Terapijska svojstva konjskog kestena u varikoznim žilama

Naziv na latinskom: Aesculus hippocastanum

sinonimi: žira, divlje kestenje, giht, svinjski kesten

  • Liječenje bolesti
  • kontraindikacije
  • recepti
  • Recenzije
  • Liječnički savjet
Konjska kestena poznata je više kao ukrasna biljka. Ipak, povijest njegove uporabe u svakodnevnom životu i medicinskoj svrsi je dosta bogata. Konjska kestena je korištena za proizvodnju škroba, acetona i gljiva s moljom.

Za medicinske svrhe, konjska kesten je korišten kao lijek za varikozne vene. U tu svrhu korištena je konjska kestena kora.

U kusture Konj kestena ostavio je mnoge tragove kao simbol, uključen u ruke i druge simbole različitih južnih gradova, gdje je bio najčešći.

Liječenje bolesti

Konjska kesten služi za liječenje sljedećih bolesti:

kontraindikacije

Prijem je kontraindiciran za:

Recepti 1

Konj kestena - s hipertenzijom, hemoroidima, varikoznim vena, za smanjenje protrombina u krvi

50 grama finog nasjeckanog voća uliti 0,5 litara votke, inzistirati 7 dana na tamnom mjestu, povremeno mucanja, soja. Uzmi 5-10 kapi 3 puta dnevno. Tečaj je 2 tjedna.

S hemoroidima

Uzmite 1 žličicu sjeckane kore i plodova, ulijte 1 šalicu kipuće vode, pecite 30 minuta na parnoj kupelji, iscijedite. Uzmite 1 žlicu 3 puta dnevno.

Medicinski kvas

S akumulacijom radionuklida i soli u tijelu

15-20 kesten voće, prepolovljena, sipati 3 litre prokuhane vode ostuzhennoy, dodati 1 šalice šećera i 1/2 šalice sirutke (ili kiselo kremu od kvasca), tvrde 2 tjedna. Uzmite 1 čašu 1 puta dnevno.

U kroničnom sinusitu

Zagrijte voće 1 dan u vodi kako bi se omekšalo, a zatim izrezali trake (po veličini nosnica) i položili ih u obje nosnice. Kada gnoj počinje ići, dobro je otpuhati nos i ponovno postaviti trake, a time i 5-6 puta. Nakon što se maksilarni sinusi izbrišu, bol će proći. Nakon postupka, nosna sluznica treba podmazivati ​​s ricinusovim uljem. Obično sinusitis prolazi nakon 3 dana takvog liječenja.

S hemoroidima, varikoznim žilama

Grind voće u stanje praha. 2 žličice praha uliti 150 grama kipuće vode, inzistirati 15 minuta, odvod. Uzmite 1 šalicu 3 puta dnevno.

tinktura

Izvana. Uz radikulitis, taloženje soli, upalu mišića, bol u zglobovima

Plodovi kestena rotirati kroz meso mljevenja. Napunite staklenu bočicu s 1/3 dobivene smjese, sipajte votku ispod vrata, čvrsto zatvorite. Inzistirati na tamnom mjestu 7 dana, povremeno mucajući, naprezati. Izbacite bolne mrlje 2-3 puta dnevno.

Kupke za noge

S varikoznim venama

50 grama drobljenog voća uliti 1 litru kipuće vode, pirjati preko male topline 30 minuta, inzistirati 30 minuta, odvod. Stavite juhu u kantu i spustite noge, dok zalijepite zahvaćeno područje unutar 10-15 minuta. Provedite postupak 1-2 puta dnevno.

Varikozne vene, tromboflebitis, vene noge, poremećaja cirkulacije periferne krvi, upale bez krvarenja hemoroida

5 grama drobljenog voća uliti 1 šalicu kipuće vode, pirjati s slaba kuhati za 15 minuta, inzistirati 1 sat, soj. Uzmite 1 žlicu 3 puta dnevno.

na leukemiji, tumoru mozga

1 žlica sjeckani cvijeće sipati 200 grama vode, donijeti kuhati, inzistirati na termos za 8 sati, odvod. Pijte tijekom dana u malim obrocima.

S hipertenzijom, aterosklerozom, trombozom

2 žlice sjeckanog cvijeća uliti 0,5 litara kipuće vode u termos, inzistirati sve dok se hlađenje, odvod. Piti tijekom dana sve infuzije, u malim obrocima.

S fibroznim mastopatijom

7 žlice sjeckanog cvijeća sipati 1 litru vode, donijeti kuhati, ali nemojte kuhati, ukloniti iz vrućine, zamotati, ostaviti da ulijeva noć, odvod. Pijte u malim gutljajima tijekom dana.

Za uklanjanje žuči

10 grama zdrobljenog cvijeta sipati 1 šalicu kipuće vode, kuhati 30 minuta, inzistirati sve do hlađenja, odvod. Pritisnite, unesite glasnoću izvorniku. Uzmite 1 žlicu 2-3 puta dnevno, nakon jela.

tinktura

S hemoroidima, hipertenzijom, varikoznim žilama. Tinktura pomaže ojačati zidove kapilara i vene, sprječava trombozu i pomaže resorpciji već formiranih krvnih ugrušaka u krvnim žilama

1 dio zdrobljenog cvijeta sipa 10 dijelova votke (ili 5 dijelova alkohola). Inzistirati 3 tjedna na tamnom mjestu, povremeno tresti, odvod. Uzmi 3 puta dnevno za 40 kapi (može se razrijediti u vodi). Tečaj - 1 mjesec.

Tinktura za mljevenje

Uz artritis, giht, taloženje soli

1 žlica nasjeckanog cvjetova sipati 0,5 litre votke, inzistirati 2 tjedna na tamnom mjestu, povremeno trese, soja. Isperite s tinkturnim bolnim mjestima 1-3 puta dnevno.

Recenzije

Valentinovo

Pozdrav, Julia Evgenievna.

04.07.16 Vera

Pozdrav, Julia Evgenievna!

08.04.16 Vera

Yuliya Evgenevna, hvala!

Zbirka bilja koje prihvaćam. Bolje je stanje zdravlja, pušenje na rukama spava, pomast na temelju kestena je pomogla.

12.08.15 Ljubav

Hvala na recept krema. Učinio sam prema vašem savjetu, za vene, na svinjetinu i cvjetove kestena. Vrlo zadovoljan, ublažava bol. Došlo je do olakšanja i trajan rezultat.

09/06/10 Raisa Astafievna

Dugo koristiti svoje bilja :. kesten, čičak, zimzelena, verbena, thoroughwax, fireweed, Clematis, orthosiphon, pljuska, eyebright itd ja - Rane invaliditetom buket Imam puno. Zahvaljujući ovim biljem, izbacila sam varikozne vene, normalizirala razinu šećera u krvi, zaboravila na čir na želucu, a tlak sada rijetko smeta. Preporučujem svojim rođacima i prijateljima. A vaše osoblje je vrlo prijateljski, želim komunicirati s njima. Hvala vam puno!

Liječnički savjet

26.05.1986. Elena

Ja sam sa žilnim problema samo na desnoj nozi, a nedavno je došlo do pomaka u potkoljenicama i sada je dva mjeseca liječi premazati posebnim masti stelantin, Primat, 5 tableta premazani i liatonom ali mala pomoć tek nedavno počela piti esencije japanske Sophora možete učiniti nešto drugo savjetovati biljke i onda ne mogu hodati normalno boli jako puno Ne mogu spavati noću povlačenjem

Imate trofični ulkus donje noge, što je općenito teško nositi.

Ravnomjerno isjeckajte travu i voće na 2-3 mm, korijenje do 3-5 mm. - na početku mehanički do malih komada, zatim na aparat za kavu; ravnomjerno miješati. Trava bez doze treba uzeti sa žlicom.

- 1 tbsp. pomiješajte jednu satu 300,0 ml hladne pitke vode i zatim pustite da kuhate. Nalazite se na niskoj toplini ili kipućoj vodenoj kupelji, ispod poklopca, 15 minuta. Izvadite i inzistirajte na sat. Procijedite, iscijedite, dodajte do 300,0 ml. Pijte 100.0 ml 3 puta dnevno, prije jela. Tečaj 2 mjeseca, promjena bilja.

2.1 Mast iz cvjetova arnica.

Rastopiti 300,0 grama masnoće crijeva svinjskog mesa, stavi se 3-4 grama. žlice sušenih arnica cvijeća, pomiješajte. Stajati u pećnici na 75 stupnjeva sat vremena. Neka se ohladi, ne filtrirajte, pohranite u hladnjaku. Nanesite dva puta dnevno nakon kirurškog zahvata.

Ravnomjerno zdrobite sirovine do 2-3 mm. Uzmite svaku 1 žlicu. i također ravnomjerno promiješati.

- 2 žlice smjesu se doda 400,0 ml. hladnu pitku vodu na jedan sat, dovesti do kuhanja. Ulijte na laganu vrućinu ili kipuću vodenu kupelj ispod poklopca 15 minuta, inzistirajte na sat. Procijediti, stisnuti, dodati do 400,0 ml.

Broj biljaka je zadan u žličicama. Koristite za kompresije 2-3 puta dnevno. Kolegij 3 tjedna, pauza i ponavljanje.

3. Rectal svijeće Polyoxidonium. Postavite noću, naravno 10 svijeća.

USPJEH i brzo liječenje!

