Zašto liječnici preporučuju korištenje konjskog kestena u varikoznim žilama - recept za tinkture kestena

Trenutačno se proširene vene mogu nazvati smradom modernog društva. To je bolest koja je zapanjila i nastavlja zadiviti ogroman broj ljudi.

Uzrok je mnogo čimbenika, ali najčešće se može pripisati pretjerano aktivnom životu, pretilosti, nošenjem previsokih peta.

Varikozne vene utječe na vene, čini njihove zidine krhke. Zajedno s tim obično razvija trombozu, pa je bolest, osim karakterističnih simptoma, također nevjerojatno opasna za ljude. Kako se mogu liječiti?

Tradicionalna medicina u liječenju bolesti

Ne samo da tradicionalna medicina može dugo putovati u liječenju proširenih vena, već ljudi. U ovom trenutku možete računati na ogroman broj načina pripreme sredstava koja pomažu u bolestima.

Najčešće za liječenje proširenih vena koriste se dekocije, infuzije i drugi lijekovi koji se temelje na sljedećim biljkama, povrće i bobice:

Ovaj popis nije daleko, jer ima puno sredstava koja mogu ukloniti simptome proširenih vena i spriječiti ovu bolest.

Konjska kestena - užas za varikozne vene

Konjska kestena s varikozom najučinkovitija je u usporedbi s drugim vrstama, pa se najčešće koristi za liječenje proširenih vena.

Na temelju toga, širok raspon alata.

Budući da su kesteni iz varikoze vrlo učinkoviti u liječenju bolesti, preporučljivo je koristiti druge biljne pripravke kako bi se pojačao učinak kestena.

Uz razne varikozne bolesti, pacijenti preporučuju Lyoton gel, recenzije o tome u većini samo pozitivne.

U zajedničkoj prijavi slični recepti iz tradicionalne medicine dati će mnogo opipljivije rezultate.

Ljekovita svojstva kestena

Liječenje varikoze s konjskim kestenom omogućuje jačanje zidova malih kapilara i krvnih žila, razrijeđena krv i, kao posljedica, kako bi se spriječio mogući razvoj vene varikoznih.

Ona se sastoji u velikom broju prikazanih flavonoidi, tanini, saponini, kao i vitamin P. Osim toga, ona je prisutna u velikom broju drugih tvari je vrlo važno u liječenju proširenih vena.

Ovdje možete uključiti sterole, rutin, kumarin, lutein, astragalin.

Farmakološki učinci

Kako je poznato, ljekoviti učinak kestena je zbog prisutnosti najzahtjevnijih spojeva - esculin i escin. Potonji ima angioprotektivni i venotonski učinak na stanje vene, kao i pomaže u smanjenju viskoznosti krvi.

Esculin također djeluje na njih kako slijedi način:

  • smanjuje mogućnost krvnih ugrušaka;
  • suzbija izgled krhkosti kapilara;
  • ima anti-edematousni učinak;
  • ubrzava protok venske krvi;
  • poboljšava sintezu antitrombina.

Proces prikupljanja i pripreme

Na primjer, kestena treba se dogoditi nakon što su plodovi uzeli veliki, okrugli oblik i počeli zrasti. I lišće i cvijeće, naravno, trebali bi se ubirati u proljeće, tijekom cvatnje, jer je u to vrijeme sadržaj najkorisnijih tvari u njima vrlo visok.

Koristite za kuhanje masti, tinkture i decoctions od kestena iz proširenih vena može biti gotovo sve dijelove biljke, uključujući ne samo voće i njihove kože, nego cvijeće i kore i lišća. Za mnoge recepte, sjeme kestena treba očistiti od zelene kore. Da biste to učinili lako nožem.

Pripremite se od žitarice sjemenki kestena možete jednostavno, samo prolazom kroz meso mljevenja. Da biste dobili gustu masu, možete ponovno prolaziti kroz smjesu ili jednostavno pažljivo namazati čestice u mortu.

sušenje, ako je potrebno, treba se dogoditi tijekom mjeseca. Tijekom cijelog razdoblja, čestice sušenja moraju se povremeno miješati kako bi se osiguralo da oni primaju zrak i izbjegnu kalup.

Suhi konjski kesten i njezini cvjetovi ne smiju biti na otvorenom suncu, već u sobi.

Kestenice

Tinkture konjskog kestena u varikoznim žilama preporučuju se čak i kvalificirani liječnici, koji obično ne prepoznaju tradicionalnu medicinu.

Nudimo recepte za najbolje tinkture kestena iz varikoznih vena pacijenti:

  1. Tinktura plodova. Kesten u količini od 50 grama treba slomiti do fine mrvice s kožom i sipati ih malom količinom votke. Nastala smjesa treba inzistirati na zamračenom mjestu. Nakon toga, uzmite infuziju potrebnu za 10 kapi nekoliko puta dnevno.
  2. Tinktura cvijeća. Sakupljena boja kestena treba se uliti u 0,5 vodke i oko mjesec dana kako bi inzistirala smjesu. Uzima 50 kapi prije jela.
  3. Sok od kestena cvijeća možete ga uzeti sami. Od tih, morate ga iscijediti i uzeti nekoliko puta nakon jela. Osim toga, dopušteno je razmazivanje s pogođenim dijelovima nogu, budući da sok od cvijeća pomaže u sprječavanju stagnacije krvi.
  4. Za proizvodnju masti bit će potrebno uništiti kesten u količini od 5 komada, dodati im jednaku količinu žlica cvijeća, a nakon uliti sve 0,5 ulja. Usput, to može biti bilo povrće, ili breskve, masline ili badema. Smjesa se stavi na vodenu kupelj i kuha dva sata. Nakon toga treba filtrirati i, već rashlađivati, sipati u spremnik i ostaviti za skladištenje u hladnjaku.
  5. Drugi recept za pomast je pripravljen kako slijedi. Potrebno je ulijevati slomljeno cvijeće uljem i neko vrijeme ostaviti na hladnom mjestu. Tada morate kuhati smjesu u vodenoj kupelji. Filtrirana smjesa se također pohranjuje u hladnjaku.
  6. ladice. Napravljene su pomoću masti napravljene bilo kojom metodom. 40 grama smjese treba razrijediti u 2 litre vruće vode i spustiti noge u njega. Nakon uzimanja takve kupke moraju biti omotane u toplom ručniku i ostati još barem sat vremena.
  7. Izbjeljivanje zelene kore se uzima za dva tjedna na žlicu. Prije toga, morate odvojiti plodove od kože i uliti ih oko dvije litre vode. Rezultirajuća smjesa se kuha 10 minuta, a zatim ostavi da traje noću. Čak i nakon što se može piti.
  8. oblog nastaje uz pomoć velike koncentracije voća ili kestena. Treba ih slomiti, a zatim sipati votku. Rezultirajuća infuzija može se upotrijebiti nakon nekoliko dana, navlažujući meko tkivo u njemu i primjenjujući ga na one dijelove vene na koje utječe proširenje proširene vene.

Konjska kestena u farmakologiji

Zbog ozbiljnog utjecaja koji konjska kestena može pružiti u liječenju proširenih vena, ona se također koristi za stvaranje farmakoloških sredstava osmišljenih za borbu protiv ovog problema.

Među njima, najviše poznati su sljedeći:

  • Estsizan;
  • Gel Venitan;
  • Reaktivno;
  • Aescusan;
  • Herbion Escus.

Ti lijekovi omogućuju vam prilagodbu mikrocirkulacije krvi, kao i toniranje stanja vene. Naravno, potpuno se izliječiti vene ili ukloniti lijekove izvedene s trombom na temelju kestena ne mogu.

Ali oni pomažu u poboljšanju općeg stanja pacijenta, kao i izvrstan preventivni alat.

kontraindikacije

Budući da konjski kesten ima izražene ljekovita svojstva, postoje kontraindikacije. glavni od kojih:

  • ne može se koristiti tijekom dojenja;
  • s obzirom na sposobnost razrjeđivanja krvi, ona je kontraindicirana kod osoba, i stoga ima nisku viskoznost;
  • hipotenzija;
  • zatajenje bubrega;
  • kronične i akutne bolesti probavnog trakta;
  • u prvom tromjesečju trudnoće (suprotno onim sredstvima koja su namijenjena oralnoj primjeni).

Video: Prirodni lijek za varikozne vene: Yarrow

Zašto su sve komponente yarrow tako učinkovite kod proširenih vena. Detaljan recept za pripremu narodnih lijekova temeljenih na yarrowu.

Tinktura kestena iz varikoznih vena

Plodovi konjskog kestena su vrijedna sirovina koja se koristi u narodnoj medicini. No, svi ne znaju o svojim korisnim svojstvima, naročito učinkovitosti u liječenju proširenih vena. Ljekovita svojstva plodova koriste se kao dio gotovih ljekovitih masti, kreme, u jednoj riječi, pripreme lokalne namjene. Međutim, mnogi ljudi preferiraju neovisnu proizvodnju takvih lijekova. To ćemo detaljno saznati.

Divlji kesten raste gotovo u cijeloj Rusiji s umjerenom klimom. Ovo je visok stablo, poznato svima u širenju krune i bijele i ružičaste cvjetnice u obliku svijeća. U jesen na svojim granama pojavljuju se zelene iglice, unutar kojih se nalaze smeđi plodovi. Ova vrsta kestena se ne koristi za hranu. Kao dio voća može se naći 25 vrsta hranjivih tvari, uključujući flavonoide, saponine, vitamine E, B, P, escin, masna ulja, stireni, taninske kiseline, škrobni spojevi.

Liječenje vene varikoze s plodovima konjskog kestena omogućuje postizanje takvih pozitivnih rezultata:

  • Smanjenje viskoznosti krvi.
  • Smanjenje propusnosti malih žila.
  • Smanjenje vjerojatnosti povezivanja vena.
  • Povećanje brzine venske struje.
  • Povećanje sinteze antitrombina u krvotoku.
  • Uklanjanje natečenja.

Uz toliko pozitivnih učinaka, terapija varikozom s konjskim kestenom ima svoje ograničenje. Stručnjaci ga ne savjetuju koristiti osobe s niskom viskoznošću krvi, s trudnoćom i kroničnom hipotenzijom, bolesti probavnog sustava i zatajenjem bubrega.

Liječenje bolesti plodovima konjskog kestena započinje pripremom samog sirovina. Recept tinkture omogućuje korištenje svježeg voća i prerađenih. Priprema konjskog kestena počinje nakon stjecanja kružnog oblika i starenja. Preporuča se sušenje voća u prirodnim uvjetima, izbjegavajući sunčeve zrake. Učinite to dok njihova pluća ne naprave i smanjuju težinu. Čuvajte gotove sirovine u tamnim sušnim prostorijama.

Iskustvo liječenja varikoznih vena pokazuje da lijekovi koji su načinjeni na bazi alkohola imaju maksimalni terapeutski učinak. I najvrednija komponenta plodova je smeđa školjka kestena. Pacijenti koji su primijenili tinkturu, imajte na umu da su nakon prvog postupka osjetili rezultat.

Valja napomenuti da danas tinktura iz plodova kestena je u ljekarnama. Međutim, tradicionalni iscjelitelji samo naglašavaju vlastitu pripremu jer takav lijek sadrži pozitivnu energiju i želju za zdravljem.

Dakle, za pripremu tinkture trebate 0,5 litara jake votke i 10 sušenih plodova kestena u zgnječenom obliku ili 50 grama njihove ljuske. Tinktura u staklenoj posudi trebala bi biti pripremljena na tamnom mjestu 21 dan. Treba ga povremeno pomesti. Prije početka tijeka liječenja, sve se filtrira i stisne. Terapeutska tinktura plodova konjskog kestena traje 30 dana. Tijekom tog razdoblja, 30 kapi lijeka treba razrijediti u 50 grama kuhane vode i konzumirati tijekom jela, to je bolje to učiniti na početku svakog obroka. Uz unutarnji prijem, tinktura utrlja i bolne točke ili ga koristi kao komprese.

To je kombinacija vanjske primjene lijeka i unutarnjeg koji daje maksimalni učinak u liječenju proširenih vena.

Ponekad se savjetuje da fitoterapeut primjenjuje drugu opciju za liječenje konjskim kestenima. Potrebno je uzeti pet suhih plodova biljke u zgnječenom obliku i dvije žlice suhog lišća. Smjesa se izlije u čašu kipuće vode i stavi vodenu kupelj. Treba ga spaliti 20-25 minuta. Uzmite takav lijek za 50 grama ujutro na praznom trbuhu i navečer, prije no što odete u krevet. Noću možete napraviti kompresije iz takve ljekovite tekućine. Fitoterapeuti naglašavaju pozornost pacijenata na činjenicu da je escin glavni aktivni sastojak u voću kestena konja. Maksimalni učinak ove tvari uočava se u ranoj fazi bolesti. Ako je varikoza počela, mjesec dana liječenja neće biti dovoljno za oporavak. U tom slučaju, trebate primijeniti tinkturu 60 dana, pauzirati 14 dana i nastaviti terapiju, opet, s rokom od dva mjeseca.

