mikroelementima

Briga o vlastitom zdravlju neophodno je stanje suvremenog života.

Trudnoća: što učiniti s varikoznim žilama? Komplikacije trudnoće

. Ali sa svakom sljedećom trudnoćom rizik od proširenih vena raste - to se ne smije ni zaboraviti. Pažljivo odaberite udobne cipele s niskim petama - opterećenje na nogama i njihovim venama će biti minimalno. Tijekom trudnoće, riješite se čarapa i cipele za golf s uskim elastičnim trakama. Kao preventivna mjera je dobro nositi kompresivne čarape, „većina” preventivno (još nije Ljekovita) su tajice i do koljena 70 den. Povoljan učinak na posude ekstremiteta osigurava kontrastni tuš i plivanje. Vlak se spavati samo s moje lijeve strane (poznati „krokodil predstavljati”): to je praznik olakšati pritisak maternice na venu, koji se nalazi na desnoj strani, i smanjiti venskog tlaka u donjim ekstremitetima. To je vrlo povoljno priložiti mali trbuh jastuk.

Je li vam toplo, djevojke? Zimska odjeća za buduću majku.

. Za trudnice, vrlo je važno: zbog hormonalnih promjena, mnogi od njih kažu znojenje čak i uz minimalne fizičke aktivnosti (umjerenim tempom hodanja, penjanje stepenicama), kao i promjenom temperature (pri ulasku iz hladnog u topli prostor ili prijevoz), Mora odgovarati sezoni i pantyhose. Pamuk i vuna u sastavu, den visoke gustoće, na habanje otporna pete, stopala i pete - to je atribute dobrih zimskih čarapa i asortiman proizvoda za trudnice i jesu. I iako su torbice za trudnice mnogo skuplje od "običnih", mnogo su prikladnije i sigurnije za zdravlje. Kako ne bi vršio pritisak na fetus, suknje predaka.
. Antibakterijski tretman pruža dugoročni higijenski učinak (ostaje i nakon pranja), što se prvenstveno izražava u odsutnosti neugodnih mirisa. Suknje za komprimiranje postaju jednostavno potrebne za žene sklone oteklima nogu ili koje već pate od proširenih vena. Medicinska kompresija tih proizvoda izražava se u milimetrima žive (mm Hg). Pažnja molim te! Prema „Zakonu o zaštiti prava potrošača, razmjenu lana i nepovratan, tako da kupuju važno je odabrati pravu veličinu i sve što možete, bolje je pokušati pre-shop. Vanjska odjeća za prtljagu.

Posteljno rublje: promjena prioriteta. Postpartum razdoblje

Odabir posteljine nakon isporuke: postnatalni zavoj, grudnjak za njegu

Stručnjaci koji trebaju posjetiti nakon poroda. Počašćen.

. Nakon ispitivanja i probiranja površinskih vene, on će odrediti stupanj proširene proširene vene. Da biste potvrdili dijagnozu, liječnik vas može uputiti na dodatni pregled - dopplerometrija. Ovaj postupak vam omogućuje da procijenite stanje onih vene koje se ne mogu palpirati, izmjeriti njihov promjer, odrediti mjesto i procijeniti protok krvi u njima. Pa, ako nađete snagu i vrijeme, počnite jesti ispravno i prestanite zanemarivati ​​jednostavna, ali učinkovita pravila "ponašanja": svaki dan ćete hodati, organizirati hladni tuš na nogama, nositi suknje kompresije. I zapamtite da specijalni lijekovi koji oslobađaju oticanje i težinu u nogama ne zaustavljaju razvoj proširenih vena. Marina Shalimova, doktorski-ginekolog, dr. Sc. Članak iz studenog izdanja časopisa.

Prevencija varikoznih vena. Leg zdravlje

. Fizičke vježbe neće dopustiti da se krv stagnira u venama, tkiva nogu postaju elastična i neće dopustiti da se vene ispruže na nogama. Za one koji tek počinju razvijati bolest, liječnici preporučuju noseće posebne anti-varikozne tajice, koje liječnik mora propisati. Prodaju se u ljekarnama na recept. Takve pantyhose sprečavaju oticanje vene jer su mišići tele stisnuti više od mišića bedra. Protok krvi je brži i lakši se popeti do srca. Naravno, anti-varikozne tajice mogu samo usporiti tijek bolesti, ali ih ne spriječiti. Ako nemate priliku nositi elastične čarape, objesite noge elastičnim zavojem. To bi trebalo biti učinjeno ujutro, ali prije povezivanja potrebno je leći s podignutim, ali.

Podrška za. želudac. Izaberite zavoj. Odjeća, cipele.