05/25/18 Yury

Julia Evgenievna, dobro poslijepodne! Nedavno sam vam postavio pitanje i dobio odgovor. Sad se tretira sa biljem prema vašem savjetu. Ako je moguće, želio bih vas pitati o varikoznim žilama na mojim nogama. Postoje li neke biljke koje mogu pomoći ovom problemu? Na jednoj su nozi vrlo vidljive vene, ističu se, a ispod, neposredno iznad gležnjeva, čak i nekoliko nadutih mekih čunjeva (oni se još spajaju i dobiva se neugodan pogled). I mnogi plavi vaskularni couperose). Tablete za venecijane (detraleks i tako dalje) ne pomažu. Činjenica je da nemam pritužbi na vene, osim za njihovu estetsku pojavu. Nema boli, nema oteklina, gravitacija, itd. - ništa nije prisutno. Postoji samo oticanje vena, čunjeva i plavoće od kupperoze. Liječnici kažu da pilule-venotonics pomažu kod boli, težine, otekline, čireva i tako dalje. I samo je to da neće pomoći s varikoznim žilama. Možda to možete podnijeti uz pomoć biljaka i pomasti? Čekat ću vaš odgovor. Hvala puno unaprijed! Sitnikov Jurij

Jasno je da imate proširene vene! Nije riječ o estetici, već riziku od krvnih ugrušaka s odvajanjem i blokiranjem grane plućne arterije!

Stoga će biljke imati samo pomoćni učinak, razrjeđivanje krvi.

Morate ovo ozbiljno shvatiti, konzultirati se s flebologom; Nosite protuupalnu kompresijsku koljena ili noge.

U svojoj zbirci dodajte 2 žlice. Donnica i 1 st.l. plodovi konjskog kestena; ili kapati u svaku posluživanje infuzije od 20 kapi Eskusan.

I pričekajmo potpuno iscjeljenje pukotine.

DOBRA LUKA i prije komunikacije!

05/10/18 Natalya

Pozdrav, Julia Evgenvna.Spasibo za odgovor o mojoj mamy.Obyazatelno će staviti na svoj rekomendatsiy.Mozhet me i.Mne 41 pomoći imam hipotireozu 6 godina, prihvaćam eutiroks 50mkg.V rezultat dugog nedijagnosticirane hipotireoza sam imala hormonalni Zboj na ginekologije endometrioz.Byla fibrom i podvrgnut operaciji uklanjanja fibroids od 3 sohroneniem matki.Posle operacije bio je medikamentozno liječenje Lyukrin skladište i hormonalne Mirena zavojnica, koji je stajao 3 godine.Nakon uklanjanja spirale je sve dobre razdoblja su p Gular, endometrij je normalno, jedan mali fibrom (1 cm), koji nije rastao. Prije pola godine ciklus je počeo lutati. Rezultat ultrazvuka (10-dnevni ciklus), endometrija je ravna, 1,7 mm. Pravo jajnika 2,73 cm3 (bez folikula), lijevo -7.14 cm3 jedinica folikul 13 mm, 10x10 mm fibroids, grlića maternice 10x13 mm cista. Sve ostalo je normalno. Liječnik ultrazvuka rekao je da je sve u redu. Ali sljedeća menstruacija nije dolazila. Vrhunac je započeo sa svim posljedicama koje su uslijedile - snažne plime, nesanicu i depresiju. Liječnici su dodijelili sintetičke hormone, ali sam odbio. Forte počeo piti Semidonu temelju tsemifugi i otišao na sjednicama hirudotherapy. Nakon hirudoterapije, prošao sam normalno razdoblja dvaput i opet sam otišao na ultrazvuk. Nakon prvog ultrazvuka bilo je 4 mjeseca. Do rezultat napao ultrazvuk (10 dan ciklusa) -endometry 4mm homogena ehostruktury, neujednačena vanjski oblik adenomioza) pravo na jajnicima u istom stanju, ali s jednom folikula 3,2mm (zabilježene proteklih nekoliko ultrazvuk folikula), lijevo jajnika 16,1 cm3, cistično obrazovanje 27h24h26mm s jedinstvenim sadržajem (folikularna cista). Sve ostalo je nepromijenjeno. Samo otkrio difuzno fibrotsistoadenomatoz napustio 3,8h3,2mm dojke (kada se ne zna). Limfni čvorovi su normalni. Semidona mi je dobro pomogla, sve dok se ne počne topline. Međutim, mislim da je počela boljeti od vene u nogah.Mozhet li mi pomoći da normaliziraju svoje hormonalne bilja. Može li mi savjetovati bilje da biste dobili osloboditi od valunga i zadržati svoju kožu u dobrom stanju, ne dryahlet.Inogda imam jak umor. Također imam retikularnu varikozu nakon trudnoće i slabih kapilara. Tijekom prvih snažnih plima, kapilare na licu i nogama su skliznute. Pomognite mi da ih jačam. Potopljeni kapilari više nisu obnovljivi proces? Vodim zdrav stil života, jedem pravu. Mogu li pojesti proizvode od soje s hipotireozom? Hvala unaprijed.

Dobar dan, Natasha!

Počnimo s testom TTG, T4 sv i antitijela na TPO. Oni, na prvom mjestu, mogu biti uzrok neuspjeha unatoč primjeni tiroksina.

Ravnomjerno isjeckajte travu i voće na 2-3 mm, korijenje do 3-5 mm. - na početku mehanički do malih komada, zatim na aparat za kavu; ravnomjerno miješati. Trava bez doze treba uzeti sa žlicom.

- 1 tbsp. pomiješajte jednu satu 300,0 ml hladne pitke vode i zatim pustite da kuhate. Nalazite se na niskoj toplini ili kipućoj vodenoj kupelji, ispod poklopca, 15 minuta. Izvadite i inzistirajte na sat. Procijedite, iscijedite, dodajte do 300,0 ml. Pijte 100.0 ml 3 puta dnevno, prije jela. Tečaj 2 mjeseca, promjena bilja.

Pogotovo da se uključe u phytoestrogens nije potrebno izbjeći rast fibroida, ali proizvodi soje mogu i trebaju biti; periodički koristite i matičnu mliječ, pelud i pergu, izvana i iznutra.

Prsa i cista. Bilje s jodom se dobro nositi s ovim problemom. Ali ne možete zbog thyroxina, koristiti dyufaston ili vaginalni vaginalni, a gel je teško na prsima.

Kapilare su pune krvi. Ako puknu, vidjet ćete modricu. Brzo ukloniti to će pomoći tinkturu Arnica planine, ili badyaga (riječna spužva)

Nosite anti-varikozno donje rublje, vježbajte gimnastiku; a kapilare lica tretiraju se s kockama leda iz brzo zamrznute infuzijske biljke:

Uzmite jednaku, mljeveno, kuhajte standardnu ​​infuziju od 1 žlica. smjese do 200,0 ml vode. Procijediti i zamrznuti.

Čekam te s hormonima, DOBRO LUKE!

05/10/18 Angela

Dobro došli! Pomozite razumjeti! Moj muž ima 38 godina stalne žgaravice. Stolica je tekućina. zatim zatvor, i često vrlo lagano. hemorrhoidi krvavim unutarnjim i varikoznim žilama. Česti prehlade. Posljednji put tretira se prije godinu dana, istraživanja otkrila su holikobakter. propisati antibiotike i stvari. Dok se sve liječilo odmah nakon liječenja žgaravice vraćeno, daljnja terapija je rečeno da postoji problem s jetrom i bez korisnog kolesterola, odbijena. O gemoriji savjetuje rad. ali se boji da neće biti nikakvog smisla. što su testovi i testovi potrebni da biste mu mogli propisati biljni tretman?

Postoje pitanja na probavu. Žgaravica je uzrokovana kao povišena razina klorovodične kiseline, i lijevanja u želudac žuči iz duodenuma. Lagana stolica uzrokuje stagnaciju žuči, ali što je rezultat spazme GVP-a ili smanjenog tonusa?

Nadajmo se samoregulacije i započnimo s pravom i redovitom prehranom, jedući istodobno, uklanjajući masnu i prženu hranu. Dodajte na ovo

1. Propolis, otopina alkohola. Pomaže imunitetu, sprječava rast i reprodukciju bakterije Helicobacter pylori, uništava putrefaktivnu mikroflora. Pijte prema uputama proizvođača za 2-3 tjedna; uzeti pauzu 2 tjedna i ponoviti.

Ravnomjerno isjeckajte travu i voće na 2-3 mm, korijenje do 3-5 mm. - na početku mehanički do malih komada, zatim na aparat za kavu; ravnomjerno miješati. Trava bez doze treba uzeti sa žlicom.

- 1 tbsp. pomiješajte jednu satu 300,0 ml hladne pitke vode i zatim pustite da kuhate. Nalazite se na niskoj toplini ili kipućoj vodenoj kupelji, ispod poklopca, 15 minuta. Izvadite i inzistirajte na sat. Procijedite, iscijedite, dodajte do 300,0 ml. Pijte 100.0 ml 3 puta dnevno, prije jela. Tečaj 2 mjeseca.

3. Hemoroidi. Nemojte dopustiti zatvor, s pojavom crvene krvi dodaj zbirku od 1 žlica. Derbennika djevica, ili Shepherdova torba. Ojačati ton vene

svakodnevno opterećenje na telećim mišićima; posjetite phlebologist.

Kada pogoršavate, stavite neo-anusole ili Relief Ultra ili Proctosan svijeće.

10.05.18 Oksana

Dobro došli! Otkrio sam na internetu takav recept za liječenje eritermije (polikemija). Želio bih znati svoje mišljenje o sastavu.

Reći ću samo jedan, zbirka je velika.

Polititemia, ova bolest ipak ima tumorsku prirodu. Dakle, trava je potrebna.