Kako napraviti tinkturu konjskog kestena iz varikoze na recept

Tradicionalne metode liječenja varikoznih vena često imaju veću učinkovitost od tradicionalnih lijekova. Osim toga, oni su potpuno prirodni i relativno sigurni, jer su moguće kontraindikacije i nuspojave minimalni. Konjska kesten iz varikoze, čiji je recept dan dolje, nevjerojatan je dar prirode, čije ljekovita svojstva pomažu kako u potpunosti ukloniti simptome bolesti, tako i spriječiti njegov nastanak.

Ljekovita svojstva i sastav

Korištenje cvijeća i jezgri konjskog kestena rezultat je širokog raspona aktivnih tvari u svom kemijskom sastavu, flavonoidima, taninima, vitaminskim kompleksima, luteinu, esculinu i mnogim drugim. Općenito, ljekovita svojstva biljke koja se aktivno koriste u receptima za borbu protiv varikoznih vena, izražena su u sljedećim aspektima:

  • Normalizacija sastava krvi, stimulacija venskog odljeva, obnova cirkulacijskih procesa.
  • Jačanje zidova vaskularnog sustava nogu povećavajući ton i elastičnost vene.
  • Smanjenje edema i sindroma boli.
  • Jačanje tijela i povećanje otpornosti.
  • Sprječavanje stvaranja tromboznih masa u šupljini zahvaćenih vena.

Liječenje varikoze, temeljeno na korištenju voća i cvijeća, uključuje uporabu različitih lijekova, koje se možete pripremiti kod kuće. No, prije uporabe bilo kojeg receptora potrebno je konzultirati s liječnikom, jer postoje ograničenja i kontraindikacije, čija prisutnost isključuje unos tinktura i dekocija na temelju konjskog kestena.

Uključene u sastav konjskih kestena tvari mu pružaju korisna svojstva, koja u nekim slučajevima mogu imati negativan utjecaj. Na primjer, nije potrebno koristiti lijekove, uključujući one pripremljene na recepciji kod kuće, žene tijekom trudnoće, s akutnim bolestima probavnog trakta, uz kršenje hemalimf koagulacije.

Učinkovite metode

Liječenje proširenih vena s gornjom biljkom obično traje najmanje tri tjedna. Trajanje liječenja može se lagano povećati ako je bolest nogu u zanemarenom stadiju.

Učinkovito i sigurno liječenje bilo koje patologije vene i krvnih žila temelji se na primjeni integriranog pristupa. To jest, potrebno je uzimati infuzije i decocije iz biljke iznutra, koristiti kremu pripremljenu na recept samostalno, kompresija i stopala kupke. Samo ako složeni spoj postupaka i kompetentan pristup liječenju vene varicose i noge vene može postići pozitivne rezultate u kratkom vremenu. Također, ne smije se zaboraviti da je recept svakog lijeka, s obzirom na specifičnosti pripravka, određena ograničenja i kontraindikacije.

Učinkovito i sigurno liječenje bilo koje patologije vene i krvnih žila temelji se na primjeni integriranog pristupa.

lijekovi

Među najpopularnijim receptima protiv patologije vene i posuda stopala zove se tinktura od konjskog kestena iz varikoznih vena. Vrlo je jednostavno pripremiti i uzimati ovaj lijek, ali relativna jednostavnost receptura ni na koji način ne utječe na korisna svojstva ovog lijeka. Da bi praktički bila jedinstvena prirodna medicina od konjskog kestena za varikozne vene, potrebno je pripremiti sljedeće sastojke prema receptu tinkture:

  • Nerafinirano voće - 100 grama.
  • 500 ml medicinskog alkohola.

Miješajte komponente u staklenoj posudi, pluto, ostavite na infuziju tri tjedna. Nakon određenog vremenskog razdoblja, potrebno je napuniti tinkturu i pohraniti je u čvrsto začepljenu posudu. Koristite tinkturu od 20 kapi tri puta tijekom dana.

Također, moguće je koristiti tinkturu od cvjetova konjskog kestena za varikozne vene. Kao što je potvrđeno pregledima već testiranim ovim metodama, ova tinktura receptora od konjskih kestenova iz varikoze ima ugodnije okus i aromatske osobine.

Da biste pripremili tinkture od konjskih kestenova iz varikoze za ovaj recept, trebate miješati tri žlice svježeg ili suhog cvijeća biljke i čašu medicinskog alkohola. Inzistirajte prema analogiji s prethodnim receptom. Međutim, primjena će biti nešto drugačija: protiv simptoma proširenih vena, morate koristiti 50 kapi tinkture tri puta dnevno.

Tinktura od kestena pije 30 kapi dnevno.

Inferiornost ima sljedeću recept na divlji kesten tinkture proširenih vena na medicinski alkohol ili votka plod biljke, naziva divlji kesten, jasno smeđe kože samljeti dobivenu kore, suši. Pomiješajte ovu tvar s čašom alkohola ili votke, inzistirajte na dva tjedna. Koristite tinkturu od 30 kapi tri puta dnevno.

Osim toga, moguće je koristiti tinkture na konjskim kestenjima iz varikoze kao vanjskog sredstva, tj., Možete koristiti lijek ne po receptu, već kao obični krema za oboljelu nogu. Da biste to učinili, alkoholna tinktura od konjskog kestena s varikozom mora se razrijediti s malom količinom vode i svakodnevno se nanijeti na zahvaćena područja nogu.

Ako pacijent ima kontraindikacije u vezi uzimanja infuzija na konjske kestene iz varikoznih vena, možete isprobati slične proizvode pripremljene na vodi. Kao što potvrđuju recenzije, ova metoda ni na koji način ne smanjuje učinkovitost kućnih lijekova. Da bi infuzija od konjskih kestenova iz varikoznih vena na vodi bila dovoljno jednostavna: 10 grama voća treba slomiti i uliti pola litre hladne vode, a zatim kuhati. Rezultirajuća juha ohladite, ispustite, koristite barem jednom dnevno za jednu žlicu.

Korištenje konjskog kestena iz varikoze za vanjsku primjenu sastavni je dio kompleksa liječenja, s ciljem postizanja pozitivnog rezultata. Među takvim lijekovima oni se, prije svega, zovu krema ili mast, što je dovoljno lako za napraviti. Kao što je dokazano pregledima liječnika, ova tehnika je među najučinkovitijim.

Da biste napravili takvu vrhnju, trebate pripremiti sljedeće komponente:

  • Voće - 5 komada.
  • Suho - 50 grama ili 100 grama svježeg cvijeća.
  • Temelj za koji se krema sastoji. To može biti biljno ulje, vazelina ili nešto slično.

Kremu se preporuča koristiti u kombinaciji s tinkturom.

Sve komponente trebaju biti pomiješane, a to se mora lagano, rastopiti u vodenoj kupelji i inzistirati na nekoliko dana. Krema je spremna. Korištenje mora biti kombinirano s gutanjem infuzija ili juha, to mora biti učinjeno, inače će učinak biti minimalan.

Da biste napravili kremu za zahvaćene vene i krvne žile, možete upotrijebiti još jedan recept. Prvo morate pripremiti sve potrebne dijelove:

  • 10 grama sjeckanog konjskog kestena od varikoznih vena.
  • 10 grama kadulje.
  • 10 grama bijelog akacije.
  • Nemasna mast - 200 grama.

Komponente receptora se miješaju, natopaju u vodenoj kupelji najmanje dva sata, nakon čega se krema uklanja iz vrućine i ohladi. Nanesite ovaj lijek s konjskih kestenova iz varikoznih vena najmanje tri puta tijekom dana.

Koristite vrhnje i tinkture, čija je osnova konjska kesten iz varikoze, čiji je recept dan gore, moguće je i kao sredstvo za vanjsku upotrebu, to jest - u obliku kompresije. Da biste to učinili, prema receptu, potrebno je primijeniti malu količinu kazne na gaze ili vatu, nanijeti je na zahvaćeno područje i popraviti ga zavojem. U slučaju varikoznih vena potrebno je kombinirati dvije ili tri varijante terapeutske terapije u zanemarenom obliku, inače će biti teže dobiti željeni učinak. Osim toga, prije korištenja bilo kakvih lijekova, savjetujte se s liječnikom o mogućim nuspojavama i kontraindikacijama.

Terapijska svojstva konjskog kestena u varikoznim žilama

Korisna svojstva konjskog kestena

Konjska kestena je stablo koje doseže visinu od 25 metara s gustom krunom ili grmom koji je visok samo 1-1,5 metara. U pravilu, cvjetanje počinje u svibnju, a sam cvjetovi predstavljaju lijepe bijelo-ružičaste svijeće. Najčešće se koriste u liječenju varikoznih vena.

Sastav cvijeća i jezgara biljke sadrži vitamine, minerale, tanine i druge korisne komponente. Esquiline i escin su od posebne važnosti. Prva tvar utječe na cirkulatorni sustav, ubrzava cirkulaciju krvi i sprječava formiranje krvnih ugrušaka. Druga komponenta vodi mišiće u tonus i pomaže u normalizaciji viskoznosti krvi.

Dakle, nakon primjene konjskog kestena lijek, možete vidjeti sljedeća poboljšanja:

  • od nogu postaje težina;
  • oteklina i oteklina;
  • prolazi svrbež;
  • vene ojačati, normalizirati njihov volumen;
  • poboljšava opće stanje tijela.

Nabava sastojaka

Ako želite pripremiti kućni kruh s kestenom, trebate znati kada i kako pravilno zalijevati ovu biljku. Pravilno provedeno osposobljavanje određuje polovicu uspjeha cijele terapije u cjelini pa preporuke treba pažljivo razmotriti.

Ako su cvjetovi ili listovi potrebni za recept, onda se bere u proljeće, obično u svibnju, kada je cvjetanje tek počelo. Za čišćenje sirovina od onečišćenja, zadržavajući korisne tvari u njemu, morate ga isprati pod hladnom vodom i osušiti na papiru ili čistu krpu na tamnom mjestu. Preporuča se da se cvjetnjak osuši mjesec dana, s vremena na vrijeme miješajući ih da se spriječi stvaranje plijesni. Inače, nemoguće je koristiti suho cvijeće za liječenje proširenih vena.

Da biste sakupili zrnca konjskog kestena, morate pričekati do jeseni, ali posebno do trenutka kad će plodovi dobiti konačni zaobljeni oblik i početi sazrijeti. Nije potrebno sakupljati zrnaste zrnje, jer praktički nemaju potrebne tvari. Neki recepti zahtijevaju da očistite jezgre od zelene kore, a to je lako: ako je već napuknut, lako se uklanja ručno, a cijela ljuska može se ukloniti nožem.

Neki recept sadrže korištenje cijelog voća, drugi zahtijevaju njihovo mljevenje, stoga morate unaprijed odlučiti kakav ćete alat koristiti. Za mljevenje zrna od kestena, možete koristiti stroju za meso, i gušće željene konzistencije, potrebu ponoviti postupak više puta. Voće, kao i cvjetnice, trebaju sušenje, proces će biti slično.

Varikozne vene mogu se liječiti ne samo lišćem, cvatovima i konjskim kestenjastim jezgrama, au nekim se slučajevima koristi i kora ovog stabla.

Popularni recepti

Unatoč različitim raznovrsnim sredstvima tradicionalne medicine, u liječenju proširenih vena, mnogi se ljudi na prvo mjesto sjećaju konjskog kestena. Iz nje možete pripremiti razne droge - tinkture, dekocije, gelove, masti, oblike ili kupke, dok svaki alat neće popustiti drugima u popularnosti. Zbog ove raznolikosti, svaki pacijent će moći izabrati najprikladniji način liječenja za sebe.

Tinkture na kestenjima

Najpopularnija forma u liječenju proširenih vena je tinktura. Najlakši način za pripremu takvog lijeka je da ulijte oko 50 g nerafiniranog cjelovitog voća s alkoholom ili votkom. Dobivenu smjesu treba ulije u staklenu posudu, koja omotavaju gustu tamnu tkaninu i staviti na svoje mjesto, zaštićeno od sunčeve svjetlosti, za 14 dana. Nakon toga, tinktura se filtrira kroz sirup i odlazi u hladnjak. Nakon savjetovanja s specijalistom, uzmite lijek 15-20 kapi dvaput ili triput dnevno 3 tjedna ili mjesec dana. Ako je potrebno, ponovite terapijski tečaj koji trebate uzeti pauzu od tjedan dana.

Još jedna tinktura pripremljena je od smeđeg korita voća. Približno 50 g ovog sastojka treba sitno sjeckati i uliti s 0,5 litre votke ili alkohola. Rezultirajuća smjesa ulivena je u staklenu posudu i uklonjena u tamno suho mjesto tijekom 2 tjedna. Nakon tog vremena, tinktura se filtrira i ukloni u hladnjak. Liječenje uključuje korištenje 30 kapi lijeka, razrijeđeno u 30 ml vode tri puta dnevno.

Zadnji recept za tinkture uključuje korištenje suhih cvjetova. Da biste to učinili, sipajte 100 g sirovina s litrom votke ili alkohola, a zatim inzistirajte smjesu dva tjedna na tamnom hladnom mjestu. Tada se proizvod filtrira i konzumira 25-30 kapi tri puta dnevno prije jela. U početnim stadijima bolesti, dovoljno je trajati mjesec dana, ali za ozbiljnije probleme potrebno je dva mjeseca piti infuziju i napraviti stanku 30 dana.