. Jedino je pitanje kako se pridržavati ovog pravila izvan doma. Nije tajna da trudnica često mora koristiti javni toalet. U ovom slučaju, stručnjaci savjetuju da odstupaju, lagano podignu želudac i pritisnete ga, a zatim odmah popravite ovaj položaj s zavojem. Antenatalna traka za vezivanje je elastična traka učvršćena velcro ispod abdomena ili s bočne strane zbog čega se zavoj može lako podesiti tako da se odabere potreban stupanj zatezanja. Remen pojas je stavljen na donje rublje ili preko pantyhose. Treba imati na umu da će široka i gusta potporna vrpca dati bolji učinak, a manje se deformirati kada nosite (kotrljajte, preklopite, udaljite se u tijelo). Takva lagana inačica zavoja osobito je pogodna tijekom ljeta. Trake ruske proizvodnje u prosjeku iznose 350.

Pokret je težak. Postpartumna tromboza. Problemi s.

Tromboza vene donjih ekstremiteta: uzroci, učinci i manifestacije. Kako izbjeći trombozu nakon poroda. Sprječavanje i liječenje.
. Treba ga nositi nakon poroda ili u postoperativnom razdoblju najmanje 1-2 mjeseca. Ne zaboravite da venska tromboza može biti izbjegnuta ako pažljivo uzimate svoje zdravlje prije nego što zatrudnite. Yana Novikova, phlebologist, Cand. med. Sci., Istraživač na Institutu za kemijsku biologiju i temeljnu medicinu SB RAS, voditelj Centra za flebologiju, TsNTITIBBM, Novosibirsk.

Trudnoća bez varikoznih vena. Briga o sebi u trudnoći

Što trebam učiniti kako bih se zaštitio od varikoznih vena tijekom trudnoće?

Celulit. Uklonite strijele i celulit

. A u slučaju slabosti površinske fasade, potrebno je provesti stezanje, podnošenje u području bedara i stražnjice. Ako to nije učinjeno u početnoj fazi, sve druge metode suzbijanja celulita postaju beskorisne. Klasični potpornji ukazuju na prisutnost vrlo vidljivih ožiljaka na bikinijskoj liniji. Međutim, postoje tehnike za zatezanje bez rezova, kada je oslabljena površinska traka isprepletena posebnim latentnim šavovima. Nakon operacije, preporučujemo da nosite dugo (do 6 pedalica) s posebnim komprimiranim tajicama. Tijekom tog vremena, tkanina je čvrsto fiksirana u novom položaju. Suprotno popularnim uvjerenjima, ne možete stegnuti saggy stražnjice i kukove samo s masažom, a prsa s vježbama za prsne mišiće. Razmotrite jednu od najčešćih kirurških tehnika koje pomažu u rješavanju nedostataka na slici. Ovo je liposukcija - kirurško uklanjanje je ograničeno.
. Honey masaža. Ova metoda temelji se na djelovanju na kožu biološki aktivnih tvari sadržanih u medu, koji pridonose uklanjanju toksina iz tijela. Tijek masaže - 15 sjednica za 5-10 minuta svaki drugi dan. Med treba biti prirodan, bez aditiva i ne smije se šaliti. Kao dodatak može se dodati aromatska ulja. Izračun - 1 čajnu žličicu meda za 5 kapi ulja ili mješavinu ulja. Med s uljima pomiješajte neposredno prije masaže. Ako se upotrebljava nekoliko ulja, ulja se najprije miješaju, zatim se doda med i sve se temeljito miješa. Med se nanosi na dlanove ruku i pomični pokreti se prenose na područje masaže. Tada su dlanovi čvrsto i čvrsto "zalijepljeni" na tijelo i naglo se ugasili. Tijekom n.

Donje rublje za trudnice: što trebate i što ne. Odjeća, cipele.

. Posebne gaćice za trudnice mogu se zamijeniti s malim pamučnim gaćicama, koje sada nisu problem. Mnoge žene to čine! Stoga, ovu vrstu rublja za trudnice može se zanemariti. Pantyhose za trudnice Proizvedene su normalne i kompresirane (kako bi se spriječile proširene vene). Ako imate rizik od razvoja varikoznih vena, ne možete bez kompresijskih pantyhose. Ali ako su vene sve u redu, pantyhose za trudnice možda neće biti potrebne. Prvo, sada su mnoge trudnice ugodnije hodati u hlačama. I drugo, ovo donje rublje za trudnice može biti zamijenjeno redovitim pantyhose. Pantyhose za trudnice su dobre jer ih se može povući na najveći trbuh. Međutim, uobičajene čarape s mekim izrezom.