Ja bih uzimao kao osnova mali Barvinok, ali samo u kombinaciji s donjanskim lijekom:

-1 tsp slomljena trava sipati 200,0 ml kipuće vode, inzistirati 20 minuta, odvod. Pijte 1 žlicu 3 puta dnevno 15 minuta prije jela. Tečaj 1 mjesec, kontrola krvi.

Ravnomjerno isjeckajte travu i voće na 2-3 mm, korijenje do 3-5 mm. - na početku mehanički do malih komada, zatim na aparat za kavu; ravnomjerno miješati. Trava bez doze treba uzeti sa žlicom.

- 1 tbsp. pomiješajte jednu satu 300,0 ml hladne pitke vode i zatim pustite da kuhate. Nalazite se na niskoj toplini ili kipućoj vodenoj kupelji, ispod poklopca, 15 minuta. Izvadite i inzistirajte na sat. Procijedite, iscijedite, dodajte do 300,0 ml. Pijte 100,0 ml 3 puta dnevno, 30 minuta prije jela. Tečaj 2 mjeseca.

Kontrola krvi nakon 1 mjeseca od početka uzimanja bilo kojeg bilja.

USPJEH i hvala na pitanju!

05/09/18 [email protected]

"Je li ovo recept? Brojke nakon imena su broj desertnih žlica? Što učiniti s njom, pripremiti, insistirati ili nešto drugo? Hvala!

Da, to je recept. Ispričavam se, radim bez urednika!

Ravnomjerno isjeckajte travu i voće na 2-3 mm, korijenje do 3-5 mm. - na početku mehanički do malih komada, zatim na aparat za kavu; ravnomjerno miješati. Trava bez doze treba uzeti sa žlicom.

- 1 tbsp. pomiješajte jednu satu 300,0 ml hladne pitke vode i zatim pustite da kuhate. Nalazite se na niskoj toplini ili kipućoj vodenoj kupelji, ispod poklopca, 15 minuta. Izvadite i inzistirajte na sat. Procijedite, iscijedite, dodajte do 300,0 ml. Pijte 100.0 ml 3 puta dnevno, prije jela. Tečaj 2 mjeseca, promjena bilja.

DOBRO LUKE i prije veze, Artem!

05/06/18 Nadam se

Dobro došli! Mužu moje sestre dijagnosticirana je lezija fokalne jetre s cirozom i trombozom vrata vena. Operacija se više ne može obaviti i kemoterapija također nije propisana. Preporučena je samo simptomatska terapija. Mogu li piti Chagin tinkturu ovom dijagnozom?

Tinktura Chaga, kao jak antitumorski agent, možete piti. Ali imajte na umu da je, s pojavom oteklina, moguće u ovom stanju, Chagu je bolje odustati.

Tromboza portalne vene je opasna, krv se mora razrijediti. Uzimajući u obzir osnovnu bolest, popijte zbirku ovih biljaka:

Ravnomjerno isjeckajte travu i voće na 2-3 mm, korijenje do 3-5 mm. - na početku mehanički do malih komada, zatim na aparat za kavu; ravnomjerno miješati. Trava bez doze treba uzeti sa žlicom.

- 1 tbsp. pomiješajte jednu satu 300,0 ml hladne pitke vode i zatim pustite da kuhate. Nalazite se na niskoj toplini ili kipućoj vodenoj kupelji, ispod poklopca, 15 minuta. Izvadite i inzistirajte na sat. Procijedite, iscijedite, dodajte do 300,0 ml. Pijte 100.0 ml 3 puta dnevno, prije jela. Tečaj 2 mjeseca.

Mislim da stanje vašeg rođaka zahtijeva stalno praćenje i kontrolu osnovnih funkcija jetre (AST, AF, kreatinin, bilirubin, UAC)

USPJEH i primijeniti u bilo kojem trenutku!

04/26/18 Natalya

Pozdrav, Julia Evgenievna. Moja majka ima 64 godine. prije 7 godina je skinula jednu dojku, što je dijagnosticiran onkologije „Zajedno s grudi i limfni čvorovi uklonjena u pazuhu vpadine.Seychas moja majka jako dobro, ona redovito proveryaetsya.Isklyuchenie -. buja ruku, uglavnom kad se radi o Mislim da je to zbog nedostatka limfnih čvorova.. I tako moja majka nema problema s zdravljem, ona je vrlo aktivna osoba za njezinu dob, možda moţete pomoći mojoj mami.

Ja ću pomoći sa zadovoljstvom, Natalia. Razlog takvom edemu je odsutnost limfnih čvorova, limfnih čvorova. Tamo se limfe nakupljaju i postupno nestaju iz tijela.

1.Zakazhite, ili kupiti poseban rukav. Za nošenje je neophodno neprekidno, analogno je komprimiranom platnu kod varika.

I, baš kao i kod varikoznih vena, mama mora obaviti vježbe kako bi raspršila limfe.

2. Prikupljanje bilja također će smanjiti oticanje:

Ravnomjerno isjeckajte travu i voće na 2-3 mm, korijenje do 3-5 mm. - na početku mehanički do malih komada, zatim na aparat za kavu; ravnomjerno miješati. Trava bez doze treba uzeti sa žlicom.

- 1 tbsp. pomiješajte jednu satu 300,0 ml hladne pitke vode i zatim pustite da kuhate. Nalazite se na niskoj toplini ili kipućoj vodenoj kupelji, ispod poklopca, 15 minuta. Izvadite i inzistirajte na sat. Procijedite, iscijedite, dodajte do 300,0 ml. Pijte 100.0 ml 3 puta dnevno, prije jela. Tečaj 2 mjeseca, promjena bilja.

USPJEH i sve najbolje! Molim te!

Irina, 04/26/18

Pozdrav, moje ime je Irina, imam 34 godine. U ožujku je ginekološki pregled otkrio polip. Zaključak ultrazvuka je polip cervikalnog kanala 25 x 17 mm. Jajnici bez mogućnosti. (Prije pola godine bila na pregledu, ginikologa polip nije bilo).. također imam pupčanu kilu, je formirana nakon Drugog rodov.Rekomenduyut HIR. Vrlo sam razdražljiva i nervozna. Imam 4 djece mlađe od 2 godine. 1,5 mjeseci. natrag ekskomunirano. Reci mi što da u mom slučaju.

Mislio sam i odlučio se pridružiti kirurgu. Morate se pripremiti za operaciju. Ti si divna majka mnoge djece, pa odvedeš svoju djecu, a ti ćeš ih uhvatiti u ruci, usprkos zabranama. Podizanje tjelesne težine, čak i takav izvorni i voljeni, jednom će vas dovesti do operativnog stola - kila će se ozlijediti. I ovo je vrlo bolno i vrlo opasno.

Slušajte kirurga, ali u međuvremenu zatvori pupak s bakrenim poklopcem i prekrižite ga gipsom.

Uklonite samo akutnom potrebom da operete područje pupka. polip velik. Već sprječava odljevi krvi tijekom menstruacije i ometa protok spermija, ako namjeravate još zatrudnjeti.

Izlaz mora biti izbrisan.

Možemo pokušati ukloniti ga konzervativno, ali nema jamstva.

1. Prikupljanje bilja za piće

2 Bilje za navodnjavanje

-2 žlice Izmiješajte zdrobljeni korijen korijena riže i ulijte 400,0 ml vode za piće, pustite na paru i ulijte u termos 4 sata.

Ocijedite. soj i koristiti za navodnjavanje od prvog suhog dana do 15 dc, barem 10. Ponovite u sljedećem ciklusu.

2.1. Postupak je završiti s 100 mg ujutro, stavljajući kapsulu duboko u vaginu. Ne više od 8 puta mjesečno, od 16 do 23 d.c.

I pod KONDICIONOM da debljina endometrija nije veća od 10 mm

Praćenje stanja polipa točno nakon 1 mjeseca kontinuirane terapije,

Zadrži me pošta!

26.04.18. Elena

Dušo, Julia Evgenevna, hvala! Imam 33 godine. Obraćam vam se sa zahtjevom za pomoć ili pomoć pri liječenju proširenih vena malog bazena. Vrlo teška bol u donjem dijelu trbuha, podsjeća na "ginekološki". Nazvat ću ih na taj način, mislim da ćete razumjeti. Bolovi su praktične konstante, jednostavno iscrpljujuće, ponekad toliko jake da se daju nogama, na donji dio leđa. Ponekad malo oslabi, obično ujutro, nakon što je u lažnom položaju, to se događa nekoliko dana bol je podnošljiv. No češće, oko sat vremena, kako stojim, možete se penjati na zidove boli. Povećajte nakon odmrzavanja. Već je umoran. Naime, ginekolog je uzimala detralex 1.5 mjeseci, ali, nažalost, nije bilo rezultata. Detraleks ruski napravio je, prema nekolicini ljudi, pomoć. Prije tjedan dana prebacio sam se na phlebodia 600. Iznimno se nadam biljnim tretmanima. Pročitajte recenzije, mnoga pomoć da se nosite s varikoznim žilama. Ponovljeno ispitivano, nije otkrivena ginekološka patologija, nije otkrivena STI. Želim opisati još jedan problem s mokraćnim mjehurom, vjerojatno uzrokovanim varikoznim žilama. Ako se "ginekološki" bolovi ponekad otpuštaju, onda je bol u mokraći konstantan, vrlo jak. Osjećaj da želim ići na zahod, također ne prolazi, i pojavljuje se negdje u vratu mokraće, ili u uretru. Rijetko, ali još uvijek se događa, postoje imperativne poticaje, osjećaj da je mokraćovina puna, ali zapravo ne postoji. Zbog čestih izleta na WC, smanjen je volumen urina. Kad mokri, bol, ne mogu ni opisati što, kao da lomit u uretru, u perineumu, u samom mokraćovodu u isto vrijeme. U prvih nekoliko minuta nakon urinacije, bol u mokraćnom traktu se povećava. Neprekidno probija obje igle u pubis i na perineumu. Nemoguće je živjeti, to je dan i noć, nemoguće je naći mjesto za spavanje. I to je sve to 8 godina s početkom sve dobre sve vrste analiza urina, usjeva. Cistoskopija još uvijek pokazuje upalu u području trokuta. Neki urolozi dijagnozom - intersticijski cistitis, hiperaktivan mjehur, a drugi je rekao nema IC, napisao je kronični cistitis, ponekad posebno cystauchenitis, drugi je reći urološki patologija nije, tražiti nešto drugo. Popio sam hrpu antibiotika, infuzija kolargoluma nije bila dano. To je samo pogoršalo. Neki liječnici propisuju antibiotike, drugi kažu da nema razloga, budući da su testovi normalni. Zbog proširenih vena, ili svejedno postoji zasebna upala u submukoznom i mišićnom sloju mokraće, nije jasno. ali