Recepti za mast

Za vanjsku upotrebu, možete se pripremiti na mast na masti. To može biti povrće ili maslac, kao i neka eterična ulja ili vazelina. Proizvod treba čuvati u hladnjaku i koristiti 3-4 puta dnevno.

Najčešća mast je uključena u sastav 5 voća kestena u prahu i 5 žlica sušenih cvata. Dobivena smjesa treba uliti u 1/2 litru bilo kojeg biljnog ulja i kuhati u vodenoj kupelji dva sata. Zatim se morate hladiti i isušiti dobivenu mast, nakon čega se mora očistiti u hladnjaku sve dok se ne zamrzne.

Jednostavnije u pripremi znači neku vrstu vrhnja iz cvjetova. Potrebna količina sirovina mora se slomiti i pomiješati s istom količinom bilo kojeg ulja, a zatim ostaviti smjesu infuziju kroz nekoliko sati. Zatim se treba kuhati u vodenoj kupelji 2-3 sata, napuniti i staviti u hladnjak dok se ne zamrzne.

Za suzbijanje varikoziteti mogu kombinirati za pripravu mast, glavne komponente su kadulja (10 g), cvjetova akaciju (10 g), pelin (20 g) i smrvi u fini prah plodova kestena (30 g). Rezultirajuća smjesa treba pomiješati s žlicom škroba i 200 g ulja ili životinjskih masti. Nakon toga znači zagrijavana na parnoj kupelji tijekom 2-3 sata, uklonjena s vatre i ponovno doveden do vrenja nakon 12 sati. Zatim je završena mast filtrirana i ohlađena.

Za kupke se mogu koristiti masti, uz miješanje 40 g gotovog proizvoda u bazenu vruće vode. Spustiti noge dok voda ne bude topla.

Ostala sredstva

Kada se preporučuje varicoza koristiti sok od svježe pokošenih cvatova. Uzmite ga 1/2 čajna žličica 2-3 puta dnevno nakon jela. Osim toga, sok može ponekad podmazivati ​​najvažnija područja na nogama.

Zelena ljuštura ostavljena nakon čišćenja voća kestena konja također se može koristiti ako je potrebno liječiti varikozne vene. Da biste to učinili, punu šaku cijele oguliti treba sipati s litrom kuhane vode i kuhati preko srednje topline za 10-15 minuta. Nakon toga, juha treba ukloniti iz vatre i ostaviti stajati 24 sata. Uzmi lijek trebao bi biti 1 žlica prije odlaska u krevet.

Još jedna juha može se pripremiti tako da smo 5 g od masulja kroz mljevenje mesa i divlji kesten lišća, ulijte sirove čašu vode i kuha na vodenoj kupelji pola sata. Zagrijte filtar za juhu kroz gazu, ohladi i pustite volumen na 200 ml kuhane vode. Prvo, uzmite lijek jednom dnevno za 1 žlicu, zatim možete povećati broj prijema na 2-3, u odsutnosti nuspojava.

Pozitivne povratne informacije mogu se vidjeti na rezultatima korištenja komprimiranja konjskog kestena. Da bi se to učinilo, svježe cvjetnice su uzgajane u stanju žbuke i jednoliko se primjenjuju na zahvaćene dijelove nogu. Na vrhu sirovine, posebni papir se primjenjuje za kompresiju i u tom stanju ostaje preko noći.

Apoteka proizvoda

Osim narodnih recepata, ljekarne koje se izrađuju na temelju konjskog kestena mogu se koristiti za liječenje proširenih vena. Postoji nekoliko najpopularnijih alata:

  • tableta ili Aescin gela;
  • krema iz varikoze «Varicobooster»;
  • kapi "Aescuvasin solutio";
  • gel "Herbion Esculus";
  • gel "The King's Walk";
  • gel "Essaven";
  • tablete "Esflazid";
  • krem ili gel "Venitan" itd.

Prije uporabe bilo kojeg lijeka, kao kod narodnih recepata, trebate se posavjetovati sa specijalistom. On će analizirati karakteristike organizma u svakom pojedinom slučaju i pomoći odabrati najprikladniji tretman. Također ne zaboravite da svaki lijek ima kontraindikacije koje morate razmotriti prije kupnje.

Kestenov konj

Naziv na latinskom: Aesculus hippocastanum

sinonimi: žira, divlje kestenje, giht, svinjski kesten

  • Liječenje bolesti
  • kontraindikacije
  • recepti
  • Recenzije
  • Liječnički savjet
Konjska kestena poznata je više kao ukrasna biljka. Ipak, povijest njegove uporabe u svakodnevnom životu i medicinskoj svrsi je dosta bogata. Konjska kestena je korištena za proizvodnju škroba, acetona i gljiva s moljom.

Za medicinske svrhe, konjska kesten je korišten kao lijek za varikozne vene. U tu svrhu korištena je konjska kestena kora.

U kusture Konj kestena ostavio je mnoge tragove kao simbol, uključen u ruke i druge simbole različitih južnih gradova, gdje je bio najčešći.

Liječenje bolesti

Konjska kesten služi za liječenje sljedećih bolesti:

kontraindikacije

Prijem je kontraindiciran za:

Recepti 1

Konj kestena - s hipertenzijom, hemoroidima, varikoznim vena, za smanjenje protrombina u krvi

50 grama finog nasjeckanog voća uliti 0,5 litara votke, inzistirati 7 dana na tamnom mjestu, povremeno mucanja, soja. Uzmi 5-10 kapi 3 puta dnevno. Tečaj je 2 tjedna.

S hemoroidima

Uzmite 1 žličicu sjeckane kore i plodova, ulijte 1 šalicu kipuće vode, pecite 30 minuta na parnoj kupelji, iscijedite. Uzmite 1 žlicu 3 puta dnevno.

Medicinski kvas

S akumulacijom radionuklida i soli u tijelu

15-20 kesten voće, prepolovljena, sipati 3 litre prokuhane vode ostuzhennoy, dodati 1 šalice šećera i 1/2 šalice sirutke (ili kiselo kremu od kvasca), tvrde 2 tjedna. Uzmite 1 čašu 1 puta dnevno.

U kroničnom sinusitu

Zagrijte voće 1 dan u vodi kako bi se omekšalo, a zatim izrezali trake (po veličini nosnica) i položili ih u obje nosnice. Kada gnoj počinje ići, dobro je otpuhati nos i ponovno postaviti trake, a time i 5-6 puta. Nakon što se maksilarni sinusi izbrišu, bol će proći. Nakon postupka, nosna sluznica treba podmazivati ​​s ricinusovim uljem. Obično sinusitis prolazi nakon 3 dana takvog liječenja.

S hemoroidima, varikoznim žilama

Grind voće u stanje praha. 2 žličice praha uliti 150 grama kipuće vode, inzistirati 15 minuta, odvod. Uzmite 1 šalicu 3 puta dnevno.

tinktura

Izvana. Uz radikulitis, taloženje soli, upalu mišića, bol u zglobovima

Plodovi kestena rotirati kroz meso mljevenja. Napunite staklenu bočicu s 1/3 dobivene smjese, sipajte votku ispod vrata, čvrsto zatvorite. Inzistirati na tamnom mjestu 7 dana, povremeno mucajući, naprezati. Izbacite bolne mrlje 2-3 puta dnevno.

Kupke za noge

S varikoznim venama

50 grama drobljenog voća uliti 1 litru kipuće vode, pirjati preko male topline 30 minuta, inzistirati 30 minuta, odvod. Stavite juhu u kantu i spustite noge, dok zalijepite zahvaćeno područje unutar 10-15 minuta. Provedite postupak 1-2 puta dnevno.

Varikozne vene, tromboflebitis, vene noge, poremećaja cirkulacije periferne krvi, upale bez krvarenja hemoroida

5 grama drobljenog voća uliti 1 šalicu kipuće vode, pirjati s slaba kuhati za 15 minuta, inzistirati 1 sat, soj. Uzmite 1 žlicu 3 puta dnevno.

na leukemiji, tumoru mozga

1 žlica sjeckani cvijeće sipati 200 grama vode, donijeti kuhati, inzistirati na termos za 8 sati, odvod. Pijte tijekom dana u malim obrocima.

S hipertenzijom, aterosklerozom, trombozom

2 žlice sjeckanog cvijeća uliti 0,5 litara kipuće vode u termos, inzistirati sve dok se hlađenje, odvod. Piti tijekom dana sve infuzije, u malim obrocima.

S fibroznim mastopatijom

7 žlice sjeckanog cvijeća sipati 1 litru vode, donijeti kuhati, ali nemojte kuhati, ukloniti iz vrućine, zamotati, ostaviti da ulijeva noć, odvod. Pijte u malim gutljajima tijekom dana.

Za uklanjanje žuči

10 grama zdrobljenog cvijeta sipati 1 šalicu kipuće vode, kuhati 30 minuta, inzistirati sve do hlađenja, odvod. Pritisnite, unesite glasnoću izvorniku. Uzmite 1 žlicu 2-3 puta dnevno, nakon jela.

tinktura

S hemoroidima, hipertenzijom, varikoznim žilama. Tinktura pomaže ojačati zidove kapilara i vene, sprječava trombozu i pomaže resorpciji već formiranih krvnih ugrušaka u krvnim žilama

1 dio zdrobljenog cvijeta sipa 10 dijelova votke (ili 5 dijelova alkohola). Inzistirati 3 tjedna na tamnom mjestu, povremeno tresti, odvod. Uzmi 3 puta dnevno za 40 kapi (može se razrijediti u vodi). Tečaj - 1 mjesec.

Tinktura za mljevenje

Uz artritis, giht, taloženje soli

1 žlica nasjeckanog cvjetova sipati 0,5 litre votke, inzistirati 2 tjedna na tamnom mjestu, povremeno trese, soja. Isperite s tinkturnim bolnim mjestima 1-3 puta dnevno.

Recenzije

Valentinovo

Pozdrav, Julia Evgenievna.

04.07.16 Vera

Pozdrav, Julia Evgenievna!

08.04.16 Vera

Yuliya Evgenevna, hvala!

Zbirka bilja koje prihvaćam. Bolje je stanje zdravlja, pušenje na rukama spava, pomast na temelju kestena je pomogla.

12.08.15 Ljubav

Hvala na recept krema. Učinio sam prema vašem savjetu, za vene, na svinjetinu i cvjetove kestena. Vrlo zadovoljan, ublažava bol. Došlo je do olakšanja i trajan rezultat.

09/06/10 Raisa Astafievna

Dugo koristiti svoje bilja :. kesten, čičak, zimzelena, verbena, thoroughwax, fireweed, Clematis, orthosiphon, pljuska, eyebright itd ja - Rane invaliditetom buket Imam puno. Zahvaljujući ovim biljem, izbacila sam varikozne vene, normalizirala razinu šećera u krvi, zaboravila na čir na želucu, a tlak sada rijetko smeta. Preporučujem svojim rođacima i prijateljima. A vaše osoblje je vrlo prijateljski, želim komunicirati s njima. Hvala vam puno!

Liječnički savjet

26.05.1986. Elena

Ja sam sa žilnim problema samo na desnoj nozi, a nedavno je došlo do pomaka u potkoljenicama i sada je dva mjeseca liječi premazati posebnim masti stelantin, Primat, 5 tableta premazani i liatonom ali mala pomoć tek nedavno počela piti esencije japanske Sophora možete učiniti nešto drugo savjetovati biljke i onda ne mogu hodati normalno boli jako puno Ne mogu spavati noću povlačenjem

Imate trofični ulkus donje noge, što je općenito teško nositi.

Ravnomjerno isjeckajte travu i voće na 2-3 mm, korijenje do 3-5 mm. - na početku mehanički do malih komada, zatim na aparat za kavu; ravnomjerno miješati. Trava bez doze treba uzeti sa žlicom.

- 1 tbsp. pomiješajte jednu satu 300,0 ml hladne pitke vode i zatim pustite da kuhate. Nalazite se na niskoj toplini ili kipućoj vodenoj kupelji, ispod poklopca, 15 minuta. Izvadite i inzistirajte na sat. Procijedite, iscijedite, dodajte do 300,0 ml. Pijte 100.0 ml 3 puta dnevno, prije jela. Tečaj 2 mjeseca, promjena bilja.

2.1 Mast iz cvjetova arnica.

Rastopiti 300,0 grama masnoće crijeva svinjskog mesa, stavi se 3-4 grama. žlice sušenih arnica cvijeća, pomiješajte. Stajati u pećnici na 75 stupnjeva sat vremena. Neka se ohladi, ne filtrirajte, pohranite u hladnjaku. Nanesite dva puta dnevno nakon kirurškog zahvata.

Ravnomjerno zdrobite sirovine do 2-3 mm. Uzmite svaku 1 žlicu. i također ravnomjerno promiješati.

- 2 žlice smjesu se doda 400,0 ml. hladnu pitku vodu na jedan sat, dovesti do kuhanja. Ulijte na laganu vrućinu ili kipuću vodenu kupelj ispod poklopca 15 minuta, inzistirajte na sat. Procijediti, stisnuti, dodati do 400,0 ml.

Broj biljaka je zadan u žličicama. Koristite za kompresije 2-3 puta dnevno. Kolegij 3 tjedna, pauza i ponavljanje.

3. Rectal svijeće Polyoxidonium. Postavite noću, naravno 10 svijeća.

USPJEH i brzo liječenje!