O čarapama za porođaj.. Trudnoća i porod

Naišao sam na problem. Na mene dugo vremena neslaganja s venama, povremeno nosim antivarikoznye čarape, samo dugo ne mogu ih nositi, iako sam izabrao u salonu, s mjerama. Pali su se i srušili pod koljeno, malo, ali onda na ovom mjestu nalazimo crvenu traku. Phlebologist je savjetovao da kupi posebne čarape za porođaj, jer oni mogu biti dan, au običnom - br. Otišao sam u salon, izmjerili su me. Jučer sam odlučio provesti probni pogon. Stavili su na čarape (općenito, bez ikakvih poteškoća), ja.

Konačno, želim spavati. O njoj, o djevojci

ali idite u krevet lijenost. kada još uvijek imam sposobnost da sami padam na internet noću da se družim. Također sam primijetio da ste cijelu noć visili sa svim vrstama ekscesa, a ujutro ste bili veseli, poput krastavaca. ali sada to nije tako. jednom prije dvije noći, FSE, sljedeći dan kao digested makaroni, nije išao u krevet, i ako sam dodao više ekscesa. Oooo. Strašno zastrašujuće za razmišljanje. nastaviti: starost nije radost. :-)

kompresija pantyhose. Trudnoća i porod

Evo odlučio je podijeliti svoje znanje o kompresije čarapa (mislim korisno) izašao svoju mrežu na nozi, i počeo gledati kroz vene, ginekolog savjetovao da nose kompressionku da tablete ne pijem. Slučaj je bio u sechenovki, u hodniku je šator sigvarisa. od 3900 za tajice za trudnice postao mi nekako ne na sebi, uzimajući samo gotovinu, što me spasio od neposredne kupnje. zatim začešljana cijeli Internet, otišao u kliniku za kirurga-phlebologist, rekla je ona.

Medi - kompresija čarape su vrlo niske kvalitete

KATEGORALNO NE PREPORUČITI, zaštitite se od razočaranja zbog visoke cijene / slabe kvalitete i neugodne usluge Dva. tjednima čarapa razderalo se na šavovima - gumeni pojas je srušio. Nosite rukavice i upute, pranje svaki dan, opet prema uputama - pažljivo s rukama, specijalizirani alat, kupljen s čarapama. Dali su je na ispit, ispit je trajao dva i pol tjedana (a kompresija donje rublje treba nositi svaki dan). Razmjena je odbijena, razlozi za razmjenu su neuvjerljivi, a formulacija bezličnog standarda "mana je posljedica mehaničkih oštećenja koja su nastala u procesu eksploatacije". U prisustvu ispitivanja odbijena je. U zahtjevu za komunikaciju s ljudima, donositelji odluka su odbijeni. Kažu - idite. u neovisnom ispitivanju Zaključak - proizvodi od bakra - proizvod odvratne kvalitete, uz odgovarajuću pratnju, nisam očekivao takvu "kvalitetu" i uslugu od njemačkih (kao srednjih) položaja tvrtke. Trošak također nije djetinjast - 4756 r. Kupili su čarape u salonu tvrtke na 62 Leningradski Prospekt.

Recenzije tvrtke

1. kolovoza 2014. u tvrtki "medij" izvršena je narudžba, sklopljen je ugovor, izvršio sam plaćanje robe. Naručena roba nije bila osigurana u rokovima navedenim u ugovoru (u roku od 1 tjedna). Dobila je robu 30. kolovoza 2014. Za kašnjenje robe u iznosu od 0, 3% za svaki dan kašnjenja, kao što je navedeno u ugovoru, naknada nije plaćena riječima "ti i tako popust za narudžbu Više >>

Razočaran kompresijskim dresom MEDI. Svi proizvodi su vrlo loše kvalitete. Vrlo visoka cijena ne odgovara odvratnoj kvaliteti. Slažem se sa svim negativnim povratnim informacijama o ovom proizvodu. O čarapama: 1. na njihovu kupnju, konzultant trgovine nije upozorio da je moguća alergija na silikon (tada bih mislio da trebam takve čarape za takav novac). Kao rezultat toga, na gumenim se pojasima nalazila strašna alergija

Krajem svibnja 2013. kupio sam kompresijske čarape mediven eleganciju u vezi s pogoršanim proširenim žilama. Petog dana nošenja na obje čarape na području čarape nastale su rupe. Cijena im je prilično velika 4600 rubalja. Pokušao sam ih vratiti u salon (na Sivtsev Vrazhke), ali rekli su da sam ja to što sam ih nosio u krivu. Svatko tko može kupiti predmete ove tvrtke za svakoga Više >>

O nama

RETWORK - brzo pretraživanje odgovora o tvrtki, trgovini, zaposleniku, poslodavcu na Internetu. Web-lokacija nije odgovorna za informacije dobivene iz resursa treće strane.

Savjet

Nema dodatnih preispitivanja za tvrtku. Možete upotrijebiti naše napredno pretraživanje.

Članci O Varikozitete