simptomi IC su jasni. Savjetovati nešto i za liječenje cistitisa. Stvarno se radujem vašoj pomoći. Mnogo hvala unaprijed.

Slažem se! Ali nemate vrlo tipične bolove za BPDC, čini se da postoji tromboflebitis. Mislim da treba hitno razjasniti ultrazvuk malih zdjeličnih posuda.

U međuvremenu, takve će vam mjere pomoći:

1. Anti-varikozne tajice - stalno trošenje

2. Jutarnji jogging ili trčanje na licu mjesta; bicikl za vježbanje. To je strogo i nužno!

Ali u odsutnosti venske tromboze

3. Dodajte tinkturu Kirkzon Lomonosidae u Flebodiju

1 tsp sjeckani bilje natočite 150.0 ml votke, inzistirajte 7 dana na tamnom mjestu, povremeno mu se trese, odvodite. Pijte 20 kapi 3 puta dnevno. Tečaj - 3 tjedna.

4. Rektalni supozitoriji troxevasina naizmjence s sjedećim kupeljima:

5. Sjedeći kade

-50,0 grama sjeckanog bilja za 0,5 litara strme kipuće vode u termos, inzistiraju na 4 sata i naprezanje. Ulijte zdjelicu vodom 36-037 stupnjeva i sjesti 15 minuta.

6. Prikupljanje bilja za piće

Ravnomjerno isjeckajte travu i voće na 2-3 mm, korijenje do 3-5 mm. - na početku mehanički do malih komada, zatim na aparat za kavu; ravnomjerno miješati. Trava bez doze treba uzeti sa žlicom.

- 1 tbsp. pomiješajte jednu satu 300,0 ml hladne pitke vode i zatim pustite da kuhate. Nalazite se na niskoj toplini ili kipućoj vodenoj kupelji, ispod poklopca, 15 minuta. Izvadite i inzistirajte na sat. Procijedite, iscijedite, dodajte do 300,0 ml. Pijte 100.0 ml 3 puta dnevno, prije jela. Tečaj 1-1,5 mjeseci, mijenjanje bilja.

DOBRA UŽITAK za nas, čekam prve rezultate!

04/26/18 Tatʹâna

Dobar dan imam 29 godina, imam veliki polip u maternici, još nisam rođen, molim vas, savjetujte mi se mogu li uzeti Tinkturu Crvene četke za liječenje ili je to opasno?

Imate polip u maternici. Zatim je ovo poseban slučaj endometrijske hiperplazije.

To se događa kao rezultat hormonalnih poremećaja. Potrebno je staviti u red estradiola, progesterona. Njihov se normalni omjer određuje pomoću FSH: LH = 2 (u prosjeku)

Tinktura korijena Crvene četke stimulira rad mnogih endokrinih žlijezda.

No, s endometrijskim polipom, nužna je tinktura goveđeg maternice i zbirka bilja:

- 50,0 grama listova goveđeg maternice, bez drobljenja, sipati 500,0 ml kvalitetne votke, inzistirati na 3 tjedna u tamnom mjestu, povremeno mućkajući. Procijedite, ispružiš. Pijte 25 kapi tri puta dnevno, prije jela.

Ravnomjerno isjeckajte travu i voće na 2-3 mm, korijenje do 3-5 mm. - na početku mehanički do malih komada, zatim na aparat za kavu; ravnomjerno miješati. Trava bez doze treba uzeti sa žlicom.

- 1 tbsp. pomiješajte jednu satu 300,0 ml hladne pitke vode i zatim pustite da kuhate. Nalazite se na niskoj toplini ili kipućoj vodenoj kupelji, ispod poklopca, 15 minuta. Izvadite i inzistirajte na sat. Procijedite, iscijedite, dodajte do 300,0 ml. Pijte 100.0 ml 3 puta dnevno, prije jela. Tečaj 2 mjeseca, promjena bilja.

1 tbsp. smjesu se doda 400,0 ml. vodu, kuhajte, kuhajte na laganoj vatri 15 minuta, inzistirajte 30-40 minuta. Procijediti, stisnuti, dodati do 400,0 ml. Za navodnjavanje potrebno je 150,0 ml tople otopine. Dopisati po svim pravilima, punjenje otopine štrcaljkom ili gumenom kruškom volumena 200,0 ml. Lezite u kadi, bacajte noge na stranu (u pozi žene u porodu) i uđite u otopinu u dijelovima, držeći svaki za 1-2 minuta. Na kraju postupka, potopite vatu od pamučne gaze i stavite je preko noći.

Navodnjavanje obavlja od prvog suhog dana ciklusa, 10-12 puta i ponovite sljedeći mjesec.

Nadam se za dobre rezultate, ali pod uvjetom da se hormoni, uključujući štitnjaču, stavljaju u red.

25.04.18 Irina

Dragi Julia E.! Budući da sam napisao sam promijenio moje prehrane, ispiranje crijeva oprati crijeva, navodnjavanje, piti biljni čaj, počeo da se bavi sportom, navodi se u najnovijem analizu hormonalni pozadinu u načinu PMS nestao 2 godine kao uklonjenog mioma.Nesmotrya pozitivan results- niska progesteron.Posovetuyte molimo marihuane, koji bi podigli ego.Zaranee zahvalan IrinaZdravstvuyte Irinu!

Postavili ste pitanje:

Draga Julia Evgenievna!

Mislim da će predloženi bromokriptin pomoći smanjiti prolaktin - liječnik je također rekao da bi mogao smanjiti tablete, ali nije ništa pripisao.

Rekao je da se posavjetuje s određenim liječnikom koji može dobro pronaći fibroide. Koliko liječnika - toliko mnogo mišljenja. Nije se povećavao 3 godine - 1,8 mm. Mogu vam pomoći različiti kratkoročni lijekovi - čaj, kojeg pijem, kapsule Vitex svetog, bijela imela.

-Prije mjesečnog trljanja prirodna krema progesterona na trbuhu, vratu, licu - ublažava živčanu napetost.

Moja majka puno različitih biljaka i čajeva - to nudi, ali Borovoy iz maternice u donjem dijelu trbuha boljela - može raditi tinkturu, te će morati nastaviti uzimati, ali bol ga je spriječila da rade.

- Nakon tinkture korijena palače mliječne masti tjedan dana kasnije s glavom nekako nije bilo dobro. Prestala sam je uzimati.

-Nakon primanja Crvene četke nisam osjetila ništa loše.

-Uzeo sam rafinirani kerozin. Nakon nekoliko tjedana nisam mogao misliti - prestala sam.

- Trebalo je dugo vremena da se dim, prašak, oprana vodom.

- Uzeo sam vodikov peroksid, a zatim natrij.

- Uzeo sam prirodni izvor jodnih algi. Nakon nekog vremena gruda mi se osjetila u grlu - zaustavila se.

-Također je napunjena soda, mokraćom, travom.

Upotrijebljene svijeće s morskom bujicom, propolom, tukofitomolom i svijećama ASD. Možda sve to ne dopušta da mioma raste. Umoran od svega ovoga! Ali nije se riješila fibroida.

Jedan je ginekolog rekao da još nije rodila - ne može biti pitanje operacije - invazija maternice je opasna za trudnoću. erozija je već jednom izliječila obrisak luka, kada je muž bio zaštićen. I sad opet razmišljamo o djetetu - erozija je nastavljena. Očito iz virusa svoga muža.

Da, moja mama je također imala pm, ali bez ambulante. Prošao je nakon drugog rođenja.

Majka mi je savjetovala da trlja Todikampa na trbuhu.

Ima mnogo različitih tinktura i bilja. Sada liječi fibroadenoma mliječne žlijezde s infuzijama McLeary-a, kapima kapanja i komadićima za noć. Ovo stablo raste na našim područjima. I pije i ljekovite čajeve na bilju.

Možda bi mi to odgovaralo od bilja?

-U vrtu raste Badan, američki Lakonos, čistoća, pročišćena ljubičasta, menta, Melissa, hmelj, Echinacea, Nasturtium i još mnogo toga. Moja je majka već pripremila.

- suhe bundeve i krastavaca

A kakav biste hormonski tretman predložili u mom slučaju?

S ljubaznim željama.

Irochka, dobro poslijepodne!