05/25/18 Yury

Julia Evgenievna, dobro poslijepodne! Nedavno sam vam postavio pitanje i dobio odgovor. Sad se tretira sa biljem prema vašem savjetu. Ako je moguće, želio bih vas pitati o varikoznim žilama na mojim nogama. Postoje li neke biljke koje mogu pomoći ovom problemu? Na jednoj su nozi vrlo vidljive vene, ističu se, a ispod, neposredno iznad gležnjeva, čak i nekoliko nadutih mekih čunjeva (oni se još spajaju i dobiva se neugodan pogled). I mnogi plavi vaskularni couperose). Tablete za venecijane (detraleks i tako dalje) ne pomažu. Činjenica je da nemam pritužbi na vene, osim za njihovu estetsku pojavu. Nema boli, nema oteklina, gravitacija, itd. - ništa nije prisutno. Postoji samo oticanje vena, čunjeva i plavoće od kupperoze. Liječnici kažu da pilule-venotonics pomažu kod boli, težine, otekline, čireva i tako dalje. I samo je to da neće pomoći s varikoznim žilama. Možda to možete podnijeti uz pomoć biljaka i pomasti? Čekat ću vaš odgovor. Hvala puno unaprijed! Sitnikov Jurij

Jasno je da imate proširene vene! Nije riječ o estetici, već riziku od krvnih ugrušaka s odvajanjem i blokiranjem grane plućne arterije!

Stoga će biljke imati samo pomoćni učinak, razrjeđivanje krvi.

Morate ovo ozbiljno shvatiti, konzultirati se s flebologom; Nosite protuupalnu kompresijsku koljena ili noge.

U svojoj zbirci dodajte 2 žlice. Donnica i 1 st.l. plodovi konjskog kestena; ili kapati u svaku posluživanje infuzije od 20 kapi Eskusan.

I pričekajmo potpuno iscjeljenje pukotine.

DOBRA LUKA i prije komunikacije!

05/10/18 Natalya

Pozdrav, Julia Evgenvna.Spasibo za odgovor o mojoj mamy.Obyazatelno će staviti na svoj rekomendatsiy.Mozhet me i.Mne 41 pomoći imam hipotireozu 6 godina, prihvaćam eutiroks 50mkg.V rezultat dugog nedijagnosticirane hipotireoza sam imala hormonalni Zboj na ginekologije endometrioz.Byla fibrom i podvrgnut operaciji uklanjanja fibroids od 3 sohroneniem matki.Posle operacije bio je medikamentozno liječenje Lyukrin skladište i hormonalne Mirena zavojnica, koji je stajao 3 godine.Nakon uklanjanja spirale je sve dobre razdoblja su p Gular, endometrij je normalno, jedan mali fibrom (1 cm), koji nije rastao. Prije pola godine ciklus je počeo lutati. Rezultat ultrazvuka (10-dnevni ciklus), endometrija je ravna, 1,7 mm. Pravo jajnika 2,73 cm3 (bez folikula), lijevo -7.14 cm3 jedinica folikul 13 mm, 10x10 mm fibroids, grlića maternice 10x13 mm cista. Sve ostalo je normalno. Liječnik ultrazvuka rekao je da je sve u redu. Ali sljedeća menstruacija nije dolazila. Vrhunac je započeo sa svim posljedicama koje su uslijedile - snažne plime, nesanicu i depresiju. Liječnici su dodijelili sintetičke hormone, ali sam odbio. Forte počeo piti Semidonu temelju tsemifugi i otišao na sjednicama hirudotherapy. Nakon hirudoterapije, prošao sam normalno razdoblja dvaput i opet sam otišao na ultrazvuk. Nakon prvog ultrazvuka bilo je 4 mjeseca. Do rezultat napao ultrazvuk (10 dan ciklusa) -endometry 4mm homogena ehostruktury, neujednačena vanjski oblik adenomioza) pravo na jajnicima u istom stanju, ali s jednom folikula 3,2mm (zabilježene proteklih nekoliko ultrazvuk folikula), lijevo jajnika 16,1 cm3, cistično obrazovanje 27h24h26mm s jedinstvenim sadržajem (folikularna cista). Sve ostalo je nepromijenjeno. Samo otkrio difuzno fibrotsistoadenomatoz napustio 3,8h3,2mm dojke (kada se ne zna). Limfni čvorovi su normalni. Semidona mi je dobro pomogla, sve dok se ne počne topline. Međutim, mislim da je počela boljeti od vene u nogah.Mozhet li mi pomoći da normaliziraju svoje hormonalne bilja. Može li mi savjetovati bilje da biste dobili osloboditi od valunga i zadržati svoju kožu u dobrom stanju, ne dryahlet.Inogda imam jak umor. Također imam retikularnu varikozu nakon trudnoće i slabih kapilara. Tijekom prvih snažnih plima, kapilare na licu i nogama su skliznute. Pomognite mi da ih jačam. Potopljeni kapilari više nisu obnovljivi proces? Vodim zdrav stil života, jedem pravu. Mogu li pojesti proizvode od soje s hipotireozom? Hvala unaprijed.

Dobar dan, Natasha!

Počnimo s testom TTG, T4 sv i antitijela na TPO. Oni, na prvom mjestu, mogu biti uzrok neuspjeha unatoč primjeni tiroksina.

Ravnomjerno isjeckajte travu i voće na 2-3 mm, korijenje do 3-5 mm. - na početku mehanički do malih komada, zatim na aparat za kavu; ravnomjerno miješati. Trava bez doze treba uzeti sa žlicom.

- 1 tbsp. pomiješajte jednu satu 300,0 ml hladne pitke vode i zatim pustite da kuhate. Nalazite se na niskoj toplini ili kipućoj vodenoj kupelji, ispod poklopca, 15 minuta. Izvadite i inzistirajte na sat. Procijedite, iscijedite, dodajte do 300,0 ml. Pijte 100.0 ml 3 puta dnevno, prije jela. Tečaj 2 mjeseca, promjena bilja.

Pogotovo da se uključe u phytoestrogens nije potrebno izbjeći rast fibroida, ali proizvodi soje mogu i trebaju biti; periodički koristite i matičnu mliječ, pelud i pergu, izvana i iznutra.

Prsa i cista. Bilje s jodom se dobro nositi s ovim problemom. Ali ne možete zbog thyroxina, koristiti dyufaston ili vaginalni vaginalni, a gel je teško na prsima.

Kapilare su pune krvi. Ako puknu, vidjet ćete modricu. Brzo ukloniti to će pomoći tinkturu Arnica planine, ili badyaga (riječna spužva)

Nosite anti-varikozno donje rublje, vježbajte gimnastiku; a kapilare lica tretiraju se s kockama leda iz brzo zamrznute infuzijske biljke:

Uzmite jednaku, mljeveno, kuhajte standardnu ​​infuziju od 1 žlica. smjese do 200,0 ml vode. Procijediti i zamrznuti.

Čekam te s hormonima, DOBRO LUKE!

05/10/18 Angela

Dobro došli! Pomozite razumjeti! Moj muž ima 38 godina stalne žgaravice. Stolica je tekućina. zatim zatvor, i često vrlo lagano. hemorrhoidi krvavim unutarnjim i varikoznim žilama. Česti prehlade. Posljednji put tretira se prije godinu dana, istraživanja otkrila su holikobakter. propisati antibiotike i stvari. Dok se sve liječilo odmah nakon liječenja žgaravice vraćeno, daljnja terapija je rečeno da postoji problem s jetrom i bez korisnog kolesterola, odbijena. O gemoriji savjetuje rad. ali se boji da neće biti nikakvog smisla. što su testovi i testovi potrebni da biste mu mogli propisati biljni tretman?

Postoje pitanja na probavu. Žgaravica je uzrokovana kao povišena razina klorovodične kiseline, i lijevanja u želudac žuči iz duodenuma. Lagana stolica uzrokuje stagnaciju žuči, ali što je rezultat spazme GVP-a ili smanjenog tonusa?

Nadajmo se samoregulacije i započnimo s pravom i redovitom prehranom, jedući istodobno, uklanjajući masnu i prženu hranu. Dodajte na ovo

1. Propolis, otopina alkohola. Pomaže imunitetu, sprječava rast i reprodukciju bakterije Helicobacter pylori, uništava putrefaktivnu mikroflora. Pijte prema uputama proizvođača za 2-3 tjedna; uzeti pauzu 2 tjedna i ponoviti.

Ravnomjerno isjeckajte travu i voće na 2-3 mm, korijenje do 3-5 mm. - na početku mehanički do malih komada, zatim na aparat za kavu; ravnomjerno miješati. Trava bez doze treba uzeti sa žlicom.

- 1 tbsp. pomiješajte jednu satu 300,0 ml hladne pitke vode i zatim pustite da kuhate. Nalazite se na niskoj toplini ili kipućoj vodenoj kupelji, ispod poklopca, 15 minuta. Izvadite i inzistirajte na sat. Procijedite, iscijedite, dodajte do 300,0 ml. Pijte 100.0 ml 3 puta dnevno, prije jela. Tečaj 2 mjeseca.

3. Hemoroidi. Nemojte dopustiti zatvor, s pojavom crvene krvi dodaj zbirku od 1 žlica. Derbennika djevica, ili Shepherdova torba. Ojačati ton vene

svakodnevno opterećenje na telećim mišićima; posjetite phlebologist.

Kada pogoršavate, stavite neo-anusole ili Relief Ultra ili Proctosan svijeće.

10.05.18 Oksana

Dobro došli! Otkrio sam na internetu takav recept za liječenje eritermije (polikemija). Želio bih znati svoje mišljenje o sastavu.

Reći ću samo jedan, zbirka je velika.

Polititemia, ova bolest ipak ima tumorsku prirodu. Dakle, trava je potrebna.

Ja bih uzimao kao osnova mali Barvinok, ali samo u kombinaciji s donjanskim lijekom:

-1 tsp slomljena trava sipati 200,0 ml kipuće vode, inzistirati 20 minuta, odvod. Pijte 1 žlicu 3 puta dnevno 15 minuta prije jela. Tečaj 1 mjesec, kontrola krvi.

Ravnomjerno isjeckajte travu i voće na 2-3 mm, korijenje do 3-5 mm. - na početku mehanički do malih komada, zatim na aparat za kavu; ravnomjerno miješati. Trava bez doze treba uzeti sa žlicom.

- 1 tbsp. pomiješajte jednu satu 300,0 ml hladne pitke vode i zatim pustite da kuhate. Nalazite se na niskoj toplini ili kipućoj vodenoj kupelji, ispod poklopca, 15 minuta. Izvadite i inzistirajte na sat. Procijedite, iscijedite, dodajte do 300,0 ml. Pijte 100,0 ml 3 puta dnevno, 30 minuta prije jela. Tečaj 2 mjeseca.

Kontrola krvi nakon 1 mjeseca od početka uzimanja bilo kojeg bilja.

USPJEH i hvala na pitanju!

05/09/18 [email protected]

"Je li ovo recept? Brojke nakon imena su broj desertnih žlica? Što učiniti s njom, pripremiti, insistirati ili nešto drugo? Hvala!

Da, to je recept. Ispričavam se, radim bez urednika!

Ravnomjerno isjeckajte travu i voće na 2-3 mm, korijenje do 3-5 mm. - na početku mehanički do malih komada, zatim na aparat za kavu; ravnomjerno miješati. Trava bez doze treba uzeti sa žlicom.

- 1 tbsp. pomiješajte jednu satu 300,0 ml hladne pitke vode i zatim pustite da kuhate. Nalazite se na niskoj toplini ili kipućoj vodenoj kupelji, ispod poklopca, 15 minuta. Izvadite i inzistirajte na sat. Procijedite, iscijedite, dodajte do 300,0 ml. Pijte 100.0 ml 3 puta dnevno, prije jela. Tečaj 2 mjeseca, promjena bilja.

DOBRO LUKE i prije veze, Artem!

05/06/18 Nadam se

Dobro došli! Mužu moje sestre dijagnosticirana je lezija fokalne jetre s cirozom i trombozom vrata vena. Operacija se više ne može obaviti i kemoterapija također nije propisana. Preporučena je samo simptomatska terapija. Mogu li piti Chagin tinkturu ovom dijagnozom?

Tinktura Chaga, kao jak antitumorski agent, možete piti. Ali imajte na umu da je, s pojavom oteklina, moguće u ovom stanju, Chagu je bolje odustati.

Tromboza portalne vene je opasna, krv se mora razrijediti. Uzimajući u obzir osnovnu bolest, popijte zbirku ovih biljaka:

Ravnomjerno isjeckajte travu i voće na 2-3 mm, korijenje do 3-5 mm. - na početku mehanički do malih komada, zatim na aparat za kavu; ravnomjerno miješati. Trava bez doze treba uzeti sa žlicom.

- 1 tbsp. pomiješajte jednu satu 300,0 ml hladne pitke vode i zatim pustite da kuhate. Nalazite se na niskoj toplini ili kipućoj vodenoj kupelji, ispod poklopca, 15 minuta. Izvadite i inzistirajte na sat. Procijedite, iscijedite, dodajte do 300,0 ml. Pijte 100.0 ml 3 puta dnevno, prije jela. Tečaj 2 mjeseca.

Mislim da stanje vašeg rođaka zahtijeva stalno praćenje i kontrolu osnovnih funkcija jetre (AST, AF, kreatinin, bilirubin, UAC)

USPJEH i primijeniti u bilo kojem trenutku!

04/26/18 Natalya

Pozdrav, Julia Evgenievna. Moja majka ima 64 godine. prije 7 godina je skinula jednu dojku, što je dijagnosticiran onkologije „Zajedno s grudi i limfni čvorovi uklonjena u pazuhu vpadine.Seychas moja majka jako dobro, ona redovito proveryaetsya.Isklyuchenie -. buja ruku, uglavnom kad se radi o Mislim da je to zbog nedostatka limfnih čvorova.. I tako moja majka nema problema s zdravljem, ona je vrlo aktivna osoba za njezinu dob, možda moţete pomoći mojoj mami.

Ja ću pomoći sa zadovoljstvom, Natalia. Razlog takvom edemu je odsutnost limfnih čvorova, limfnih čvorova. Tamo se limfe nakupljaju i postupno nestaju iz tijela.

1.Zakazhite, ili kupiti poseban rukav. Za nošenje je neophodno neprekidno, analogno je komprimiranom platnu kod varika.

I, baš kao i kod varikoznih vena, mama mora obaviti vježbe kako bi raspršila limfe.

2. Prikupljanje bilja također će smanjiti oticanje:

Ravnomjerno isjeckajte travu i voće na 2-3 mm, korijenje do 3-5 mm. - na početku mehanički do malih komada, zatim na aparat za kavu; ravnomjerno miješati. Trava bez doze treba uzeti sa žlicom.

- 1 tbsp. pomiješajte jednu satu 300,0 ml hladne pitke vode i zatim pustite da kuhate. Nalazite se na niskoj toplini ili kipućoj vodenoj kupelji, ispod poklopca, 15 minuta. Izvadite i inzistirajte na sat. Procijedite, iscijedite, dodajte do 300,0 ml. Pijte 100.0 ml 3 puta dnevno, prije jela. Tečaj 2 mjeseca, promjena bilja.

USPJEH i sve najbolje! Molim te!

Irina, 04/26/18

Pozdrav, moje ime je Irina, imam 34 godine. U ožujku je ginekološki pregled otkrio polip. Zaključak ultrazvuka je polip cervikalnog kanala 25 x 17 mm. Jajnici bez mogućnosti. (Prije pola godine bila na pregledu, ginikologa polip nije bilo).. također imam pupčanu kilu, je formirana nakon Drugog rodov.Rekomenduyut HIR. Vrlo sam razdražljiva i nervozna. Imam 4 djece mlađe od 2 godine. 1,5 mjeseci. natrag ekskomunirano. Reci mi što da u mom slučaju.

Mislio sam i odlučio se pridružiti kirurgu. Morate se pripremiti za operaciju. Ti si divna majka mnoge djece, pa odvedeš svoju djecu, a ti ćeš ih uhvatiti u ruci, usprkos zabranama. Podizanje tjelesne težine, čak i takav izvorni i voljeni, jednom će vas dovesti do operativnog stola - kila će se ozlijediti. I ovo je vrlo bolno i vrlo opasno.

Slušajte kirurga, ali u međuvremenu zatvori pupak s bakrenim poklopcem i prekrižite ga gipsom.

Uklonite samo akutnom potrebom da operete područje pupka. polip velik. Već sprječava odljevi krvi tijekom menstruacije i ometa protok spermija, ako namjeravate još zatrudnjeti.

Izlaz mora biti izbrisan.

Možemo pokušati ukloniti ga konzervativno, ali nema jamstva.

1. Prikupljanje bilja za piće

2 Bilje za navodnjavanje

-2 žlice Izmiješajte zdrobljeni korijen korijena riže i ulijte 400,0 ml vode za piće, pustite na paru i ulijte u termos 4 sata.

Ocijedite. soj i koristiti za navodnjavanje od prvog suhog dana do 15 dc, barem 10. Ponovite u sljedećem ciklusu.

2.1. Postupak je završiti s 100 mg ujutro, stavljajući kapsulu duboko u vaginu. Ne više od 8 puta mjesečno, od 16 do 23 d.c.

I pod KONDICIONOM da debljina endometrija nije veća od 10 mm

Praćenje stanja polipa točno nakon 1 mjeseca kontinuirane terapije,

Zadrži me pošta!

26.04.18. Elena

Dušo, Julia Evgenevna, hvala! Imam 33 godine. Obraćam vam se sa zahtjevom za pomoć ili pomoć pri liječenju proširenih vena malog bazena. Vrlo teška bol u donjem dijelu trbuha, podsjeća na "ginekološki". Nazvat ću ih na taj način, mislim da ćete razumjeti. Bolovi su praktične konstante, jednostavno iscrpljujuće, ponekad toliko jake da se daju nogama, na donji dio leđa. Ponekad malo oslabi, obično ujutro, nakon što je u lažnom položaju, to se događa nekoliko dana bol je podnošljiv. No češće, oko sat vremena, kako stojim, možete se penjati na zidove boli. Povećajte nakon odmrzavanja. Već je umoran. Naime, ginekolog je uzimala detralex 1.5 mjeseci, ali, nažalost, nije bilo rezultata. Detraleks ruski napravio je, prema nekolicini ljudi, pomoć. Prije tjedan dana prebacio sam se na phlebodia 600. Iznimno se nadam biljnim tretmanima. Pročitajte recenzije, mnoga pomoć da se nosite s varikoznim žilama. Ponovljeno ispitivano, nije otkrivena ginekološka patologija, nije otkrivena STI. Želim opisati još jedan problem s mokraćnim mjehurom, vjerojatno uzrokovanim varikoznim žilama. Ako se "ginekološki" bolovi ponekad otpuštaju, onda je bol u mokraći konstantan, vrlo jak. Osjećaj da želim ići na zahod, također ne prolazi, i pojavljuje se negdje u vratu mokraće, ili u uretru. Rijetko, ali još uvijek se događa, postoje imperativne poticaje, osjećaj da je mokraćovina puna, ali zapravo ne postoji. Zbog čestih izleta na WC, smanjen je volumen urina. Kad mokri, bol, ne mogu ni opisati što, kao da lomit u uretru, u perineumu, u samom mokraćovodu u isto vrijeme. U prvih nekoliko minuta nakon urinacije, bol u mokraćnom traktu se povećava. Neprekidno probija obje igle u pubis i na perineumu. Nemoguće je živjeti, to je dan i noć, nemoguće je naći mjesto za spavanje. I to je sve to 8 godina s početkom sve dobre sve vrste analiza urina, usjeva. Cistoskopija još uvijek pokazuje upalu u području trokuta. Neki urolozi dijagnozom - intersticijski cistitis, hiperaktivan mjehur, a drugi je rekao nema IC, napisao je kronični cistitis, ponekad posebno cystauchenitis, drugi je reći urološki patologija nije, tražiti nešto drugo. Popio sam hrpu antibiotika, infuzija kolargoluma nije bila dano. To je samo pogoršalo. Neki liječnici propisuju antibiotike, drugi kažu da nema razloga, budući da su testovi normalni. Zbog proširenih vena, ili svejedno postoji zasebna upala u submukoznom i mišićnom sloju mokraće, nije jasno. ali

simptomi IC su jasni. Savjetovati nešto i za liječenje cistitisa. Stvarno se radujem vašoj pomoći. Mnogo hvala unaprijed.

Slažem se! Ali nemate vrlo tipične bolove za BPDC, čini se da postoji tromboflebitis. Mislim da treba hitno razjasniti ultrazvuk malih zdjeličnih posuda.

U međuvremenu, takve će vam mjere pomoći:

1. Anti-varikozne tajice - stalno trošenje

2. Jutarnji jogging ili trčanje na licu mjesta; bicikl za vježbanje. To je strogo i nužno!

Ali u odsutnosti venske tromboze

3. Dodajte tinkturu Kirkzon Lomonosidae u Flebodiju

1 tsp sjeckani bilje natočite 150.0 ml votke, inzistirajte 7 dana na tamnom mjestu, povremeno mu se trese, odvodite. Pijte 20 kapi 3 puta dnevno. Tečaj - 3 tjedna.

4. Rektalni supozitoriji troxevasina naizmjence s sjedećim kupeljima:

5. Sjedeći kade

-50,0 grama sjeckanog bilja za 0,5 litara strme kipuće vode u termos, inzistiraju na 4 sata i naprezanje. Ulijte zdjelicu vodom 36-037 stupnjeva i sjesti 15 minuta.

6. Prikupljanje bilja za piće

Ravnomjerno isjeckajte travu i voće na 2-3 mm, korijenje do 3-5 mm. - na početku mehanički do malih komada, zatim na aparat za kavu; ravnomjerno miješati. Trava bez doze treba uzeti sa žlicom.

- 1 tbsp. pomiješajte jednu satu 300,0 ml hladne pitke vode i zatim pustite da kuhate. Nalazite se na niskoj toplini ili kipućoj vodenoj kupelji, ispod poklopca, 15 minuta. Izvadite i inzistirajte na sat. Procijedite, iscijedite, dodajte do 300,0 ml. Pijte 100.0 ml 3 puta dnevno, prije jela. Tečaj 1-1,5 mjeseci, mijenjanje bilja.

DOBRA UŽITAK za nas, čekam prve rezultate!

04/26/18 Tatʹâna

Dobar dan imam 29 godina, imam veliki polip u maternici, još nisam rođen, molim vas, savjetujte mi se mogu li uzeti Tinkturu Crvene četke za liječenje ili je to opasno?

Imate polip u maternici. Zatim je ovo poseban slučaj endometrijske hiperplazije.

To se događa kao rezultat hormonalnih poremećaja. Potrebno je staviti u red estradiola, progesterona. Njihov se normalni omjer određuje pomoću FSH: LH = 2 (u prosjeku)

Tinktura korijena Crvene četke stimulira rad mnogih endokrinih žlijezda.

No, s endometrijskim polipom, nužna je tinktura goveđeg maternice i zbirka bilja:

- 50,0 grama listova goveđeg maternice, bez drobljenja, sipati 500,0 ml kvalitetne votke, inzistirati na 3 tjedna u tamnom mjestu, povremeno mućkajući. Procijedite, ispružiš. Pijte 25 kapi tri puta dnevno, prije jela.

Ravnomjerno isjeckajte travu i voće na 2-3 mm, korijenje do 3-5 mm. - na početku mehanički do malih komada, zatim na aparat za kavu; ravnomjerno miješati. Trava bez doze treba uzeti sa žlicom.

- 1 tbsp. pomiješajte jednu satu 300,0 ml hladne pitke vode i zatim pustite da kuhate. Nalazite se na niskoj toplini ili kipućoj vodenoj kupelji, ispod poklopca, 15 minuta. Izvadite i inzistirajte na sat. Procijedite, iscijedite, dodajte do 300,0 ml. Pijte 100.0 ml 3 puta dnevno, prije jela. Tečaj 2 mjeseca, promjena bilja.

1 tbsp. smjesu se doda 400,0 ml. vodu, kuhajte, kuhajte na laganoj vatri 15 minuta, inzistirajte 30-40 minuta. Procijediti, stisnuti, dodati do 400,0 ml. Za navodnjavanje potrebno je 150,0 ml tople otopine. Dopisati po svim pravilima, punjenje otopine štrcaljkom ili gumenom kruškom volumena 200,0 ml. Lezite u kadi, bacajte noge na stranu (u pozi žene u porodu) i uđite u otopinu u dijelovima, držeći svaki za 1-2 minuta. Na kraju postupka, potopite vatu od pamučne gaze i stavite je preko noći.

Navodnjavanje obavlja od prvog suhog dana ciklusa, 10-12 puta i ponovite sljedeći mjesec.

Nadam se za dobre rezultate, ali pod uvjetom da se hormoni, uključujući štitnjaču, stavljaju u red.

25.04.18 Irina

Dragi Julia E.! Budući da sam napisao sam promijenio moje prehrane, ispiranje crijeva oprati crijeva, navodnjavanje, piti biljni čaj, počeo da se bavi sportom, navodi se u najnovijem analizu hormonalni pozadinu u načinu PMS nestao 2 godine kao uklonjenog mioma.Nesmotrya pozitivan results- niska progesteron.Posovetuyte molimo marihuane, koji bi podigli ego.Zaranee zahvalan IrinaZdravstvuyte Irinu!

Postavili ste pitanje:

Draga Julia Evgenievna!

Mislim da će predloženi bromokriptin pomoći smanjiti prolaktin - liječnik je također rekao da bi mogao smanjiti tablete, ali nije ništa pripisao.

Rekao je da se posavjetuje s određenim liječnikom koji može dobro pronaći fibroide. Koliko liječnika - toliko mnogo mišljenja. Nije se povećavao 3 godine - 1,8 mm. Mogu vam pomoći različiti kratkoročni lijekovi - čaj, kojeg pijem, kapsule Vitex svetog, bijela imela.

-Prije mjesečnog trljanja prirodna krema progesterona na trbuhu, vratu, licu - ublažava živčanu napetost.

Moja majka puno različitih biljaka i čajeva - to nudi, ali Borovoy iz maternice u donjem dijelu trbuha boljela - može raditi tinkturu, te će morati nastaviti uzimati, ali bol ga je spriječila da rade.

- Nakon tinkture korijena palače mliječne masti tjedan dana kasnije s glavom nekako nije bilo dobro. Prestala sam je uzimati.