Tvoja majka - dobro učinjeno, čak i zavidno! Toliko mnogo bilja, a sve na tvojoj strani!

Dobro ste shvatili moj izraz o hormonalnom tretmanu. Ali hormoni zahtijevaju preciznost nakita i veliku praksu. Nemam ga, i to neće. Započnite barem s bromokriptinom.

Nažalost, pojedinosti rada ne dopuštaju jednostavno razmjenu mišljenja. Ali stvarno sam te htio pomoći.

S poštovanjem, Julia Evgenievna

Vrlo sam sretan! Progesteron će podići čaj od listova oraha:

1 tbsp. napunite lišće s 300,0 ml. kipuće vode u termos, inzistirati 15-20 minuta minuta i naprezanje. Pijte 1 šalicu 2-3 puta dnevno, samo u pola ciklusa s niskim progesteronom.

24.04.18 [email protected]

Dobar dan, dragi liječnik!

Tražim pomoć ili pomoć, postoje problemi s erekcijom i slabim libido. Imam 27 godina star, 10-12 godina

sati dnevno provodim na računalu, radim kao programer. Ja vodim zdravo

način života. Kao dijete, u akutnoj se fazi pojavila dijaza, nakon čega nije bilo

Vitamin D, S. pravilno se apsorbira, koža još uvijek ljušti na rukama i

Dostavio je analize, rezultate u zatvorenom prostoru. Nema infekcija. Također u

djevojke zbog konstantnog rada s malim znamenkama i računalnih niti u

oči. Ispitivanje vida pokazalo je malu kratkovidnost, u dobi od 28 godina.

Nažalost, problem nije jednostavan. kapsula desnog testisa i lijevo varicose vene, to je izravna posljedica sjedećeg rada i produženog sjedenja na mjestu.

Odmah morate promijeniti način života, iako je zdrav)):

1.Sidet više od sat vremena apsolutno ne možete! Svaki sat morate ustajati i najmanje 10 minuta da biste ožujak na licu mjesta; ili brzo hodati hodnikom; ili snažno čuče. Bilo koji pritisak na mišiće tele olakšava testise natečene tekućine!

2. sudjelovati u izvedivom sportu. To će smanjiti oticanje testisa, povećati testosteron zbog mišića.

3. Nosite suspenzije, morate ga izdržati u toplini (

5. Piti bilje dok čekate operaciju!

30,0 g sjeckane borove igle da inzistiraju na 100,0 ml votke 10-12 dana. Procijedite, popijte 10 kapi vodom, dva puta dnevno tijekom 2-3 tjedna. Ili kapnite 10 kapi ujutro i ručajte dijelove bilja.

Tečaj 2-3 tjedna, pauze 2 tjedna i ponovite.

5.2. Ukloni oticanje lokalnim postupcima

-3-4 tbsp. Žlice od suhih cvjetova Cjenkasti prašak od kestena, zalijevati smaltz ili pileća masnoća i miješati. Stajati u pećnici na 75 stupnjeva sat vremena. Cool, i pohraniti u hladnjak.

Nanijeti na skrotum dva puta dnevno za 1-1,5 mjeseci.

Naravno, opisani događaji osvjetljavaju trenutke intimnosti.

Ali, nažalost, također pati od središnje regulacije proizvodnje testosterona. Mislim da je krajnje psihički stres, dugotrajan stres, osjećaj o intimnom problem.Eto povlači za sobom povećanje hormona prolaktina gipofiza-. Povezan je s reakcijama testosterona, a visoki prolaktin testosteron je nizak.

A dva glavna hormona hipofize, FSH i LH, su LOW.

To znači da je problem faktora koji oslobađa gonadotropin hipotalamus.

Tako stres utječe na osobu

Prema tome, potrebno je priložiti:

- Injekcije piracetam, 5 puta

- Tinktura korijena božice koja izbjegava, 30 kapi 4 puta dnevno

- Prašak u travi Kapljica ljekovitog u smuhu!

-I savjetovanje s endokrinologom.

Što se tiče djevojke, mora se brinuti o njezinim očima, ima sindrom suhog oka. Stavite na računalu dobru zaštitu, nosite naočale i kapnite kapima kapljicama prirodne suze.

Periodično koristite Aevit i Emoksipin. Djevojka bi trebala nositi naočale, a ne kontaktne leće.

Što misliš, Artem? Do komunikacije!

Larisa, 04/20/18

Pozdrav Julia Evgenievna! Hvala vam na odgovoru. I opet vas vama savjetujem, nakon što sam pogledao testove mog oca. To je bio ispitivan na angiohirurga i preporučuje: 6 mjeseci pokazuje antikoagulantne terapije (Ksalerto 1t 20 mg 1 put dnevno, flebodia 600- 1t 1 put dnevno u tech 2mesyatsa, aspirin-kardio...). Liječenje za 6 mjeseci, no re-dupleks noge su planirane u svibnju. A ako rezultat dopušta, tada će biti operacija za zamjenu zgloba. A moja žalba prema vama, kako bi vam pomogla u liječenju lijekova za povezivanje bilja za najbolji mogući rezultat. Hvala unaprijed.

Okreće! Dopunska terapija s lokalnim postupcima u obliku losiona

Ako možete pronaći list, ili koru brijesta (ilm), dekocija se koristi za tromboflebitis.

Ravnomjerno zdrobite sirovine do 2-3 mm. Uzmite svaku 1 žlicu. i također ravnomjerno promiješati.

- 2 žlice smjesu se doda 400,0 ml. hladnu pitku vodu na jedan sat, dovesti do kuhanja. Ulijte na laganu vrućinu ili kipuću vodenu kupelj ispod poklopca 15 minuta, inzistirajte na sat. Procijediti, stisnuti, dodati do 400,0 ml. ; Sastav možete ojačati tako što ćete uliti u nju 1 žlicu. Aescusan.

Zatim navlažite 5-slojevitu gaze, ili zavojite hladnom dekocija i lagano popravite. Postupak se provodi dvaput dnevno, u trajanju od 1-1.5 sati, tijekom kojeg se peleta vlaži svakih 20 minuta. Kolegij 3 tjedna, pauza i ponavljanje.

USPJEH i sve najbolje, Larissa!

18.04.19 Svetlana

Pozdrav, dragi Doktor! 5. travnja 2018. poslao sam vam pojašnjenja o dijagnozi mog nećaka Ilya. Poslala sam je na vašu e-adresu: [email protected] jer inače nisam mogao poslati sve svoje testove koje ste tražili. Liječnici kažu da je tip imao takav neuspjeh zbog činjenice da je tijekom trudnoće njegova majka, moja sestra patila hepatitis na nogama. Možda nisi još pročitao ovo pismo! Kao odgovor još nije vidio. Nadamo se i veselimo se Vašoj pomoći kao stručnjaku! S obzirom na vas, cijelu našu obitelj!

„Pojašnjenje za liječnika Julia Evgenyavna! Pozdrav! Je li ti poslao ovaj link nedavna ispitivanja i ultrazvuk mog nećaka Ilije. Ali sumnjam da ova veza je otvorena. Dakle, šaljem po drugi put putem e-maila. Dijagnoza hepatitisa ili ciroze jetre, nitko nikad postavio. Tip je bio djelovao portalne hipertenzije jednjaka varikoze plovila u 6 godina u gradu Omsku, iako su stanovnici Kazahstana. Stoga, komunikacija kroz mene. ekstrakt se nanosi nakon operacije. Imenovan porasla nakon tretmana, ali dijete ali bez obzira, bilo je puno veći pritisak nakon uzimanja droge. Njegova majka, moja sestra je odbio to i prebacio na tradicionalnim metodama liječenja s pedijatrom. Osjeća Ilya dobro. To radi. Rutinska inspekcija pokazalo je porast problema s bubrezima. Zbog toga je apelovao na vas. Stvarno se nadamo vašoj pomoći. "Trenutno, Ilya pije Tiofan u maslinovom ulju"

Dobar dan, Svetlana!

Nema vam prvo slovo, stoga uvijek trebate pisati s iste adrese. Druga je dobila analiza.

Za 14 godina, ništa novo od važnih istraživanja nije dodano, postoji rewriting tijekom operacije u povodu kongenitalne patologije.

Sada Ilya ima visok rizik od krvarenja jednjaka, naborano lijevog bubrega, što se obično manifestira zatajenjem bubrega (hpn).

Hitno mora urinirati Nechiporenko; provesti test glomerularne filtracije (Rebergov test); krv za kreatinin, ureu, kolesterol, mokraćnu kiselinu i serumske proteine, bilirubin.

Vrlo proširena slezena-splenomegalija. Ovo neizravno ukazuje na zatajenje jetre i izravno je izložen riziku od rupture slezene tijekom vježbanja.

Trebamo brojne pritiske - ujutro, radeći, večer.

Čak i bez tih testova, predlažem takvu shemu

-50,0 grama komadića drobljenog voća za stavljanje u posudu, za popunjavanje 500,0 ml 70% duh. Zagrijte 2 tjedna u tamnom mjestu na sobnoj temperaturi, potresite povremeno. Pijte 25 kapi 3 puta dnevno, pola sata prije jela. Tečaj - 2 mjeseca, pauze 14 dana i ponavljanje tečaja. Držite najmanje 3 tečajeva godišnje.

DEALGOLIZACIJA svih infuzija je obavezna:

Da biste uklonili alkohol, morate kapati tinkturu u 15.0-20.0 ml lagano ohlađene kipuće vode (oko 70 stupnjeva) i piti 15 minuta kasnije. Tijekom tog vremena, alkohol jednostavno isparava, ostavljajući sve korisnim u mjestu.