-Nakon primanja Crvene četke nisam osjetila ništa loše.

-Uzeo sam rafinirani kerozin. Nakon nekoliko tjedana nisam mogao misliti - prestala sam.

- Trebalo je dugo vremena da se dim, prašak, oprana vodom.

- Uzeo sam vodikov peroksid, a zatim natrij.

- Uzeo sam prirodni izvor jodnih algi. Nakon nekog vremena gruda mi se osjetila u grlu - zaustavila se.

-Također je napunjena soda, mokraćom, travom.

Upotrijebljene svijeće s morskom bujicom, propolom, tukofitomolom i svijećama ASD. Možda sve to ne dopušta da mioma raste. Umoran od svega ovoga! Ali nije se riješila fibroida.

Jedan je ginekolog rekao da još nije rodila - ne može biti pitanje operacije - invazija maternice je opasna za trudnoću. erozija je već jednom izliječila obrisak luka, kada je muž bio zaštićen. I sad opet razmišljamo o djetetu - erozija je nastavljena. Očito iz virusa svoga muža.

Da, moja mama je također imala pm, ali bez ambulante. Prošao je nakon drugog rođenja.

Majka mi je savjetovala da trlja Todikampa na trbuhu.

Ima mnogo različitih tinktura i bilja. Sada liječi fibroadenoma mliječne žlijezde s infuzijama McLeary-a, kapima kapanja i komadićima za noć. Ovo stablo raste na našim područjima. I pije i ljekovite čajeve na bilju.

Možda bi mi to odgovaralo od bilja?

-U vrtu raste Badan, američki Lakonos, čistoća, pročišćena ljubičasta, menta, Melissa, hmelj, Echinacea, Nasturtium i još mnogo toga. Moja je majka već pripremila.

- suhe bundeve i krastavaca

A kakav biste hormonski tretman predložili u mom slučaju?

S ljubaznim željama.

Irochka, dobro poslijepodne!

Tvoja majka - dobro učinjeno, čak i zavidno! Toliko mnogo bilja, a sve na tvojoj strani!

Dobro ste shvatili moj izraz o hormonalnom tretmanu. Ali hormoni zahtijevaju preciznost nakita i veliku praksu. Nemam ga, i to neće. Započnite barem s bromokriptinom.

Nažalost, pojedinosti rada ne dopuštaju jednostavno razmjenu mišljenja. Ali stvarno sam te htio pomoći.

S poštovanjem, Julia Evgenievna

Vrlo sam sretan! Progesteron će podići čaj od listova oraha:

1 tbsp. napunite lišće s 300,0 ml. kipuće vode u termos, inzistirati 15-20 minuta minuta i naprezanje. Pijte 1 šalicu 2-3 puta dnevno, samo u pola ciklusa s niskim progesteronom.

24.04.18 [email protected]

Dobar dan, dragi liječnik!

Tražim pomoć ili pomoć, postoje problemi s erekcijom i slabim libido. Imam 27 godina star, 10-12 godina

sati dnevno provodim na računalu, radim kao programer. Ja vodim zdravo

način života. Kao dijete, u akutnoj se fazi pojavila dijaza, nakon čega nije bilo

Vitamin D, S. pravilno se apsorbira, koža još uvijek ljušti na rukama i

Dostavio je analize, rezultate u zatvorenom prostoru. Nema infekcija. Također u

djevojke zbog konstantnog rada s malim znamenkama i računalnih niti u

oči. Ispitivanje vida pokazalo je malu kratkovidnost, u dobi od 28 godina.

Nažalost, problem nije jednostavan. kapsula desnog testisa i lijevo varicose vene, to je izravna posljedica sjedećeg rada i produženog sjedenja na mjestu.

Odmah morate promijeniti način života, iako je zdrav)):

1.Sidet više od sat vremena apsolutno ne možete! Svaki sat morate ustajati i najmanje 10 minuta da biste ožujak na licu mjesta; ili brzo hodati hodnikom; ili snažno čuče. Bilo koji pritisak na mišiće tele olakšava testise natečene tekućine!

2. sudjelovati u izvedivom sportu. To će smanjiti oticanje testisa, povećati testosteron zbog mišića.

3. Nosite suspenzije, morate ga izdržati u toplini (

5. Piti bilje dok čekate operaciju!

30,0 g sjeckane borove igle da inzistiraju na 100,0 ml votke 10-12 dana. Procijedite, popijte 10 kapi vodom, dva puta dnevno tijekom 2-3 tjedna. Ili kapnite 10 kapi ujutro i ručajte dijelove bilja.

Tečaj 2-3 tjedna, pauze 2 tjedna i ponovite.

5.2. Ukloni oticanje lokalnim postupcima

-3-4 tbsp. Žlice od suhih cvjetova Cjenkasti prašak od kestena, zalijevati smaltz ili pileća masnoća i miješati. Stajati u pećnici na 75 stupnjeva sat vremena. Cool, i pohraniti u hladnjak.

Nanijeti na skrotum dva puta dnevno za 1-1,5 mjeseci.

Naravno, opisani događaji osvjetljavaju trenutke intimnosti.

Ali, nažalost, također pati od središnje regulacije proizvodnje testosterona. Mislim da je krajnje psihički stres, dugotrajan stres, osjećaj o intimnom problem.Eto povlači za sobom povećanje hormona prolaktina gipofiza-. Povezan je s reakcijama testosterona, a visoki prolaktin testosteron je nizak.

A dva glavna hormona hipofize, FSH i LH, su LOW.

To znači da je problem faktora koji oslobađa gonadotropin hipotalamus.

Tako stres utječe na osobu

Prema tome, potrebno je priložiti:

- Injekcije piracetam, 5 puta

- Tinktura korijena božice koja izbjegava, 30 kapi 4 puta dnevno

- Prašak u travi Kapljica ljekovitog u smuhu!

-I savjetovanje s endokrinologom.

Što se tiče djevojke, mora se brinuti o njezinim očima, ima sindrom suhog oka. Stavite na računalu dobru zaštitu, nosite naočale i kapnite kapima kapljicama prirodne suze.

Periodično koristite Aevit i Emoksipin. Djevojka bi trebala nositi naočale, a ne kontaktne leće.

Što misliš, Artem? Do komunikacije!

Larisa, 04/20/18

Pozdrav Julia Evgenievna! Hvala vam na odgovoru. I opet vas vama savjetujem, nakon što sam pogledao testove mog oca. To je bio ispitivan na angiohirurga i preporučuje: 6 mjeseci pokazuje antikoagulantne terapije (Ksalerto 1t 20 mg 1 put dnevno, flebodia 600- 1t 1 put dnevno u tech 2mesyatsa, aspirin-kardio...). Liječenje za 6 mjeseci, no re-dupleks noge su planirane u svibnju. A ako rezultat dopušta, tada će biti operacija za zamjenu zgloba. A moja žalba prema vama, kako bi vam pomogla u liječenju lijekova za povezivanje bilja za najbolji mogući rezultat. Hvala unaprijed.

Okreće! Dopunska terapija s lokalnim postupcima u obliku losiona

Ako možete pronaći list, ili koru brijesta (ilm), dekocija se koristi za tromboflebitis.

Ravnomjerno zdrobite sirovine do 2-3 mm. Uzmite svaku 1 žlicu. i također ravnomjerno promiješati.

- 2 žlice smjesu se doda 400,0 ml. hladnu pitku vodu na jedan sat, dovesti do kuhanja. Ulijte na laganu vrućinu ili kipuću vodenu kupelj ispod poklopca 15 minuta, inzistirajte na sat. Procijediti, stisnuti, dodati do 400,0 ml. ; Sastav možete ojačati tako što ćete uliti u nju 1 žlicu. Aescusan.

Zatim navlažite 5-slojevitu gaze, ili zavojite hladnom dekocija i lagano popravite. Postupak se provodi dvaput dnevno, u trajanju od 1-1.5 sati, tijekom kojeg se peleta vlaži svakih 20 minuta. Kolegij 3 tjedna, pauza i ponavljanje.

USPJEH i sve najbolje, Larissa!

18.04.19 Svetlana

Pozdrav, dragi Doktor! 5. travnja 2018. poslao sam vam pojašnjenja o dijagnozi mog nećaka Ilya. Poslala sam je na vašu e-adresu: [email protected] jer inače nisam mogao poslati sve svoje testove koje ste tražili. Liječnici kažu da je tip imao takav neuspjeh zbog činjenice da je tijekom trudnoće njegova majka, moja sestra patila hepatitis na nogama. Možda nisi još pročitao ovo pismo! Kao odgovor još nije vidio. Nadamo se i veselimo se Vašoj pomoći kao stručnjaku! S obzirom na vas, cijelu našu obitelj!

„Pojašnjenje za liječnika Julia Evgenyavna! Pozdrav! Je li ti poslao ovaj link nedavna ispitivanja i ultrazvuk mog nećaka Ilije. Ali sumnjam da ova veza je otvorena. Dakle, šaljem po drugi put putem e-maila. Dijagnoza hepatitisa ili ciroze jetre, nitko nikad postavio. Tip je bio djelovao portalne hipertenzije jednjaka varikoze plovila u 6 godina u gradu Omsku, iako su stanovnici Kazahstana. Stoga, komunikacija kroz mene. ekstrakt se nanosi nakon operacije. Imenovan porasla nakon tretmana, ali dijete ali bez obzira, bilo je puno veći pritisak nakon uzimanja droge. Njegova majka, moja sestra je odbio to i prebacio na tradicionalnim metodama liječenja s pedijatrom. Osjeća Ilya dobro. To radi. Rutinska inspekcija pokazalo je porast problema s bubrezima. Zbog toga je apelovao na vas. Stvarno se nadamo vašoj pomoći. "Trenutno, Ilya pije Tiofan u maslinovom ulju"

Dobar dan, Svetlana!

Nema vam prvo slovo, stoga uvijek trebate pisati s iste adrese. Druga je dobila analiza.

Za 14 godina, ništa novo od važnih istraživanja nije dodano, postoji rewriting tijekom operacije u povodu kongenitalne patologije.

Sada Ilya ima visok rizik od krvarenja jednjaka, naborano lijevog bubrega, što se obično manifestira zatajenjem bubrega (hpn).

Hitno mora urinirati Nechiporenko; provesti test glomerularne filtracije (Rebergov test); krv za kreatinin, ureu, kolesterol, mokraćnu kiselinu i serumske proteine, bilirubin.

Vrlo proširena slezena-splenomegalija. Ovo neizravno ukazuje na zatajenje jetre i izravno je izložen riziku od rupture slezene tijekom vježbanja.

Trebamo brojne pritiske - ujutro, radeći, večer.

Čak i bez tih testova, predlažem takvu shemu

-50,0 grama komadića drobljenog voća za stavljanje u posudu, za popunjavanje 500,0 ml 70% duh. Zagrijte 2 tjedna u tamnom mjestu na sobnoj temperaturi, potresite povremeno. Pijte 25 kapi 3 puta dnevno, pola sata prije jela. Tečaj - 2 mjeseca, pauze 14 dana i ponavljanje tečaja. Držite najmanje 3 tečajeva godišnje.

DEALGOLIZACIJA svih infuzija je obavezna:

Da biste uklonili alkohol, morate kapati tinkturu u 15.0-20.0 ml lagano ohlađene kipuće vode (oko 70 stupnjeva) i piti 15 minuta kasnije. Tijekom tog vremena, alkohol jednostavno isparava, ostavljajući sve korisnim u mjestu.

Ravnomjerno isjeckajte travu i voće na 2-3 mm, korijenje do 3-5 mm. - na početku mehanički do malih komada, zatim na aparat za kavu; ravnomjerno miješati. Trava bez doze treba uzeti sa žlicom.

- 1 tbsp. pomiješajte jednu satu 300,0 ml hladne pitke vode i zatim pustite da kuhate. Nalazite se na niskoj toplini ili kipućoj vodenoj kupelji, ispod poklopca, 15 minuta. Izvadite i inzistirajte na sat. Procijedite, iscijedite, dodajte do 300,0 ml. Pijte 100.0 ml 3 puta dnevno, prije jela. Tečaj 2 mjeseca, promjena bilja.

3.Hofitol, Lespenefril. naizmjenično

4. Brašno mlijeko čička. Za 1 tsp. tri puta dnevno, pranje s gutljajem tople vode. Prokletstvo - 1,5 mjeseci. Tiophan, ovo je dobro, ali maslinovo ulje s jetrom je kontraindicirano.

Postoje svijeće od tiopana. Ali koja je svrha aplikacije? Na žalost, tiophan ovdje ne rješava ništa. Kako Ilya uzima dijetu i koju vrstu bilja pije?

Ako postoje određene analize, pošaljite.

18.04.18 Malika

Dobra večer! Sada uzimam dozu L-tiroksina od 50 mcg. 1 tabletu ujutro prije jela. Iodomarin je otkazan. Osjećam nelagodu. Kao da je štitnjača natečena s vremena na vrijeme. Sve najbolje za tebe!

-- Poslano od Mail.Ru za Android

Petak, 13. travnja 2018, 14:16 +08: 00 od [email protected]:

Pozdrav Malika! Postavili ste pitanje:

Dobar dan poslijepodne Dragi doktor!

Šaljem vam rezultat testova.