Ravnomjerno isjeckajte travu i voće na 2-3 mm, korijenje do 3-5 mm. - na početku mehanički do malih komada, zatim na aparat za kavu; ravnomjerno miješati. Trava bez doze treba uzeti sa žlicom.

- 1 tbsp. pomiješajte jednu satu 300,0 ml hladne pitke vode i zatim pustite da kuhate. Nalazite se na niskoj toplini ili kipućoj vodenoj kupelji, ispod poklopca, 15 minuta. Izvadite i inzistirajte na sat. Procijedite, iscijedite, dodajte do 300,0 ml. Pijte 100.0 ml 3 puta dnevno, prije jela. Tečaj 2 mjeseca, promjena bilja.

3.Hofitol, Lespenefril. naizmjenično

4. Brašno mlijeko čička. Za 1 tsp. tri puta dnevno, pranje s gutljajem tople vode. Prokletstvo - 1,5 mjeseci. Tiophan, ovo je dobro, ali maslinovo ulje s jetrom je kontraindicirano.

Postoje svijeće od tiopana. Ali koja je svrha aplikacije? Na žalost, tiophan ovdje ne rješava ništa. Kako Ilya uzima dijetu i koju vrstu bilja pije?

Ako postoje određene analize, pošaljite.

18.04.18 Malika

Dobra večer! Sada uzimam dozu L-tiroksina od 50 mcg. 1 tabletu ujutro prije jela. Iodomarin je otkazan. Osjećam nelagodu. Kao da je štitnjača natečena s vremena na vrijeme. Sve najbolje za tebe!

-- Poslano od Mail.Ru za Android

Petak, 13. travnja 2018, 14:16 +08: 00 od [email protected]:

Pozdrav Malika! Postavili ste pitanje:

Dobar dan poslijepodne Dragi doktor!

Šaljem vam rezultat testova.

Jodomarin otkazao, pijem tiroksina. Napravio je 6 injekcija doza od 2000 IU. Ovo je učinilo dan prije testa. Ali, prema analizi, feritin je iz nekog razloga nizak.

Nedavno sam primijetio bol u anusu tijekom hodanja, pogotovo kada sjedim. Naravno, imam sjedenje. Ali smeta s vremena na vrijeme. A kada mjesečno ode s činom defekacije, pojavljuje se bol. Kao da maternica postaje osjetljiva, kao da ju je dotaknula. zatvor ne postoji, u osnovi naprotiv, stolica tekućina. nestane mjesečne stanke i bol.

Može li se šiljati ili hemoroidi? Dragi doktor, recite mi kako da se oslobodite neugodnih osjeta.

Sve najbolje za tebe.

Poslano od Mail.Ru za Android

Subota, 24. veljače 2018, 00:31 +08: 00 od [email protected]:

Pozdrav Malika! Postavio si pitanje: Dobro poslijepodne. Dragi doktor. Nisam čekao odgovor na post. Odlučio sam ovdje napisati. Rezultati ispitivanja: feritin 11, 5 ug / l. Tt 1.5180 μm IU / ml. T4cv 0,92 ng / dl. Ukupna T3 od 0,89 ng / ml feritina nije u redu (pod analizira kao što je normalno, ali u zadnje vrijeme osjećam kvržicu u grlu. Možda zbog činjenice da ja pijem ujutro onda Cyclodynon LL tiroksin, a nakon doručka jodomarin. Mogu dva hormonska lijekovi tako utjecaj Čeka se odgovor i naplate. Samo sam htjela pitati može savjetovati one šampon ili bilje za jačanje kose. općenito, imamo puno vode ovisi naravno, kosu i kožu. jako je krut i ploča će ostati na posuđu. Moja kosa poslije pranje postaje kao pera i krajevi su sušeni, sekutsya, on S prhut. A koža skuplja i svrbi. Osjećajući se kao da se ne ispiru glavu i pere sama nije.))) Možda tako može omekšati vodu ili u trgovini postoje šamponi za tvrdu vodu s vama? Svi najbolji Poštovani doktor! Odgovor: Draga Malika, lijep dan! Odmah otkazati jodomarin i 3 tjedna kasnije još jedan pogled TSH i T4 St, ukupno T3 ojačati i dati joj sjaj koristiti Piskavica :. -1 žlica sjeme sipati 300,0 ml. hladnu vodu noću. Ujutro donijeti smeđu infuzije kuhati i kuhati na laganoj vatri 10 minuta. Procijedite. Natečenje i kuhano sjeme protrlja se korijenima - svaki dan, za dva mjeseca. S ostatkom juhe, isprati kosu nakon pranja. I dobro oprati mješavinom parnog kruha i sirovih žumanjaka. Tvrda voda omekšava limunsku kiselinu ili prirodni sok od limuna. Zbirka - nakon nove kontrole hormona. Feritin. Molim vas da napravite 5 injekcija Eralfone! Ja zagrliti, DOBRO LUCK, JA WAIT! Iz uprave: Ispričavamo se svima na kašnjenju odgovora iz internih razloga! Molimo sve da budu strpljivi i čekaju. Način web mjesta bit će obnovljen u bliskoj budućnosti. Sve zdravlje i dobro raspoloženje! S poštovanjem, Julia Evgenievna

Objavljeno od Mail.Ru za Android Subota, 17. ožujka 2018, 21:16 +08: 00 od Malik Mambetov [email protected]:

> Dobar dan poslijepodne Dragi doktor!

> Pošaljite vam rezultate testova.

> Iodomarin je otkazao, pijem tiroksina. Napravio je 6 injekcija doza od 2000 IU. Ovo je učinilo dan prije testa. Ali, prema analizi, feritin je iz nekog razloga nizak.

Nedavno sam primijetio bol u anusu tijekom hodanja, pogotovo kada sjedim. Naravno, imam sjedenje. Ali smeta s vremena na vrijeme. A kada mjesečno ode s činom defekacije, pojavljuje se bol. Kao da maternica postaje osjetljiva, kao da ju je dotaknula. zatvor ne postoji, u osnovi naprotiv, stolica tekućina. nestane mjesečne stanke i bol.

> Može li se šiljati ili hemoroidi? Dragi doktor, recite mi kako da se oslobodite neugodnih osjeta.

> Sve u svemu, ljubazni.

> Objavljeno od Mail.Ru za Android Subota, 24. veljače 2018, 00:31 +08: 00 od [email protected]:

>> Pozdrav Malika! Postavili ste pitanje:

>> Dobar dan poslijepodne Dragi doktor. Nisam čekao odgovor na post. Odlučio sam ovdje napisati.

>> rezultati ispitivanja: Ferritin 11, 5 μg / l. Tt 1.5180 μm IU / ml. T4cv 0,92 ng / dl. T3 ukupno 0,89 ng / ml

>> Feritin nije normalan (

>> Na analizama kao normalno, ali nedavno osjećam grumen u grlu. Možda zbog činjenice da pijem cyclodinone ujutro nakon LL thyroxina i nakon doručka iodomarina.

>> Može li dva hormonska sredstva utjecati na ovaj način?

>> Čekam vaš odgovor i zbirku.

>> Također sam htio pitati može savjetovati one šampon ili bilje za jačanje kose. Općenito, imamo puno vode ovisi naravno, i kosa i stanje kože. Vrlo je teška i skorbut će ostati na posuđem. Kosa nakon pranja postaje poput basta i završava suha, sekutsya, ima perut. I koža se skupi i svrbi. Osjećaj kao da nisam oprala glavu i nisam se operila.)))

>> Može li se to ublažiti, moguće je voda ili u trgovini postoje šamponi za tvrdu vodu kod vas?

>> Sve najbolje Dragi Doktor!

>> Draga Malika, lijep dan!

>> Odmah otkazati iodomarin i nakon 3 tjedna ponovo pogledati TTG i T4 preko, ukupno T3

>> Za jačanje i davanje sjaj kose, koristite pšenično sijeno sijeno:

>> - 1 žlica. sjeme sipati 300,0 ml. hladnu vodu noću. Ujutro donijeti smeđu infuzije kuhati i kuhati na laganoj vatri 10 minuta.

>> Soj. Natečenje i kuhano sjeme protrlja se korijenima - svaki dan, za dva mjeseca. S ostatkom juhe, isprati kosu nakon pranja. I dobro oprati mješavinom parnog kruha i sirovih žumanjaka.

>> Tvrda voda omekšava limunsku kiselinu ili prirodni sok od limuna.

>> Zbirka - nakon nove kontrole hormona.

>> Feritin. Molim vas da napravite 5 injekcija Eralfone!

>> Ispričavamo se zbog bilo kakvih kašnjenja u odgovoru iz unutarnjih razloga!

>> Tražimo od svih da budu strpljivi i čekaju. Način web mjesta bit će obnovljen u bliskoj budućnosti.

>> Sve zdravlje i dobro raspoloženje!

>> S poštovanjem, Julia Evgenievna

Draga Malika, dobro došli!

Pošta još uvijek ne radi punu snagu, ali već vidim sva pisma za razdoblje od 1. veljače.

Da, željezo je mala, ali doza Eralfon je bila vrlo mala! Možete ponoviti injekcije s dozom

20 000 IU / 0,6 ml, 3 štrcaljke s napravom za zaštitu iglom.

Mislim da bol izaziva hemoroide (ako nema endometrioze rektuma)

Zadatak je smanjiti opskrbu krvlju vene rektuma:

2. Iced svijeće:

1 tbsp. smjesu za 200,0 ml hladne pitke vode jedan sat, a zatim kuhati. Nalazite se na niskoj toplini ili kipućoj vodenoj kupelji, ispod poklopca, 15 minuta. Izvadite i inzistirajte na sat. Procijedite, stisnite, ulijte u improvizirane plijesni, osiguravajući konac.