Jodomarin otkazao, pijem tiroksina. Napravio je 6 injekcija doza od 2000 IU. Ovo je učinilo dan prije testa. Ali, prema analizi, feritin je iz nekog razloga nizak.

Nedavno sam primijetio bol u anusu tijekom hodanja, pogotovo kada sjedim. Naravno, imam sjedenje. Ali smeta s vremena na vrijeme. A kada mjesečno ode s činom defekacije, pojavljuje se bol. Kao da maternica postaje osjetljiva, kao da ju je dotaknula. zatvor ne postoji, u osnovi naprotiv, stolica tekućina. nestane mjesečne stanke i bol.

Može li se šiljati ili hemoroidi? Dragi doktor, recite mi kako da se oslobodite neugodnih osjeta.

Sve najbolje za tebe.

Poslano od Mail.Ru za Android

Subota, 24. veljače 2018, 00:31 +08: 00 od [email protected]:

Pozdrav Malika! Postavio si pitanje: Dobro poslijepodne. Dragi doktor. Nisam čekao odgovor na post. Odlučio sam ovdje napisati. Rezultati ispitivanja: feritin 11, 5 ug / l. Tt 1.5180 μm IU / ml. T4cv 0,92 ng / dl. Ukupna T3 od 0,89 ng / ml feritina nije u redu (pod analizira kao što je normalno, ali u zadnje vrijeme osjećam kvržicu u grlu. Možda zbog činjenice da ja pijem ujutro onda Cyclodynon LL tiroksin, a nakon doručka jodomarin. Mogu dva hormonska lijekovi tako utjecaj Čeka se odgovor i naplate. Samo sam htjela pitati može savjetovati one šampon ili bilje za jačanje kose. općenito, imamo puno vode ovisi naravno, kosu i kožu. jako je krut i ploča će ostati na posuđu. Moja kosa poslije pranje postaje kao pera i krajevi su sušeni, sekutsya, on S prhut. A koža skuplja i svrbi. Osjećajući se kao da se ne ispiru glavu i pere sama nije.))) Možda tako može omekšati vodu ili u trgovini postoje šamponi za tvrdu vodu s vama? Svi najbolji Poštovani doktor! Odgovor: Draga Malika, lijep dan! Odmah otkazati jodomarin i 3 tjedna kasnije još jedan pogled TSH i T4 St, ukupno T3 ojačati i dati joj sjaj koristiti Piskavica :. -1 žlica sjeme sipati 300,0 ml. hladnu vodu noću. Ujutro donijeti smeđu infuzije kuhati i kuhati na laganoj vatri 10 minuta. Procijedite. Natečenje i kuhano sjeme protrlja se korijenima - svaki dan, za dva mjeseca. S ostatkom juhe, isprati kosu nakon pranja. I dobro oprati mješavinom parnog kruha i sirovih žumanjaka. Tvrda voda omekšava limunsku kiselinu ili prirodni sok od limuna. Zbirka - nakon nove kontrole hormona. Feritin. Molim vas da napravite 5 injekcija Eralfone! Ja zagrliti, DOBRO LUCK, JA WAIT! Iz uprave: Ispričavamo se svima na kašnjenju odgovora iz internih razloga! Molimo sve da budu strpljivi i čekaju. Način web mjesta bit će obnovljen u bliskoj budućnosti. Sve zdravlje i dobro raspoloženje! S poštovanjem, Julia Evgenievna

Objavljeno od Mail.Ru za Android Subota, 17. ožujka 2018, 21:16 +08: 00 od Malik Mambetov [email protected]:

> Dobar dan poslijepodne Dragi doktor!

> Pošaljite vam rezultate testova.

> Iodomarin je otkazao, pijem tiroksina. Napravio je 6 injekcija doza od 2000 IU. Ovo je učinilo dan prije testa. Ali, prema analizi, feritin je iz nekog razloga nizak.

Nedavno sam primijetio bol u anusu tijekom hodanja, pogotovo kada sjedim. Naravno, imam sjedenje. Ali smeta s vremena na vrijeme. A kada mjesečno ode s činom defekacije, pojavljuje se bol. Kao da maternica postaje osjetljiva, kao da ju je dotaknula. zatvor ne postoji, u osnovi naprotiv, stolica tekućina. nestane mjesečne stanke i bol.

> Može li se šiljati ili hemoroidi? Dragi doktor, recite mi kako da se oslobodite neugodnih osjeta.

> Sve u svemu, ljubazni.

> Objavljeno od Mail.Ru za Android Subota, 24. veljače 2018, 00:31 +08: 00 od [email protected]:

>> Pozdrav Malika! Postavili ste pitanje:

>> Dobar dan poslijepodne Dragi doktor. Nisam čekao odgovor na post. Odlučio sam ovdje napisati.

>> rezultati ispitivanja: Ferritin 11, 5 μg / l. Tt 1.5180 μm IU / ml. T4cv 0,92 ng / dl. T3 ukupno 0,89 ng / ml

>> Feritin nije normalan (

>> Na analizama kao normalno, ali nedavno osjećam grumen u grlu. Možda zbog činjenice da pijem cyclodinone ujutro nakon LL thyroxina i nakon doručka iodomarina.

>> Može li dva hormonska sredstva utjecati na ovaj način?

>> Čekam vaš odgovor i zbirku.

>> Također sam htio pitati može savjetovati one šampon ili bilje za jačanje kose. Općenito, imamo puno vode ovisi naravno, i kosa i stanje kože. Vrlo je teška i skorbut će ostati na posuđem. Kosa nakon pranja postaje poput basta i završava suha, sekutsya, ima perut. I koža se skupi i svrbi. Osjećaj kao da nisam oprala glavu i nisam se operila.)))

>> Može li se to ublažiti, moguće je voda ili u trgovini postoje šamponi za tvrdu vodu kod vas?

>> Sve najbolje Dragi Doktor!

>> Draga Malika, lijep dan!

>> Odmah otkazati iodomarin i nakon 3 tjedna ponovo pogledati TTG i T4 preko, ukupno T3

>> Za jačanje i davanje sjaj kose, koristite pšenično sijeno sijeno:

>> - 1 žlica. sjeme sipati 300,0 ml. hladnu vodu noću. Ujutro donijeti smeđu infuzije kuhati i kuhati na laganoj vatri 10 minuta.

>> Soj. Natečenje i kuhano sjeme protrlja se korijenima - svaki dan, za dva mjeseca. S ostatkom juhe, isprati kosu nakon pranja. I dobro oprati mješavinom parnog kruha i sirovih žumanjaka.

>> Tvrda voda omekšava limunsku kiselinu ili prirodni sok od limuna.

>> Zbirka - nakon nove kontrole hormona.

>> Feritin. Molim vas da napravite 5 injekcija Eralfone!

>> Ispričavamo se zbog bilo kakvih kašnjenja u odgovoru iz unutarnjih razloga!

>> Tražimo od svih da budu strpljivi i čekaju. Način web mjesta bit će obnovljen u bliskoj budućnosti.

>> Sve zdravlje i dobro raspoloženje!

>> S poštovanjem, Julia Evgenievna

Draga Malika, dobro došli!

Pošta još uvijek ne radi punu snagu, ali već vidim sva pisma za razdoblje od 1. veljače.

Da, željezo je mala, ali doza Eralfon je bila vrlo mala! Možete ponoviti injekcije s dozom

20 000 IU / 0,6 ml, 3 štrcaljke s napravom za zaštitu iglom.

Mislim da bol izaziva hemoroide (ako nema endometrioze rektuma)

Zadatak je smanjiti opskrbu krvlju vene rektuma:

2. Iced svijeće:

1 tbsp. smjesu za 200,0 ml hladne pitke vode jedan sat, a zatim kuhati. Nalazite se na niskoj toplini ili kipućoj vodenoj kupelji, ispod poklopca, 15 minuta. Izvadite i inzistirajte na sat. Procijedite, stisnite, ulijte u improvizirane plijesni, osiguravajući konac.

Frost i stavite na nekoliko sekundi s teškom boli.

Na hormone SHCHZH u ožujku - doza tiroksina vysokovata! Hormoni počinju rasti, a TSH se smanjuje više nego što nam je potrebno. Koja doza je sada ?!

S poštovanjem, Julia Evgenievna

Poremećaj hormona! ((Molimo se pridružite dok:

1. Tinktura korijena bjesnoće, 30 kapi 2-3 puta dnevno

2. Mliječni čičak, 1 tsp. 4 puta dnevno prije jela, popiti 2 gutljaja tople vode i nakon 2 tjedna ponoviti TTG i T4 sv.

04/01/18 Malika

Dobar dan poslijepodne Dragi doktor!

Šaljem vam rezultat testova.

Jodomarin otkazao, pijem tiroksina. Napravio je 6 injekcija doza od 2000 IU. Ovo je učinilo dan prije testa. Ali, prema analizi, feritin je iz nekog razloga nizak.

Nedavno sam primijetio bol u anusu tijekom hodanja, pogotovo kada sjedim. Naravno, imam sjedenje. Ali smeta s vremena na vrijeme. A kada mjesečno ode s činom defekacije, pojavljuje se bol. Kao da maternica postaje osjetljiva, kao da ju je dotaknula. zatvor ne postoji, u osnovi naprotiv, stolica tekućina. nestane mjesečne stanke i bol.

Može li se šiljati ili hemoroidi? Dragi doktor, recite mi kako da se oslobodite neugodnih osjeta.

Sve najbolje za tebe.

Poslano od Mail.Ru za Android

Subota, 24. veljače 2018, 00:31 +08: 00 od [email protected]:

Pozdrav Malika! Postavio si pitanje: Dobro poslijepodne. Dragi doktor. Nisam čekao odgovor na post. Odlučio sam ovdje napisati. Rezultati ispitivanja: feritin 11, 5 ug / l. Tt 1.5180 μm IU / ml. T4cv 0,92 ng / dl. Ukupna T3 od 0,89 ng / ml feritina nije u redu (pod analizira kao što je normalno, ali u zadnje vrijeme osjećam kvržicu u grlu. Možda zbog činjenice da ja pijem ujutro onda Cyclodynon LL tiroksin, a nakon doručka jodomarin. Mogu dva hormonska lijekovi tako utjecaj Čeka se odgovor i naplate. Samo sam htjela pitati može savjetovati one šampon ili bilje za jačanje kose. općenito, imamo puno vode ovisi naravno, kosu i kožu. jako je krut i ploča će ostati na posuđu. Moja kosa poslije pranje postaje kao pera i krajevi su sušeni, sekutsya, on S prhut. A koža skuplja i svrbi. Osjećajući se kao da se ne ispiru glavu i pere sama nije.))) Možda tako može omekšati vodu ili u trgovini postoje šamponi za tvrdu vodu s vama? Svi najbolji Poštovani doktor! Odgovor: Draga Malika, lijep dan! Odmah otkazati jodomarin i 3 tjedna kasnije još jedan pogled TSH i T4 St, ukupno T3 ojačati i dati joj sjaj koristiti Piskavica :. -1 žlica sjeme sipati 300,0 ml. hladnu vodu noću. Ujutro donijeti smeđu infuzije kuhati i kuhati na laganoj vatri 10 minuta. Procijedite. Natečenje i kuhano sjeme protrlja se korijenima - svaki dan, za dva mjeseca. S ostatkom juhe, isprati kosu nakon pranja. I dobro oprati mješavinom parnog kruha i sirovih žumanjaka. Tvrda voda omekšava limunsku kiselinu ili prirodni sok od limuna. Zbirka - nakon nove kontrole hormona. Feritin. Molim vas da napravite 5 injekcija Eralfone! Ja zagrliti, DOBRO LUCK, JA WAIT! Iz uprave: Ispričavamo se svima na kašnjenju odgovora iz internih razloga! Molimo sve da budu strpljivi i čekaju. Način web mjesta bit će obnovljen u bliskoj budućnosti. Sve zdravlje i dobro raspoloženje! S poštovanjem, Julia Evgenievna

Objavljeno od Mail.Ru za Android Subota, 17. ožujka 2018, 21:16 +08: 00 od Malik Mambetov [email protected]:

> Dobar dan poslijepodne Dragi doktor!

> Pošaljite vam rezultate testova.

> Iodomarin je otkazao, pijem tiroksina. Napravio je 6 injekcija doza od 2000 IU. Ovo je učinilo dan prije testa. Ali, prema analizi, feritin je iz nekog razloga nizak.

Nedavno sam primijetio bol u anusu tijekom hodanja, pogotovo kada sjedim. Naravno, imam sjedenje. Ali smeta s vremena na vrijeme. A kada mjesečno ode s činom defekacije, pojavljuje se bol. Kao da maternica postaje osjetljiva, kao da ju je dotaknula. zatvor ne postoji, u osnovi naprotiv, stolica tekućina. nestane mjesečne stanke i bol.

> Može li se šiljati ili hemoroidi? Dragi doktor, recite mi kako da se oslobodite neugodnih osjeta.

> Sve u svemu, ljubazni.

> Objavljeno od Mail.Ru za Android Subota, 24. veljače 2018, 00:31 +08: 00 od [email protected]:

>> Pozdrav Malika! Postavili ste pitanje:

>> Dobar dan poslijepodne Dragi doktor. Nisam čekao odgovor na post. Odlučio sam ovdje napisati.