Frost i stavite na nekoliko sekundi s teškom boli.

Na hormone SHCHZH u ožujku - doza tiroksina vysokovata! Hormoni počinju rasti, a TSH se smanjuje više nego što nam je potrebno. Koja doza je sada ?!

S poštovanjem, Julia Evgenievna

Poremećaj hormona! ((Molimo se pridružite dok:

1. Tinktura korijena bjesnoće, 30 kapi 2-3 puta dnevno

2. Mliječni čičak, 1 tsp. 4 puta dnevno prije jela, popiti 2 gutljaja tople vode i nakon 2 tjedna ponoviti TTG i T4 sv.

04/01/18 Malika

Dobar dan poslijepodne Dragi doktor!

Šaljem vam rezultat testova.

Jodomarin otkazao, pijem tiroksina. Napravio je 6 injekcija doza od 2000 IU. Ovo je učinilo dan prije testa. Ali, prema analizi, feritin je iz nekog razloga nizak.

Nedavno sam primijetio bol u anusu tijekom hodanja, pogotovo kada sjedim. Naravno, imam sjedenje. Ali smeta s vremena na vrijeme. A kada mjesečno ode s činom defekacije, pojavljuje se bol. Kao da maternica postaje osjetljiva, kao da ju je dotaknula. zatvor ne postoji, u osnovi naprotiv, stolica tekućina. nestane mjesečne stanke i bol.

Može li se šiljati ili hemoroidi? Dragi doktor, recite mi kako da se oslobodite neugodnih osjeta.

Sve najbolje za tebe.

Poslano od Mail.Ru za Android

Subota, 24. veljače 2018, 00:31 +08: 00 od [email protected]:

Pozdrav Malika! Postavio si pitanje: Dobro poslijepodne. Dragi doktor. Nisam čekao odgovor na post. Odlučio sam ovdje napisati. Rezultati ispitivanja: feritin 11, 5 ug / l. Tt 1.5180 μm IU / ml. T4cv 0,92 ng / dl. Ukupna T3 od 0,89 ng / ml feritina nije u redu (pod analizira kao što je normalno, ali u zadnje vrijeme osjećam kvržicu u grlu. Možda zbog činjenice da ja pijem ujutro onda Cyclodynon LL tiroksin, a nakon doručka jodomarin. Mogu dva hormonska lijekovi tako utjecaj Čeka se odgovor i naplate. Samo sam htjela pitati može savjetovati one šampon ili bilje za jačanje kose. općenito, imamo puno vode ovisi naravno, kosu i kožu. jako je krut i ploča će ostati na posuđu. Moja kosa poslije pranje postaje kao pera i krajevi su sušeni, sekutsya, on S prhut. A koža skuplja i svrbi. Osjećajući se kao da se ne ispiru glavu i pere sama nije.))) Možda tako može omekšati vodu ili u trgovini postoje šamponi za tvrdu vodu s vama? Svi najbolji Poštovani doktor! Odgovor: Draga Malika, lijep dan! Odmah otkazati jodomarin i 3 tjedna kasnije još jedan pogled TSH i T4 St, ukupno T3 ojačati i dati joj sjaj koristiti Piskavica :. -1 žlica sjeme sipati 300,0 ml. hladnu vodu noću. Ujutro donijeti smeđu infuzije kuhati i kuhati na laganoj vatri 10 minuta. Procijedite. Natečenje i kuhano sjeme protrlja se korijenima - svaki dan, za dva mjeseca. S ostatkom juhe, isprati kosu nakon pranja. I dobro oprati mješavinom parnog kruha i sirovih žumanjaka. Tvrda voda omekšava limunsku kiselinu ili prirodni sok od limuna. Zbirka - nakon nove kontrole hormona. Feritin. Molim vas da napravite 5 injekcija Eralfone! Ja zagrliti, DOBRO LUCK, JA WAIT! Iz uprave: Ispričavamo se svima na kašnjenju odgovora iz internih razloga! Molimo sve da budu strpljivi i čekaju. Način web mjesta bit će obnovljen u bliskoj budućnosti. Sve zdravlje i dobro raspoloženje! S poštovanjem, Julia Evgenievna

Objavljeno od Mail.Ru za Android Subota, 17. ožujka 2018, 21:16 +08: 00 od Malik Mambetov [email protected]:

> Dobar dan poslijepodne Dragi doktor!

> Pošaljite vam rezultate testova.

> Iodomarin je otkazao, pijem tiroksina. Napravio je 6 injekcija doza od 2000 IU. Ovo je učinilo dan prije testa. Ali, prema analizi, feritin je iz nekog razloga nizak.

Nedavno sam primijetio bol u anusu tijekom hodanja, pogotovo kada sjedim. Naravno, imam sjedenje. Ali smeta s vremena na vrijeme. A kada mjesečno ode s činom defekacije, pojavljuje se bol. Kao da maternica postaje osjetljiva, kao da ju je dotaknula. zatvor ne postoji, u osnovi naprotiv, stolica tekućina. nestane mjesečne stanke i bol.

> Može li se šiljati ili hemoroidi? Dragi doktor, recite mi kako da se oslobodite neugodnih osjeta.

> Sve u svemu, ljubazni.

> Objavljeno od Mail.Ru za Android Subota, 24. veljače 2018, 00:31 +08: 00 od [email protected]:

>> Pozdrav Malika! Postavili ste pitanje:

>> Dobar dan poslijepodne Dragi doktor. Nisam čekao odgovor na post. Odlučio sam ovdje napisati.

>> rezultati ispitivanja: Ferritin 11, 5 μg / l. Tt 1.5180 μm IU / ml. T4cv 0,92 ng / dl. T3 ukupno 0,89 ng / ml

>> Feritin nije normalan (

>> Na analizama kao normalno, ali nedavno osjećam grumen u grlu. Možda zbog činjenice da pijem cyclodinone ujutro nakon LL thyroxina i nakon doručka iodomarina.

>> Može li dva hormonska sredstva utjecati na ovaj način?

>> Čekam vaš odgovor i zbirku.

>> Također sam htio pitati može savjetovati one šampon ili bilje za jačanje kose. Općenito, imamo puno vode ovisi naravno, i kosa i stanje kože. Vrlo je teška i skorbut će ostati na posuđem. Kosa nakon pranja postaje poput basta i završava suha, sekutsya, ima perut. I koža se skupi i svrbi. Osjećaj kao da nisam oprala glavu i nisam se operila.)))

>> Može li se to ublažiti, moguće je voda ili u trgovini postoje šamponi za tvrdu vodu kod vas?

>> Sve najbolje Dragi Doktor!

>> Draga Malika, lijep dan!

>> Odmah otkazati iodomarin i nakon 3 tjedna ponovo pogledati TTG i T4 preko, ukupno T3

>> Za jačanje i davanje sjaj kose, koristite pšenično sijeno sijeno:

>> - 1 žlica. sjeme sipati 300,0 ml. hladnu vodu noću. Ujutro donijeti smeđu infuzije kuhati i kuhati na laganoj vatri 10 minuta.

>> Soj. Natečenje i kuhano sjeme protrlja se korijenima - svaki dan, za dva mjeseca. S ostatkom juhe, isprati kosu nakon pranja. I dobro oprati mješavinom parnog kruha i sirovih žumanjaka.

>> Tvrda voda omekšava limunsku kiselinu ili prirodni sok od limuna.

>> Zbirka - nakon nove kontrole hormona.

>> Feritin. Molim vas da napravite 5 injekcija Eralfone!

>> Ispričavamo se zbog bilo kakvih kašnjenja u odgovoru iz unutarnjih razloga!

>> Tražimo od svih da budu strpljivi i čekaju. Način web mjesta bit će obnovljen u bliskoj budućnosti.

>> Sve zdravlje i dobro raspoloženje!

>> S poštovanjem, Julia Evgenievna

Draga Malika, dobro došli!

Pošta još uvijek ne radi punu snagu, ali već vidim sva pisma za razdoblje od 1. veljače.

Da, željezo je mala, ali doza Eralfon je bila vrlo mala! Možete ponoviti injekcije s dozom

20 000 IU / 0,6 ml, 3 štrcaljke s napravom za zaštitu iglom.

Mislim da bol izaziva hemoroide (ako nema endometrioze rektuma)

Zadatak je smanjiti opskrbu krvlju vene rektuma:

2. Iced svijeće:

1 tbsp. smjesu za 200,0 ml hladne pitke vode jedan sat, a zatim kuhati. Nalazite se na niskoj toplini ili kipućoj vodenoj kupelji, ispod poklopca, 15 minuta. Izvadite i inzistirajte na sat. Procijedite, stisnite, ulijte u improvizirane plijesni, osiguravajući konac.

Frost i stavite na nekoliko sekundi s teškom boli.

Na hormone SHCHZH u ožujku - doza tiroksina vysokovata! Hormoni počinju rasti, a TSH se smanjuje više nego što nam je potrebno. Koja doza je sada ?!

Olga, 04/10/18

Pozdrav, Julia Evgenievna!

Ne obraćam vam se prvi put. Pomozi mi da izaberem lijek za svog supruga Dmitrija. On je 35 godina, visina 171, težina 80 kg. Poremeti unutarnje hemoroide, nekoliko čvorova. Bio je tretiran svijećama, pio juhu korijena Burdocka, napravio kupke s kalijevim permanganatom. Sada pije Venarus. Stalno vuče struk, osjećaj da uvijek želiš otići u WC, čvorati i uvijek čvrsto kroviti. Bojim se operacijom. Tlak je malo povišen. čir na želucu.

Hvala vam na odgovoru.

I ja ću početi s tobom, Olya! Dobar dan!

Moramo odmah zaštititi dijete od virusa i pričvrstiti biljke koje su dopuštene tijekom trudnoće i riješiti različite zadatke.

Sada je zadaća učiniti trudnoću privlačnijom, bez mučnine i nelagode, prijetnja tonusa:

Ravnomjerno isjeckajte travu i voće na 2-3 mm, korijenje do 3-5 mm. - na početku mehanički do malih komada, zatim na aparat za kavu; ravnomjerno miješati. Trava bez doze treba uzeti sa žlicom.

- 1 tbsp. pomiješajte jednu satu 300,0 ml hladne pitke vode i zatim pustite da kuhate. Nalazite se na niskoj toplini ili kipućoj vodenoj kupelji, ispod poklopca, 15 minuta. Izvadite i inzistirajte na sat. Procijedite, iscijedite, dodajte do 300,0 ml. Pijte 100.0 ml 3 puta dnevno, prije jela. Tečaj 2 mjeseca, promjena bilja. mučnina će biti uklonjena:

- udisanje eteričnih ulja - Melissa, limun, riža, žuta, itd.

- česte piće kiselih voćnih napitaka i sokova. Posebno su korisni limuni, grapefruits, brusnice.

- hrana i zalogaje - često, u malim obrocima.

Imenovanje liječnika-obavlja. Ali nemojte odabrati bilje bez dogovora.

Prošećite više, pola lice sunca, uživajte u životu! A vaš imunitet je zaštićen jodomarinom.

Muž. Rad problema vaskularne slabosti ne rješava. Postupno se rješava stalnim fizičkim opterećenjima na kavijaru (hodanje, jogging, biciklizam, plivanje); jačanje SVIH krvnih žila s biljem i borba protiv konstipacije na bilo koji način.

2. Prikupljanje bilja za svog supruga

Korijeni: Burnet-1, Sophora japonica voće-1, 2-skipetrovidnogo divizma, plodovi divljeg kestena 1 Sporysh-2, majka-i-dva-maćeha pljuska obknovennaya-2

Ravnomjerno isjeckajte travu i voće na 2-3 mm, korijenje do 3-5 mm. - na početku mehanički do malih komada, zatim na aparat za kavu; ravnomjerno miješati. Trava bez doze treba uzeti sa žlicom.

- 1 tbsp. pomiješajte jednu satu 300,0 ml hladne pitke vode i zatim pustite da kuhate. Nalazite se na niskoj toplini ili kipućoj vodenoj kupelji, ispod poklopca, 15 minuta. Izvadite i inzistirajte na sat. Procijedite, iscijedite, dodajte do 300,0 ml. Pijte 100.0 ml 3 puta dnevno, nakon jela. Tečaj 1-1,5 mjeseci, mijenjanje bilja.

Obična biljka obična, kora hrast, korijen Pepperove vode, tatarska šiljka. Sve mljeti u prah, pomiješajte u jednakim dijelovima, ulijte smjesu 1: 5 s piletinom masnoća ili smaltzom. Stavite u vodenu kupelj sat vremena, dreniran u staklenu posudu. Prije upotrebe, zagrijte, navlažite tampon repom i rektalno potajno odstrijelite. Učinite dva puta dnevno, tečaj - 14-15 postupaka, pauze 7 dana i ponovite.

Želim vam svaki uspjeh i radost svaki dan!

Vaš kod je PRIJE, prije povezivanja! :-)

04/03/18 Elena

Specifikacija za liječnika: Draga Julia Evgenevna Pozdrav, pišem vam opet. prethodna pisma nisu dosegnula. Sve vaše preporuke učinio sam, bez ciste, ali i ovulacije. Prošao sam testove i napravio ultrazvuk u ožujku 2018 na 19 d.c. 17-OH Progesteron 2.37 (luteinska faza 0.6-2.30); DHEA-S 6.03 (0.95-11.67), prolaktin 337 (40-530), 1.58 (0.04-2.85) bez testosterona. Uterus 46h38h49sm., Nije uvećan, konture jednake, u antifleksio, uobičajeni oblik. Myometrij je homogen. Endometrija - 7,8 mm, srednja echomolarnost, konture jednake. Sheika 2,8 cm. Prava jajnika: 3,7x2,0, nije povećana, struktura je malog folikularnog, kapsula nije zbijena. Lijevo jajnik: 3,6 h2,3 m, konture jednake, struktura melkofolikularna. Fallopijske cijevi - ne lotiruyutsya. Slobodna tekućina u prednjem prostoru je beznačajna., Parametar Beč lucerne - nije proširen s desne strane. Lijevo je prošireno na 8,3 mm. Datum zadnjeg mjeseca: 17.01.2018., 9. 2. 2018., 1.03.2018, 27.03.2018.Julia Evgenievna Molim Vas da mi pomognete da postignem ovulaciju. Stvarno se radujem slušanju, i vrlo sam zahvalan na vašoj pomoći.

Moramo ići na dijagnozu. Očigledno, malo androgenije je neznatno povećano oxyprogesterone, bilo je potrebno također kortizol, i izgled androstendiona. Osim MF-a, na svim ultrazvukom postoji slobodna tekućina. To je rezultat upalnog procesa i varikoznih vena parametra. Ali nemojte zaboraviti na mogućnost prianjanja u samoj cijevi ili pili. Jeste li ikada bili ponuđeni GHA?

- 1 tbsp. pomiješajte jednu satu 300,0 ml hladne pitke vode i zatim pustite da kuhate. Nalazite se na niskoj toplini ili kipućoj vodenoj kupelji, ispod poklopca, 15 minuta. Izvadite i inzistirajte na sat. Procijedite, iscijedite, dodajte do 300,0 ml. Pijte 100.0 ml 3 puta dnevno, prije jela. Tečaj 2 mjeseca, promjena bilja.

Od prvog dana ciklusa dodajte 1 žličicu u kolekciju prije miješanja. trava Prskanje livada; nakon 10 dana, promijenite ga u 1 žlicu. List od oraha - do početka menstruacije. Tečaj 2 ciklusa

2. Tinktura hrenovitih čunjeva

Ulijte češere Hopa 1:10 s votkom i inzistirajte 10 dana u mraku. Procijedite i popijte 15-20 kapi tri puta dnevno. Ocijenite do 1 mjeseca

3. Perga ili pelud. Za otapanje 1 žličica, 2 puta na dan, na prazan želudac. Tečaj - 1 mjesec.

4. Tamponi s jestivim uljem Seabuckthorn, druga polovica ciklusa, 10 tampona.

5. vježbe za varikozne vene malih pelvis-dnevnika; redoviti intimni život - sve to će poboljšati odljeva krvi.

USPJEH, LENOCHKA i prije spajanja!

18.03.19 Aina

Za mene 52 godine, u mene je perikarditis otežane etiologije nakon što je posjetio ili je održan u Mosquerian centrima prošao ili je održan inspekciju u nii piter. Izuzeća su isključena, dijagnosticiran je perikarditis nejasnih bakterija. oticanje dispneje, nakupljanje tekućine u perikardu. Do 800 mg. 3 puta napravio bušotinu bestolku. Je li vaš savjet da se s biljkama? Ja sam hipotoničan.

Pa, ta tuberkuloza je isključena. Ipak, razlog se mora tražiti dalje! Ne želim vas uzrujati, ali to može biti reumatski napad, i još jedna kolagenoza, pa čak i nepoznati parazit u obliku larvi i onkologija s metastazama u perikardu.

- 50,0 g zdrobljenog korijena Kupen za 500,0 ml 70% alkohola ili ljekarne Herboton i inzistiraj na 20 dana. Pijte 20 kapi ujutro i poslijepodne, prije jela, uz obavezno stanje da ga ispustite u 100,0 vode, ili Rosehip.

Dok se tinktura priprema, pijte juhu Kupen:

- 1 tbsp. l. slomiti suhe rizome sipati 200,0 ml vode i kuhati na laganoj vatri 7 minuta. Ukloniti i inzistirati 1 sat odvod. Pijte 1-2 žlice. 3-4 puta dnevno. Tečaj 3 tjedna glatko, pauza 7 dana i ponoviti.

Trava je otrovna, nemojte prekoračiti dozu!

Ravnomjerno isjeckajte travu i voće na 2-3 mm, korijenje do 3-5 mm. - na početku mehanički do malih komada, zatim na aparat za kavu; ravnomjerno miješati. Trava bez doze treba uzeti sa žlicom.

- 1 tbsp. pomiješajte jednu satu 300,0 ml hladne pitke vode i zatim pustite da kuhate. Nalazite se na niskoj toplini ili kipućoj vodenoj kupelji, ispod poklopca, 15 minuta. Izvadite i inzistirajte na sat. Procijedite, stisnite, dodajte 200,0 ml. Pijte 70.0 ml 3 puta dnevno, prije jela. Tečaj je 3 tjedna.

3. Drastično ograničiti količinu tekućine u piću i hrani (juha, ukrasi); Sol se zamjenjuje kalijevim kloridom (ljekarnu alternativu soli).

Molim vas da u pismu pošaljete opis eksudata (mikroskopija, ne bakposev).

Do veze, draga Aina, čekam sa svojim bilješkom o pismu UPDATE za liječnika.

Članci O Varikozitete