>> rezultati ispitivanja: Ferritin 11, 5 μg / l. Tt 1.5180 μm IU / ml. T4cv 0,92 ng / dl. T3 ukupno 0,89 ng / ml

>> Feritin nije normalan (

>> Na analizama kao normalno, ali nedavno osjećam grumen u grlu. Možda zbog činjenice da pijem cyclodinone ujutro nakon LL thyroxina i nakon doručka iodomarina.

>> Može li dva hormonska sredstva utjecati na ovaj način?

>> Čekam vaš odgovor i zbirku.

>> Također sam htio pitati može savjetovati one šampon ili bilje za jačanje kose. Općenito, imamo puno vode ovisi naravno, i kosa i stanje kože. Vrlo je teška i skorbut će ostati na posuđem. Kosa nakon pranja postaje poput basta i završava suha, sekutsya, ima perut. I koža se skupi i svrbi. Osjećaj kao da nisam oprala glavu i nisam se operila.)))

>> Može li se to ublažiti, moguće je voda ili u trgovini postoje šamponi za tvrdu vodu kod vas?

>> Sve najbolje Dragi Doktor!

>> Draga Malika, lijep dan!

>> Odmah otkazati iodomarin i nakon 3 tjedna ponovo pogledati TTG i T4 preko, ukupno T3

>> Za jačanje i davanje sjaj kose, koristite pšenično sijeno sijeno:

>> - 1 žlica. sjeme sipati 300,0 ml. hladnu vodu noću. Ujutro donijeti smeđu infuzije kuhati i kuhati na laganoj vatri 10 minuta.

>> Soj. Natečenje i kuhano sjeme protrlja se korijenima - svaki dan, za dva mjeseca. S ostatkom juhe, isprati kosu nakon pranja. I dobro oprati mješavinom parnog kruha i sirovih žumanjaka.

>> Tvrda voda omekšava limunsku kiselinu ili prirodni sok od limuna.

>> Zbirka - nakon nove kontrole hormona.

>> Feritin. Molim vas da napravite 5 injekcija Eralfone!

>> Ispričavamo se zbog bilo kakvih kašnjenja u odgovoru iz unutarnjih razloga!

>> Tražimo od svih da budu strpljivi i čekaju. Način web mjesta bit će obnovljen u bliskoj budućnosti.

>> Sve zdravlje i dobro raspoloženje!

>> S poštovanjem, Julia Evgenievna

Draga Malika, dobro došli!

Pošta još uvijek ne radi punu snagu, ali već vidim sva pisma za razdoblje od 1. veljače.

Da, željezo je mala, ali doza Eralfon je bila vrlo mala! Možete ponoviti injekcije s dozom

20 000 IU / 0,6 ml, 3 štrcaljke s napravom za zaštitu iglom.

Mislim da bol izaziva hemoroide (ako nema endometrioze rektuma)

Zadatak je smanjiti opskrbu krvlju vene rektuma:

2. Iced svijeće:

1 tbsp. smjesu za 200,0 ml hladne pitke vode jedan sat, a zatim kuhati. Nalazite se na niskoj toplini ili kipućoj vodenoj kupelji, ispod poklopca, 15 minuta. Izvadite i inzistirajte na sat. Procijedite, stisnite, ulijte u improvizirane plijesni, osiguravajući konac.

Frost i stavite na nekoliko sekundi s teškom boli.

Na hormone SHCHZH u ožujku - doza tiroksina vysokovata! Hormoni počinju rasti, a TSH se smanjuje više nego što nam je potrebno. Koja doza je sada ?!

Olga, 04/10/18

Pozdrav, Julia Evgenievna!

Ne obraćam vam se prvi put. Pomozi mi da izaberem lijek za svog supruga Dmitrija. On je 35 godina, visina 171, težina 80 kg. Poremeti unutarnje hemoroide, nekoliko čvorova. Bio je tretiran svijećama, pio juhu korijena Burdocka, napravio kupke s kalijevim permanganatom. Sada pije Venarus. Stalno vuče struk, osjećaj da uvijek želiš otići u WC, čvorati i uvijek čvrsto kroviti. Bojim se operacijom. Tlak je malo povišen. čir na želucu.

Hvala vam na odgovoru.

I ja ću početi s tobom, Olya! Dobar dan!

Moramo odmah zaštititi dijete od virusa i pričvrstiti biljke koje su dopuštene tijekom trudnoće i riješiti različite zadatke.

Sada je zadaća učiniti trudnoću privlačnijom, bez mučnine i nelagode, prijetnja tonusa:

Ravnomjerno isjeckajte travu i voće na 2-3 mm, korijenje do 3-5 mm. - na početku mehanički do malih komada, zatim na aparat za kavu; ravnomjerno miješati. Trava bez doze treba uzeti sa žlicom.

- 1 tbsp. pomiješajte jednu satu 300,0 ml hladne pitke vode i zatim pustite da kuhate. Nalazite se na niskoj toplini ili kipućoj vodenoj kupelji, ispod poklopca, 15 minuta. Izvadite i inzistirajte na sat. Procijedite, iscijedite, dodajte do 300,0 ml. Pijte 100.0 ml 3 puta dnevno, prije jela. Tečaj 2 mjeseca, promjena bilja. mučnina će biti uklonjena:

- udisanje eteričnih ulja - Melissa, limun, riža, žuta, itd.

- česte piće kiselih voćnih napitaka i sokova. Posebno su korisni limuni, grapefruits, brusnice.

- hrana i zalogaje - često, u malim obrocima.

Imenovanje liječnika-obavlja. Ali nemojte odabrati bilje bez dogovora.

Prošećite više, pola lice sunca, uživajte u životu! A vaš imunitet je zaštićen jodomarinom.

Muž. Rad problema vaskularne slabosti ne rješava. Postupno se rješava stalnim fizičkim opterećenjima na kavijaru (hodanje, jogging, biciklizam, plivanje); jačanje SVIH krvnih žila s biljem i borba protiv konstipacije na bilo koji način.

2. Prikupljanje bilja za svog supruga

Korijeni: Burnet-1, Sophora japonica voće-1, 2-skipetrovidnogo divizma, plodovi divljeg kestena 1 Sporysh-2, majka-i-dva-maćeha pljuska obknovennaya-2

Ravnomjerno isjeckajte travu i voće na 2-3 mm, korijenje do 3-5 mm. - na početku mehanički do malih komada, zatim na aparat za kavu; ravnomjerno miješati. Trava bez doze treba uzeti sa žlicom.

- 1 tbsp. pomiješajte jednu satu 300,0 ml hladne pitke vode i zatim pustite da kuhate. Nalazite se na niskoj toplini ili kipućoj vodenoj kupelji, ispod poklopca, 15 minuta. Izvadite i inzistirajte na sat. Procijedite, iscijedite, dodajte do 300,0 ml. Pijte 100.0 ml 3 puta dnevno, nakon jela. Tečaj 1-1,5 mjeseci, mijenjanje bilja.

Obična biljka obična, kora hrast, korijen Pepperove vode, tatarska šiljka. Sve mljeti u prah, pomiješajte u jednakim dijelovima, ulijte smjesu 1: 5 s piletinom masnoća ili smaltzom. Stavite u vodenu kupelj sat vremena, dreniran u staklenu posudu. Prije upotrebe, zagrijte, navlažite tampon repom i rektalno potajno odstrijelite. Učinite dva puta dnevno, tečaj - 14-15 postupaka, pauze 7 dana i ponovite.

Želim vam svaki uspjeh i radost svaki dan!

Vaš kod je PRIJE, prije povezivanja! :-)

04/03/18 Elena

Specifikacija za liječnika: Draga Julia Evgenevna Pozdrav, pišem vam opet. prethodna pisma nisu dosegnula. Sve vaše preporuke učinio sam, bez ciste, ali i ovulacije. Prošao sam testove i napravio ultrazvuk u ožujku 2018 na 19 d.c. 17-OH Progesteron 2.37 (luteinska faza 0.6-2.30); DHEA-S 6.03 (0.95-11.67), prolaktin 337 (40-530), 1.58 (0.04-2.85) bez testosterona. Uterus 46h38h49sm., Nije uvećan, konture jednake, u antifleksio, uobičajeni oblik. Myometrij je homogen. Endometrija - 7,8 mm, srednja echomolarnost, konture jednake. Sheika 2,8 cm. Prava jajnika: 3,7x2,0, nije povećana, struktura je malog folikularnog, kapsula nije zbijena. Lijevo jajnik: 3,6 h2,3 m, konture jednake, struktura melkofolikularna. Fallopijske cijevi - ne lotiruyutsya. Slobodna tekućina u prednjem prostoru je beznačajna., Parametar Beč lucerne - nije proširen s desne strane. Lijevo je prošireno na 8,3 mm. Datum zadnjeg mjeseca: 17.01.2018., 9. 2. 2018., 1.03.2018, 27.03.2018.Julia Evgenievna Molim Vas da mi pomognete da postignem ovulaciju. Stvarno se radujem slušanju, i vrlo sam zahvalan na vašoj pomoći.

Moramo ići na dijagnozu. Očigledno, malo androgenije je neznatno povećano oxyprogesterone, bilo je potrebno također kortizol, i izgled androstendiona. Osim MF-a, na svim ultrazvukom postoji slobodna tekućina. To je rezultat upalnog procesa i varikoznih vena parametra. Ali nemojte zaboraviti na mogućnost prianjanja u samoj cijevi ili pili. Jeste li ikada bili ponuđeni GHA?

- 1 tbsp. pomiješajte jednu satu 300,0 ml hladne pitke vode i zatim pustite da kuhate. Nalazite se na niskoj toplini ili kipućoj vodenoj kupelji, ispod poklopca, 15 minuta. Izvadite i inzistirajte na sat. Procijedite, iscijedite, dodajte do 300,0 ml. Pijte 100.0 ml 3 puta dnevno, prije jela. Tečaj 2 mjeseca, promjena bilja.

Od prvog dana ciklusa dodajte 1 žličicu u kolekciju prije miješanja. trava Prskanje livada; nakon 10 dana, promijenite ga u 1 žlicu. List od oraha - do početka menstruacije. Tečaj 2 ciklusa

2. Tinktura hrenovitih čunjeva

Ulijte češere Hopa 1:10 s votkom i inzistirajte 10 dana u mraku. Procijedite i popijte 15-20 kapi tri puta dnevno. Ocijenite do 1 mjeseca

3. Perga ili pelud. Za otapanje 1 žličica, 2 puta na dan, na prazan želudac. Tečaj - 1 mjesec.

4. Tamponi s jestivim uljem Seabuckthorn, druga polovica ciklusa, 10 tampona.

5. vježbe za varikozne vene malih pelvis-dnevnika; redoviti intimni život - sve to će poboljšati odljeva krvi.

USPJEH, LENOCHKA i prije spajanja!

18.03.19 Aina

Za mene 52 godine, u mene je perikarditis otežane etiologije nakon što je posjetio ili je održan u Mosquerian centrima prošao ili je održan inspekciju u nii piter. Izuzeća su isključena, dijagnosticiran je perikarditis nejasnih bakterija. oticanje dispneje, nakupljanje tekućine u perikardu. Do 800 mg. 3 puta napravio bušotinu bestolku. Je li vaš savjet da se s biljkama? Ja sam hipotoničan.

Pa, ta tuberkuloza je isključena. Ipak, razlog se mora tražiti dalje! Ne želim vas uzrujati, ali to može biti reumatski napad, i još jedna kolagenoza, pa čak i nepoznati parazit u obliku larvi i onkologija s metastazama u perikardu.

- 50,0 g zdrobljenog korijena Kupen za 500,0 ml 70% alkohola ili ljekarne Herboton i inzistiraj na 20 dana. Pijte 20 kapi ujutro i poslijepodne, prije jela, uz obavezno stanje da ga ispustite u 100,0 vode, ili Rosehip.

Dok se tinktura priprema, pijte juhu Kupen:

- 1 tbsp. l. slomiti suhe rizome sipati 200,0 ml vode i kuhati na laganoj vatri 7 minuta. Ukloniti i inzistirati 1 sat odvod. Pijte 1-2 žlice. 3-4 puta dnevno. Tečaj 3 tjedna glatko, pauza 7 dana i ponoviti.

Trava je otrovna, nemojte prekoračiti dozu!

Ravnomjerno isjeckajte travu i voće na 2-3 mm, korijenje do 3-5 mm. - na početku mehanički do malih komada, zatim na aparat za kavu; ravnomjerno miješati. Trava bez doze treba uzeti sa žlicom.

- 1 tbsp. pomiješajte jednu satu 300,0 ml hladne pitke vode i zatim pustite da kuhate. Nalazite se na niskoj toplini ili kipućoj vodenoj kupelji, ispod poklopca, 15 minuta. Izvadite i inzistirajte na sat. Procijedite, stisnite, dodajte 200,0 ml. Pijte 70.0 ml 3 puta dnevno, prije jela. Tečaj je 3 tjedna.

3. Drastično ograničiti količinu tekućine u piću i hrani (juha, ukrasi); Sol se zamjenjuje kalijevim kloridom (ljekarnu alternativu soli).

Molim vas da u pismu pošaljete opis eksudata (mikroskopija, ne bakposev).

Do veze, draga Aina, čekam sa svojim bilješkom o pismu UPDATE za liječnika.

Članci O Varikozitete